Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan...
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank'tan yapılan açıklamada uygulamada yapılan yeni güncellemeden, temassız ödemeden, yatırım yapan müşteriler için gelen yenilikten ve para transferi hizmetinden detaylıca bahsedildi. Akbank Mobil'de yeni güncellemeyle artık beğeniye göre ekran kişiselleştirebilecek. Yatırım yapan müşteriler için de yenilik var, varlıkların hepsi tek ekranda toplandı. Öte yandan Akbank'ın mesai saatlerinde de değişikliğe gidildi.
5.12.2020 Ekonomi
Halkbank resmen duyurdu! Hesabı olanlar...
Halkbank resmen duyurdu! Hesabı olanlar... Halkbank harekete geçti ve resmen duyurdu. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem resmen başladı. Hesabı olan müşterilere para transferi kolaylığı geldi. Halkbank'tan yapılan açıklamada salgın nedeniyle yaşanan tedirginliği ortadan kaldırmak için internet bankacılığı ve mobil şubelerle ilgili gelişmelerden bahsedildi. Müşterilerin uzun IBAN numaraları ile uğraşma derdi bitiyor. Mesai saatlerini bekleme zorunluluğu da ortadan kalkıyor. İşlemler hızlı, kolay ve pratik hale geliyor.
27.11.2020 Ekonomi
Vakıf Katılım Bankası duyurdu! Ve başlıyor, değişti
Vakıf Katılım Bankası duyurdu! Ve başlıyor, değişti Vakıf Katılım'dan yüz binlerce kişiyi ilgilendiren önemli kararlar! Dev banka harekete geçti resmen duyurdu. 18 Aralık 2020’de başlıyor. Müşterilerin işlemlerini daha kolay ve hızlı yapabilmesi için atılan adıma ilişkin açıklama geldi. FAST sistemi 18 Aralık'ta devreye alınacak ve para transferlerinde müşterilere büyük kolaylık sağlanacak. Aynı zamanda Kolay Adresleme Sistemi (KOLAS) kullanıma sunuldu. Ödemelerin IBAN'la yapılmasına gerek kalmayacak. Cep numarası, TC kimlik no veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak yapılabilecek.
21.11.2020 Ekonomi