Bartholomeos

Bartholomeos

Son dakika Bartholomeos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bartholomeos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bartholomeos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bartholomeos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bartholomeos gelişmeleri de dahil olmak üzere 393 bartholomeos haberi bulunmuştur. Tüm bartholomeos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
Bartholomeos: Rusya-Ukrayna arasındaki savaş kabul edilemez
Bartholomeos: Rusya-Ukrayna arasındaki savaş kabul edilemez  Fener Rum Patriği Bartholomeos, Ortodoks gençleri için düzenlenecek konferans öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Patrik Bartholomeos Ukrayna ve Rusya savaşına değinerek "Bu kabul edilemez bir savaştır. Rusya bu savaşın bitimi için diplomasi masasına oturmalıdır, ikna edilmelidir ki bu savaş bir an evvel bitsin" dedi.  
28.08.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, "2023’e kadar her alanda ve her komşumuzla normalleşme atmosferinin hakim olması samimi arzumuz ve umudumuzdur." açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, 'Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Bu ülkede yaşayan hiç kimse, kökeni ve mezhebi ne olursa olsun ülkemizin ötekisi veya hasmı değildir.' ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Siyaset
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı İstanbul'un en eski hastanelerinden biri olan Balıklı Rum Hastanesi'nin Yaşlı Bakımevi bölümünde dün saat 12.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıkmış ve 2 saat süren çalışmalarla kontrol altına alınmıştı. Yangına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Balıklı Rum Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Arısoy, "İlk incelemelerde taşıyıcı sistemlerinde herhangi bir problem yok. Duvarlar, taşıyıcı unsurlarda herhangi bir zarar yok. Çatı yanmış durumda" dedi. İstanbul Rum Patriği Bartholomeos da, Balıklı Rum Hastanesi’ni ziyaret etti. Barholomeos, hastane içerisinde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.
5.08.2022 Gündem
Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bittiğinde dünyada tek örneği olacak
Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bittiğinde dünyada tek örneği olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde konuştu. Erdoğan, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi ile ilgili olarak, 'Bittiğinde dünyada tek örneği olacak.' dedi.
20.05.2022 Siyaset
Sümela'da gün yüzüne çıkan saklı mekanlara akın
Sümela'da gün yüzüne çıkan saklı mekanlara akın Türkiye'nin önemli tarihi ve turistik mekanlarından Sümela Manastırı’nda 6 yıldır süren yamaç ıslahı ve restorasyon sırasında gün yüzüne çıkarılan şapeller, keşiş ve öğrenci odaları, çan kulesi, çilehane, misafirhaneler ve mahzenlerden oluşan saklı mekanlar, manastır tarihinde ilk kez tüm alanları ile ziyarete açıldı. Yerli-yabancı ziyaretçilerin ağırlandığı manastırda restorasyon sırasında keşfedilen gizli şapele ise ulaşma çalışmaları sürüyor.
10.05.2022 Yaşam
Türkiye ile Yunanistan arasında bahar havası! Alınan kararlar belli oldu...
Türkiye ile Yunanistan arasında bahar havası! Alınan kararlar belli oldu... Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerde yeni dönem başladı. Türkiye ile sorun yaşadığı bazı ülkeler arasında 2022'nin baharında ilişkilerin düzelmesi diplomasisi çerçevesinde, iki tarihi komşu olan Ermenistan ve Yunanistan ile önemli ilk adımlar atıldı.
15.03.2022 Siyaset
Miçotakis, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u kabul etti
Miçotakis, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u kabul etti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u Yunanistan Başkonsolosluğu'nda kabul etti.  Miçotakis, ardından İstanbul'dan ayrılmak üzere havalimanına geçti.
13.03.2022 Gündem
Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos CNN TÜRK'te konuştu: Putin ülkesine haksızlık yaptı
Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos CNN TÜRK'te konuştu: Putin ülkesine haksızlık yaptı Rusya Ukrayna savaşıyla ilgili CNN TÜRK'te konuşan İstanbul Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos, "Mahsum silahsız insanların bu kadar feci bir şekide ölmesini istemiyoruz. İnsanlar barış ve huzur içinde memleketlerinde yaşasın." dedi.
2.03.2022 Gündem
Fener Rum Patriği Bartholomeos koronavirüse yakalandı
Fener Rum Patriği Bartholomeos koronavirüse yakalandı Fener Rum Patriği Bartholomeos'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklandı.
24.12.2021 Gündem
Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı
Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı Fener Rum Patriği Bartholomeos, ABD ziyareti kapsamında bulunduğu New York'ta hastaneye kaldırıldı. Amerikan Rum Ortodoks Başpiskoposluğu, Bartholomeos'a anjiyo yapılacağını ve stent takılıp takılmayacağının değerlendirileceğini açıkladı.
