Ban Ki-Mun

Ban Ki-Mun

Son dakika Ban Ki-mun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ban Ki-mun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ban Ki-mun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ban Ki-Mun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ban ki-mun gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 ban ki-mun haberi bulunmuştur. Tüm ban ki-mun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'nın AGİT Minsk Grubu Eş Başkanlığından çıkarılması için başvuru yapılacak
Fransa'nın AGİT Minsk Grubu Eş Başkanlığından çıkarılması için başvuru yapılacak Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, Fransa'nın Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Minsk Grubu Eş Başkanlığının düşürülmesi için BM nezdinde girişimde bulunacaklarını söyledi.
13.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni Zelanda'daki terör saldırısı ile ilgili, 'Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.' açıklamasında bulundu.
19.03.2019 Siyaset
Son dakika: Kofi Annan hayatını kaybetti!
Son dakika: Kofi Annan hayatını kaybetti! Kofi Annan Vakfından yapılan açıklamada, eski BM Genel Sekreteri Annan'ın henüz teşhis konulamayan bir hastalık nedeniyle İsviçre'nin başkenti Bern'de tedavi gördüğü hastanede öldüğü bildirildi. Vakıf, Annan'ın ölümünden dolayı taziye mesajı yayımladı.
18.08.2018 Dünya
BM'den flaş çağrı geldi! Durdurun
BM'den flaş çağrı geldi! Durdurun Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Doğu Guta'da davam eden çatışmalar nedeniyle 400 bin sivilin ''yeryüzünde cehennemi yaşadığını'' belirterek bütün askeri faaliyetlerin durdurulması çağrısı yaptı.
21.02.2018 Dünya
Suudi Arabistan kara listeye girdi!
Suudi Arabistan kara listeye girdi! BM, Yemen'de "yaklaşık 700 çocuğun ölümüne ve sakat kalmasına neden olan" Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini kara listeye aldı
5.10.2017 Dünya
Suudi Arabistan için 'kara liste' tehlikesi!
Suudi Arabistan için 'kara liste' tehlikesi! Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Yemen'deki insan hakları ihlalleri ile "yaklaşık 700 çocuğun ölümüne ve sakatlanmasına neden olduğu" gerekçesiyle Birleşmiş Milletlerin (BM) kara liste taslağına dahil edildi
4.10.2017 Dünya
Arjantin Dışişleri Bakanı istifa etti
Arjantin Dışişleri Bakanı istifa etti Arjantin Devlet Başkanı Macri, Dışişleri Bakanı Malcorra'nın Madrid'e yerleşeceğini, bu nedenle istifasını sunduğunu bildirdi.
29.05.2017 Dünya
Ban Ki-mun açıkladı: Aday olmayacağım
Ban Ki-mun açıkladı: Aday olmayacağım Eski BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Güney Kore devlet başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
ABD'den Güney Kore'ye son dakika flaş çağrı: Gözaltına alın
ABD'den Güney Kore'ye son dakika flaş çağrı: Gözaltına alın ABD, Güney Kore'den Birleşmiş Milletler eski Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un kardeşini rüşvet suçlamasıyla gözaltına almasını talep etti
17.06.2021 Dünya
BM'de yeni dönem
BM'de yeni dönem Yeni yılın girmesiyle birlikte Antonio Guterres, BM Genel Sekreterliği görevine resmen başladı. Guterres: "Gelin barışı birinci öncelik yapma kararlılığını ortaya koyalım"
17.06.2021 Dünya
BM Genel Sekreter Ban'dan Akıncı'ya mektup
BM Genel Sekreter Ban'dan Akıncı'ya mektup Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya Kıbrıs sorununun çözümü yönünde ortaya koyduğu çaba, iş birliği ve kişisel katkılarından dolayı teşekkür etti.
17.06.2021 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Uluslararası Teknoloji Bankası Türkiye'de kurulacak
Uluslararası Teknoloji Bankası Türkiye'de kurulacak Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, En Az Gelişmiş Ülkelere destek verecek Uluslararası Teknoloji Bankası'nın Türkiye'de kurulmasını onayladı.Genel Merkezi Türkiye'de olacak Banka, faaliyetlerine gelecek yıl başlayacak.
