Gazete Vatan Logo

Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Rüzgarın Kalbi son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Rüzgarın Kalbi dizisine dair merak edilen soruların cevapları ve 4. yeni bölüm fragmanı...

Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Rüzgarın Kalbi yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlandığı il bölümden itibaren hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Rüzgarın Kalbi’ nde gelecek hafta neler olacak?

Yapımcılığını Filmevi Yapım'ın üstlendiği dizi Rüzgarın Kalbi'nin başrollerinde ise, Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal yer alıyor. Yeni dizi Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölümü ile 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'de Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak...

RÜZGARIN KALBİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüzgar’ı dayısı Kemal’in otele gelmesi zor durumda bırakır. Kutay ise Rüzgarın kazada hayatını kaybeden sevgilisi Meltem’in fotoğrafı ile Zeynep ve Rüzgar’ın karşısına çıkar. Rüzgar kendini her taraftan kıstırılmış hissederken, Zeynep herkesi işin içine dahil edecek bir fikirle ortaya çıkar. Tüm personeli istifa etmiş olan Ayla’nın oteli Ayevi’nde birkaç gün hepsi elbirliğiyle çalışacaktır.

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Ayla’ya yardım etmek için kolları sıvayan Zeynep ve kızlara Rüzgar ve Kemal de yardımcı olur. Kutay’ın Zeynep ve Rüzgar’a verdiği rahatsızlıklar devam edince, Rüzgar ona karşı sert davranmak zorunda kalır.Rüzgar’ın yaptıkları Zeynep dahil herkes tarafından eleştirilince, bu sefer de Rüzgar zor bir karar vermek zorunda kalır.

HİKAYE VE KÜNYE

Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…

Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu “Rüzgarın Kalbi” dizisi genç kadrosu ve aşkı yaşayan herkesin içini titretecek özgün hikayesi ile çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

FOX’ un iddialı projelerinden biri olan dizinin çekimlerinin bir bölümü Bosna Hersek’ te gerçekleştirildi.Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

Haberin Devamı

YÖNETMEN: Filiz Gülmez Pakman

SENARİST: Özge Efendioğlu

YAPIMCI: Erol Demir

GENEL KOORDİNATÖR: Dilek Yorulmaz

YAPIM: Filmevi Yapım

MÜZİK: Uğur Akyürek, Ufuk Türk, Çağlar Haznedaroğlu