3.11.2021 Dünya
ABD'de rahatsızlanan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye  kaldırıldı
ABD'de rahatsızlanan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı Fener Rum Patriği Bartholomeos'un ABD ziyareti kapsamında bulunduğu Washington DC’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
24.10.2021 Dünya
Dünyada ikinci, Avrupa'nın en büyüğü...Yeniden ayağa kaldırılıyor...
Dünyada ikinci, Avrupa'nın en büyüğü...Yeniden ayağa kaldırılıyor... Avrupa'nın en büyük, dünyanın ikinci büyük ahşap yapısı olma özelliğini taşıyan Büyükada Rum Yetimhanesi'nin restorasyon çalışmaları öncesi son hazırlıklar tamamlandı.
28.08.2021 Kültür Sanat
Fener Rum Patriği Bartholomeos'tan Türkiye için dua
Fener Rum Patriği Bartholomeos'tan Türkiye için dua Fener Rum Patriği Bartholomeos, Sümela Manastırında yarın yapılacak ayini yönetmek üzere Trabzona geldi. Bartholomeos, kentte ziyaret ettiği Santa Maria Kilisesinde düzenlenen akşam duasına katıldı, Türkiyede yaşanan sel ve yangın afetlerinden korunmak için de dua etti.
14.08.2021 Gündem
Tarihi kiliseler kayıp eserlerine kavuşturulacak
Tarihi kiliseler kayıp eserlerine kavuşturulacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2007'de Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde bulunan tarihi kiliselerden çalınan 12 eseri yarın Fener Rum Patriği Bartholomeos'a teslim edecek.
9.08.2021 Kültür Sanat
Sümela Manastırı 5 yıl sonra ziyarete açıldı
Sümela Manastırı 5 yıl sonra ziyarete açıldı Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sümela Manastırının tüm alanları, 5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla ziyarete açıldı. Manastırın açılışı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası özel Karadeniz ezgileriyle konser verdi.
1.07.2021 Kültür Sanat
Sümela Manastırı 5 yıl sonra açılıyor
Sümela Manastırı 5 yıl sonra açılıyor Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sümela Manastırı’nın tüm alanları, 5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla yarın ziyarete açılacak. Restorasyonunun yüzde 90'ının tamamlandığı manastırda, Ana Kaya Kilisesi’nin kuzeyinde yer alan 10 şapel, Çan Kulesi, misafirhane, keşiş ve öğrenci odaları ve mahzenler 5 yıl sonra ilk kez gezilecek.
30.06.2021 Gündem
Azınlık cemaatleri temsilcilerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Azınlık cemaatleri temsilcilerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan azınlık cemaatlerinin temsilcileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
6.05.2021 Gündem
Erdoğan, azınlık cemaat temsilcileriyle iftarda bir araya geldi
Erdoğan, azınlık cemaat temsilcileriyle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, azınlık cemaatlerinin temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.
5.05.2021 Gündem
Yeniden genel başkan seçilen Erdoğan'a tebrik mesajları
Yeniden genel başkan seçilen Erdoğan'a tebrik mesajları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 7'nci Olağan Büyük Kongre'de yeniden genel başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik mesajları geldi.
24.03.2021 Siyaset
Patrikhanede Adamakis için görkemli tören: Türkiye Cumhuriyeti Devletine şükranlarımı sunarım
Patrikhanede Adamakis için görkemli tören: Türkiye Cumhuriyeti Devletine şükranlarımı sunarım Patrikhanedeki itaatsizlik depreminden sonra görevden alınan Kadıköy Metropoliti Athanasios Papas'ın yerine atanan Fransa Metropoliti Emanuil Adamakis, Kadıköy'deki Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi'nde düzenlenen törenle görevi devraldı.
20.03.2021 Gündem
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, şehirler arasında "iyi niyet protokülü" imzaladı.
19.03.2021 Gündem
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı Fener Rum Patrikhanesi’nde büyük bir temizlik operasyonu gerçekleştirildi. Karar alma organı olan Sen Sinod Meclisi, Patrik Bartholomeos’dan sonra iki numara olan Kadıköy Metropoliti Athanasios’u itaatsizlik gerekçesiyle görevden aldı.
18.03.2021 Gündem
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri...
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri... Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Türkiye'deki tek günlük ziyaretinde Pompeo kilisede Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüştü. Görüşmenin ardından Rüstem Paşa Camii'ye giden Pompeo, Türkiye ziyareti öncesi Fransız gazetesi Le Figaro’ya açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin askeri gücüne değinen Pompeo, "Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri bir endişe kaynağı" ifadelerini kullandı.
17.11.2020 Dünya
İş insanı Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı Merhum iş insanı Vehbi Koç'un kızı ve Koç Holding eski Başkan Vekili Suna Kıraç, 79 yaşında dün hayatını kaybetti. Kıraç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıraç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde kılınan cenaze namazına siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
16.09.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bartholomeos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bartholomeos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.