29.09.2021 Gündem
Kuzey Kore'den çok ağır sözler İpe sapa gelmez
Kuzey Kore'den çok ağır sözler İpe sapa gelmez Kuzey Kore basını, görevi devretmeye hazırlanan BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un Güney Kore devlet başkanlığına aday olma ihtimalini alaycı ifadelerle eleştirdi. Kuzey Kore basını, görevi devretmeye hazırlanan BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un Güney Kore devlet başkanlığına aday olma ihtimalini alaycı ifadelerle eleştirdi.
17.06.2021 Dünya
'Rejim yardım konvoyuna saldıranları koruyor' iddiası
'Rejim yardım konvoyuna saldıranları koruyor' iddiası BM paneli, yardım konvoyuna yapılan hava saldırısının kimler tarafından gerçekleştirildiğini tespit edemedi. Raporda Suriye rejiminin, panelin olay yerinde inceleme yapmasına izin vermediği belirtildi.
17.06.2021 Dünya
BM Genel Sekreteri: Kendimi yakarım!
BM Genel Sekreteri: Kendimi yakarım! BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun New York'ta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ulusuma yardımı olacaksa, çekinmeden kendimi yakarım" dedi.
17.06.2021 Dünya
BM'den Güney Sudan uyarısı!
BM'den Güney Sudan uyarısı! Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Güney Sudan'da nefret söylemini, tahrikleri ve şiddeti bitirmek için liderler üzerinde baskı oluşturulması ve silah ambargosu uygulanması için ivedi önlem alınmaması halinde ülkenin soykırıma sürükleneceğini ifade etti.
20.12.2016 Dünya
Halep tasarısı kabul edildi!
Halep tasarısı kabul edildi! Doğu Halep'teki sivillerin tahliyesi ve güvenliğinin denetlenmesi için kente uluslararası gözlemcilerin gönderilmesini isteyen BM Güvenlik Konseyi karar tasarısı, oybirliğiyle kabul edildi.
19.12.2016 Dünya
Ev ev dolaşıp kurşuna diziyorlar
Ev ev dolaşıp kurşuna diziyorlar Esad, Halep’i 4 yıl sonra muhaliflerden geri aldı. Binlerce kişi 6 mahallede sıkışıp kaldı. Harabeye dönen kentte rejim güçlerinin rastgele evlere girip sivilleri kurşuna dizdiği haberleri geliyor
13.12.2016 Dünya
BM Halep için acil toplanacak
BM Halep için acil toplanacak BMGK, Halep'te sivillere yönelik saldırılar üzerine acil toplanma kararı aldı
17.06.2021 Dünya
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler NATO, BM gibi uluslararası kuruluşların yanı sıra birçok ülkenin devlet başkanından kınama mesajı geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin, Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Katar Emiri Al Sani ve Kuveyt Emiri es-Sabah, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Fransa, İsrail ve Ukrayna'nın Ankara büyükelçilikleri Türk halkıyla dayanışmalarını göstermek için bayraklarını yarıya indirdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, bu suçu işleyenlerin ve onları azmettirenlerin hesap vereceklerinden emin olduğunu ifade etti. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile dayanışmada birleşiyoruz. Terörizmin her türlüsüne karşı savaşmakta kararlıyız"
17.06.2021 Dünya
BM Genel  Sekreteri Ban saldırıyı kınadı
BM Genel Sekreteri Ban saldırıyı kınadı BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısını kınadı.
17.06.2021 Dünya
Son dakika: 6 ülkeden ortak bildiri! İnsani bir felaket yaşanıyor
Son dakika: 6 ülkeden ortak bildiri! İnsani bir felaket yaşanıyor ABD, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere liderlerinin Halep'teki duruma ilişkin ortak bildirisinde, "Gözlerimizin önünde insani bir felaket yaşanıyor." ifadeleri kullanıldı ve saldırılarından dolayı Esed rejimi ile Rusya ve İran suçlandı.
7.12.2016 Dünya
BM'den Suriye'de tüm taraflara sert uyarı!
BM'den Suriye'de tüm taraflara sert uyarı! BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, “Suriye yönetimini, Suriyeli silahlı grupları ve ayrıca koalisyon ortaklarını sözlerini tutmaya çağırıyorum. Böylece biz insani hukukun gereklerini yerine getirebiliriz” dedi.
17.06.2021 Dünya
BM Genel  Sekreteri'nden Fidel Castro mesajı
BM Genel Sekreteri'nden Fidel Castro mesajı BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Küba devriminin lideri Fidel Castro'nun ölümü nedeniyle ailesi ve Küba halkına taziyelerini sundu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ban Ki-Mun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ban ki-mun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.