Barselona

Barselona

Son dakika Barselona haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barselona ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barselona haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barselona

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barselona gelişmeleri de dahil olmak üzere 654 barselona haberi bulunmuştur. Tüm barselona haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Yaşam
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım 70'nci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri jüri toplantısında açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, "Ne Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ne de Beşiktaş başkanlığına aday olacağım. İşlerimizin yoğunluğu zaman ayırabilmek için imkan vermiyor” dedi.
21.12.2023 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta şehrinden İspanya’nın Barselona şehrine gitmek üzere havalanan uçak, ishal olan bir yolcunun ciddi şekilde rahatsızlanmasının ardından dönüş yaparak acil iniş gerçekleştirdi.
6.09.2023 Dünya
İspanya’da yoğun ilgi! “Şengül’e bayılıyorlar”
İspanya’da yoğun ilgi! “Şengül’e bayılıyorlar” 'Kardeşlerim' dizisinin 'Şengül Eren'i Fadik Sevin Atasoy, İspanya tatilinde karşılaştığı yoğun ilgiye şaşkınlığını gizleyemedi. 47 yaşındaki oyuncu, Barselona'da yaşadıklarını anlatarak "Çok şaşırdım ve çok duygulandım" ifadelerini kullandı.
12.08.2023 Magazin
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor!
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor! Giydiği cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konserlerden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcının son olarak 500 bin dolara Barselona’dan ev aldığı iddia edildi.
22.06.2023 Magazin
Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis'ten 'Türkçe pop tatilde' pozu!
Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis'ten 'Türkçe pop tatilde' pozu! Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimerinden olan Zeynep Bastık, meslektaşları Edis Görgülü ve Gülşen Çolakoğlu ile İspanya Barselona'da tatil yapıyor. Birlikte konsere giden ünlü popçuların keyifli halleri dikkat çekti. Zeynep Bastık, konserden fotoğrafları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
3.06.2023 Magazin
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanının içinde akıllı cihaz pasaportu ile batarya pasaportunun da yer alacağını duyurdu. Togg’un, sürdürülebilirlik odaklı blok zinciri üzerine inşa ettiği bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların cihazın servis geçmişinden bakım bilgileri ve değişim süreçlerine her türlü bilgiye anında ulaşmasına imkan tanıyor.
5.05.2023 Ekonomi
Ne Milan ne Tottenham! Zaniolo'nun kapısından döndüğü dünya devi ortaya çıktı
Ne Milan ne Tottenham! Zaniolo'nun kapısından döndüğü dünya devi ortaya çıktı Galatasaray'ın Roma'dan transfer ettiği ve Alanyaspor maçında attığı golle hazır bir görüntü sergilediği Nicolo Zaniolo'nun Barcelona'nın kapısından döndüğü ortaya çıktı.
28.02.2023 Galatasaray
Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var?
Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var? UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kura çekimine temsilcimiz Fenerbahçe de seri başı olarak katıldı. Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla oldu. Peki, Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var? 
24.02.2023 Şampiy10
Barcelona'nın efsanesine kelepçe! Yazılı şikayette bulunursa...
Barcelona'nın efsanesine kelepçe! Yazılı şikayette bulunursa... Barcelona'nın gelmiş geçmiş en iyi sağ beklerinden biri olan 39 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Dani Alves bir gece kulübünde gerçekleştiği iddia edilen cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı.
20.01.2023 İspanya
Gülşen'den ekibine büyük jest!
Gülşen'den ekibine büyük jest! Bir konseri sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle ev hapsi cezası alan Gülşen, geçen 2 aylık süreçte konserlerini iptal etmişti. Ünlü şarkıcı ekibine büyük bir jest yaptı.
18.12.2022 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı!
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı! Kazablanka-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçak, hamile yolcunun doğum sancılarının artması nedeniyle Barselona Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolculardan 28'i uçaktan kaçarken, 14'ü polis tarafından yakalandı.
7.12.2022 Yaşam
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılar
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılar Fransa'nın simgesi Eyfel Kulesi'nin inşasının üzerinden 130 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, sanal dünyaların şehirlerin ve altyapıların dönüşümünde daha sürdürülebilir bir geleceğe nasıl yön verebileceğini göstermek adına Paris'in en ünlü yapısı yeniden tasarlandı.
26.11.2022 Dünya
Shakira babasını hastanede ziyaret edip, ayaklarını öptü!
Shakira babasını hastanede ziyaret edip, ayaklarını öptü! İki çocuğunun babası Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini Haziran ayında ihanete uğradığı için sonlandıran Shakira'nın babası, olaylı ayrılıktan günler önce kötü bir şekilde düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Şarkıcı, yaşadığı zor günlerin ardından 31 Ekim'de yapılan Cadılar Bayramı partilerine katılmak yerine babasını hastanede ziyaret etmesiyle hayranlarının takdirini topladı. Babasının ayaklarını öpen Shakira, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
2.11.2022 Magazin
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü!
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü! Aydın'da Dilek Yarımadası Kuşadası Güzelçamlı Milli Parkı'nda akşam saatlerinde orman yangını çıktı. Yangın bölgedeki insanların duyarlılığı sayesinde kısa sürede söndürülürken bölgede adeta facianın eşiğinden dönüldü.
20.09.2022 Yaşam
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Disney Plus yapımı Atatürk dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric dahil oldu. Peki, Darko Peric kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
23.08.2022 Televizyon
Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran, İspanya'da şov yaptı!
Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran, İspanya'da şov yaptı! "Kardeşlerim" dizisiyle İspanya'da geniş bir hayran kitlesi edinen Onur Seyit Yaran, davet üzerine gittiği ülkede heyecan yarattı. Barselona’da plaja giden Yaran, vücut şovuyla da dikkat çekti.
15.07.2022 Magazin
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Emine Erdoğan: Üzülerek söylüyorum ki bunun 103 bin tonu plastik
Emine Erdoğan: Üzülerek söylüyorum ki bunun 103 bin tonu plastik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı destekleriyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Sürdürülebilir Kalkınma Ekseninde Döngüsel Ekonomi ve Sıfır Atık Mavi" programında konuştu.
2.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Barselona ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barselona haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.