Rüzgarın Kalbi

Rüzgarın Kalbi

Son dakika rüzgarın kalbi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüzgarın kalbi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüzgarın kalbi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüzgarın Kalbi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüzgarın kalbi gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 rüzgarın kalbi haberi bulunmuştur. Tüm rüzgarın kalbi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor yarışmasıyla tanınan Damla Can'ın sevgilisi ünlü çıktı! Böyle yakalandılar...
Survivor yarışmasıyla tanınan Damla Can'ın sevgilisi ünlü çıktı! Böyle yakalandılar... 'Survivor' yarışmasıyla tanıdığımız Damla Can, sevgilisiyle samimi bir şekilde görüntülendi. Damla Can'ın sevgilisi oyuncu Tolga Mendi çıktı.
2.11.2021 Magazin
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu ve Nihat Altınkaya da koronavirüse yakalandı.
19.04.2021 Magazin
Haksızsın kararı çıktı! 112 bin ödeyecek...
Haksızsın kararı çıktı! 112 bin ödeyecek... Ağır çalışma koşulları nedeniyle sözleşmeyi feshettiği iddiasıyla 112 bin lira tazminat ödemesine karar verilen oyuncu Deniz Baysal'la ilgili gerekçeli karar açıklandı
29.01.2019 Magazin
Deniz Baysal'a şok: 112 bin TL ödeyecek
Deniz Baysal'a şok: 112 bin TL ödeyecek TRT’deki “Sevda Kuşun Kanadında” isimli diziyi bırakıp “Rüzgârın Kalbi” adlı dizide oynamaya başladığı iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Deniz Baysal 112 bin 545 lira tazminat ve cezai şart parası ödemeye mahkûm edildi
12.12.2018 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar 1 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile pazar akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Haber bültenin tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İkinci Şans” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı bu renkli aşk filmi ile kendinizi güzel bir akşama hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar 17 Aralık Pazar günü FOX TV yayın akışı sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasına ait son dakika gelişmelerinin detaylı şekilde ele alındığı bültenden tüm gündem ayrıntılarını öğrenebilme fırsatı bulabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı aksiyon ve macera dolu dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümüyle pazar akşamınıza hareket katabilir ve heyecanlı anları tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Setin stresini yüzerek atıyor
Setin stresini yüzerek atıyor Yeni Gelin dizisinin başrol oyuncusu Tolga Mendi, form tutmak için spor yaptığını en çok da yüzmeyi tercih ettiğini söylüyor. Şu an kalbi boş olan Mendi aşka inancını hala kaybetmediğini belirtiyor.
1.12.2017 Arşiv
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar 26 Kasım Pazar günü FOX TV, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Hafta sonuna özel olarak yayınlanan haber bülteninde siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş konu başlıkları ekranlarınıza yansıtılacak. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına geçiyor. Her kesiti aksiyon, macera ve heyecan dolu olan diziyi seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 19 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 19 Kasım Pazar 19 Kasım Pazar günü FOX TV, sabah “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan gelişmeler, en çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınız karşısına geçecek. Sabaha güzel bir başlangıç yapmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Polisiye olayların ardı arkası kesilmeden devam ettirildiği yayında yine merakınızı diri tutacak pek çok olay yaşanıyor. Hafta sonunu iple çekenlerdenseniz mutlaka ekranlarınız başına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe FOX TV’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Nadide Hayat isimli yerli sinema filmi yer alıyor. FOX TV’nin 13 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'Nerdesin Birader' dizisinin yönetmeni işi bıraktı!
'Nerdesin Birader' dizisinin yönetmeni işi bıraktı! Yakında izleyiciyle buluşacak olan dizide yönetmen depremi yaşandı.
4.07.2017 Televizyon
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe FOX TV’nin 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli gündem ve haber programı ile başlıyor ve gün boyunca dizi tekrarları ve programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Olur İnşallah isimli film FOX TV ekranlarına gelecek. Antalya’nın bir köyünde geçen filmde köylü zor durumda kalıyor. FOX TV’nin 29 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Tolga Güleç o iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu!
Tolga Güleç o iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu! Ünlü oyuncu Tolga Güleç, son olarak Poyraz Karayel'de rol almıştı...
24.01.2017 Televizyon
Deniz Baysal'dan evliliğe yeşil ışık!
Deniz Baysal'dan evliliğe yeşil ışık! 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisini bırakıp 'Rüzgarın Kalbi'nde oynamaya başladığı için hakkında açılan 260 bin liralık tazminat davasıyla gündeme gelen Deniz Baysal, önceki gün Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi.
20.01.2017 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor?
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Avşar Film’in yeni projesi Fazilet Hanım ve Kızları’nın başrolleri belli oldu! Peki Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Mesut Uçakan'dan Deniz Baysal açıklaması!
Mesut Uçakan'dan Deniz Baysal açıklaması! Yapımcı ve Yönetmen Mesut Uçakan, Sevda Kuşun Kanadında dizisindeki sözleşmesi devam ederken başka bir diziye imza atan Deniz Baysal’la ilgili Twitter hesabından sert bir açıklama yayınladı.
9.01.2017 Magazin
Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı!
Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı! Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı. Rüzgarın Kalbi dizisinin final bölümünde neler yaşandı? Detaylar Rüzgarın Kalbi haberimizin devamında...
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi yayından kaldırılıyor
Rüzgarın Kalbi yayından kaldırılıyor Fox TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi Rüzgarın Kalbi ile ilgili final söylentileri dolaşıyordu. Konu ile ilgili açıklama geldi.
21.10.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza!
Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza! Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Rüzgarın Kalbi dizisinin yeni bölümünde heyecan dolu sahneler yaşanıyor. Yaşanan kaza sonucunda Zeynep'in dedesi ölecek mi? Bu kazada asıl hedef Rüzgar mıydı? Gerilim dolu 8. bölümüyle Rüzgarın Kalbi bu akşam ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
'Rüzgarın Kalbi' gün değiştirdi!
'Rüzgarın Kalbi' gün değiştirdi! FOX TV'de yayınlanan 'Rüzgarın Kalbi' dizisinin günü değişti.
12.10.2016 Magazin
Organ bağışına anlamlı destek
Organ bağışına anlamlı destek Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı 'Rüzgarın Kalbi' dizisi, organ bağışı konusunu yeniden gündeme getirdi.
12.10.2016 Magazin
Yapımcı 260 bin istiyor
Yapımcı 260 bin istiyor ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisinin oyuncusu Deniz Baysal, sözleşmesi devam ederken ‘Rüzgarın Kalbi’ isimli başka bir diziyle anlaşması üzerine eski yapımcısıyla karşı karşıya geldi...
7.10.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı!
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı! Rüzgarın Kalbi yayınlanan son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren hayran kitlesini giderek genişleten Rüzgarın Kalbi reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Merakla beklenen Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! Rüzgarın Kalbi son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Rüzgarın Kalbi dizisine dair merak edilen soruların cevapları ve 4. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rüzgarın Kalbi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüzgarın kalbi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.