Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar

1 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile pazar akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar

Sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Bültenden tüm sıcak gelişmeleri ve güncel haberleri öğrenebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ardından 11:15’de “Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde” adlı yabancı sinema filmi ile yayına devam edilecek. Sabah saatlerinde kahvaltınızı yaparken bu güzel ve eğlence dolu filmi seyretmeyi düşünebilirsiniz. Güzel ve renkli kesitleri ile yayına geçen film, tüm izleyenlerini eğlendirmeyi başaracak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:30’a geldiğinde, “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programı ile yayın devam ediyor. Her karesinde eğlence dolu anlar yaşatan program, çiftleri birbirleri ile yarıştırıyor ve yarışmanın sonunda büyük ödül sahibini buluyor. Saatler 16:45’e geldiğinde, “Badem Şekeri 2” adlı sinema filmi ile yayına devam edilecek. Ekranların sevilen filmi ile güzel bir gün ortasına hazırlıklı olun. Aşk dolu kesitleri ile ekranları renklendiren filmi soluksuz şekilde izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni ekranlarda yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte sizlere aktarılıyor. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeler ekranlar karşısında olacak. 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı renkli kesitler sunan yarışma programı sizlerle olacak. Programı seyrederken hem eğlenceli anlar yaşayabilir hem de akşamınızı renklendirebilirsiniz.

23:15’de “İlk Buluşma” adlı programın yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Gece başlayan program ile bol kahkahalı anlar yaşayabileceksiniz. Hemen ardından 01:30’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Dizinin son bölümünü bir kez de bu gece kuşağından seyredebileceksiniz. 03:15’de “Rüzgarın Kalbi” adlı dizinin tekrarı ile karşılaşacaksınız. Saatler 04:30’a geldiğinde ise “Kalbimdeki Deniz” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında olacak.

Haberin Devamı