Baltayla Öldürdü

Baltayla Öldürdü

Son dakika baltayla öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baltayla öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baltayla öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baltayla Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baltayla öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 baltayla öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm baltayla öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü Konya'da Abdullahvasi Hasan, kendisi gibi Afganistan uyruklu olan iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.
7.02.2024 Gündem
Komando dede kimdir? Ağaca maymun gibi asılmasıyla gündeme gelmişti, karısını baltayla öldürdü!
Komando dede kimdir? Ağaca maymun gibi asılmasıyla gündeme gelmişti, karısını baltayla öldürdü! Adana'da korkunç bir olay meydana geldi. 'Komando dede' olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci, eşini baltayla öldürdü. İbrahim Cebeci, 3 yıl önce de yaptıklarıyla ortalığı birbirine katmış, özel harekatın eve baskını ile etkisiz hale getirilmişti. Peki Komando dede kimdir?
26.10.2023 Yaşam
‘Komando dede’ baltayla karısını katletti! 3 yıl önce de dehşet saçmış polisi alarma geçirmişti...
‘Komando dede’ baltayla karısını katletti! 3 yıl önce de dehşet saçmış polisi alarma geçirmişti... Korkunç olay sabah saatlerinde Adana’da meydana geldi. “Komando dede” olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni, karısını baltayla öldürüp ardından mahallenin muhtarına gidip teslim oldu.
26.10.2023 Gündem
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti İzmir'in Bornova ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Hülya Şellavcı Yeğin'in (52) ölümüyle ilgili yargılanan sanık Kaffar Yeğin'in (60) Almanya'da yaşadığı dönemde de cinayet işlediği ortaya çıktı. Hülya Şellavcı'nın damadı, avukat Ensar Aktürk, "Katilin arkadaşı, sanığın Almanya'daki eşini de balta kullanarak öldürdüğünü bize söylemişti. Sanık yakalandıktan sonra mahkemede bu soruldu. Yeğin, eşini öldürmediğini ancak başka bir kişiyi yaraladığını söyledi. Kendisi de bunun araştırmasını talep etti. Mahkeme, Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı. Bu dosyaya ilişkin bilgi bulunup, bulunmadığı soruldu. Karar içeriği bulunmuyor ancak bilgi fişi dediğimiz belgede sanığın Almanya'da bir kişiyi tehlikeli bir şekilde yaralayarak, öldürdüğü ve 7 yıl 6 ay hapis cezası aldığı belirtildi" dedi.
2.09.2023 Yaşam
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31 yaşındaki bir kadın, sabaha karşı cinnet geçirerek anne ve anneannesini baltayla doğrayıp, uzuvlarını evin penceresinden sokağa attı. Olay sonrası şüpheli gözaltına alınırken, cesetler ise adli tıpa kaldırıldı.
13.08.2023 Yaşam
Yengesini baltayla öldüren sanık için akıl sağlığı raporu istendi
Yengesini baltayla öldüren sanık için akıl sağlığı raporu istendi Kayseri'de ağabeyi Abdulmuttalip Topçu’nun (83) eşi Emine Topçu’yu (73) baltayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Ali Rıza Topçu'nun (76) müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, sanığın cezai ehliyetinin yerinde olup olmadığının tespiti için akıl sağlığı raporu istendi.
29.05.2023 Yaşam
Dini nikahlı eşini baltayla öldüren kadına 20 yıl hapis
Dini nikahlı eşini baltayla öldüren kadına 20 yıl hapis  Zeytinburnu'nda kendisine şiddet uygulayan dini nikahlı eşi Hasan Özbek'i uyuduğu sırada 15 balta darbesiyle öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Fazilet Azimi, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar sonrası sanık Azimi mahkeme heyetine, 'Bu ceza çok fazla değil mi? Çocuklarım beni bekliyor' diye konuştu.
19.12.2022 Yaşam
Yengesini baltayla öldürdü; olay yerindeki ağabeyi de kalp krizinden öldü
Yengesini baltayla öldürdü; olay yerindeki ağabeyi de kalp krizinden öldü Kayseri'de Ali Rıza Topçu (76), ağabeyi Abdullah Topçu'nun eşi Fatma Topçu'yu (73) çıkan tartışmada baltayla öldürdü. Olay sırasında kalp krizi geçiren Abdullah Topçu da hayatını kaybetti.
14.11.2022 Gündem
İşte İstanbul'un ilk kadın mafyası Baltalı Hano! 21 adamı baltayla öldürdü..
İşte İstanbul'un ilk kadın mafyası Baltalı Hano! 21 adamı baltayla öldürdü.. İstanbul'un ilk kadın mafyası Baltalı Hano'nun şaşırtan hikayesi. 1800'lerin sonlarına doğru yaşadığı rivayet edilen Baltolu Hano, sessiz sakin bir hayat sürerken, kalbine düşen intikam ateşi, onu bir mafya liderine dönüştürdü. İşte Baltalı Hano'nun, yıllar geçse de dilden dile aktarılan inanılmaz hikayesi...
3.05.2022 Yaşam
Giresun'da dehşet! Annesini baltayla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı
Giresun'da dehşet! Annesini baltayla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı Giresun'un Bulancak ilçesinden kan donduran bir haber geldi. T.A. isimli kişi, annesini baltayla öldürdü, kardeşi ile 2 polisi yaraladı. T.A., bu sırada yaralı polis memurlarından birisinin açtığı ateş sonucu vurularak hayatını kaybetti.
16.05.2021 Yaşam
Kocasını uykusunda baltayla öldürdü!
Kocasını uykusunda baltayla öldürdü! Uşak'ta yaşayan Neşe Arıkum (48), şiddet gördüğü iddiasıyla kocası İbrahim Arıkum'u (57) uykusunda baltayla öldürdü.
11.09.2020 Gündem
Engelli oğlunu baltayla öldürdü!
Engelli oğlunu baltayla öldürdü! Ankara'da tartıştığı engelli oğlunu baltayla başından vurarak öldüren Osman Dikmen, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.
27.03.2020 Yaşam
Aile içi dehşet! Babasını baltayla öldürdü
Aile içi dehşet! Babasını baltayla öldürdü Bursa'da Eyüp Y. (37), tartıştığı babası Mehmet Y.'yi (57) baltayla başı ile sırtına vurarak, öldürdükten sonra polise gidip, teslim oldu.
23.02.2020 Yaşam
Şikayetini geri çekti! Kocası baltayla öldürdü
Şikayetini geri çekti! Kocası baltayla öldürdü İzmir'in Buca ilçesinde, Sevgi P. (48), bu sabah çıkan tartışmada eşi Yakup P. tarafından baltayla öldürüldü. Zanlı, polisi arayıp eşini öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Sevgi P.'nin, bir süre önce kendisine şiddet uygulayan eşinden şikayetçi olduğu, ancak daha sonra şikayetini geri aldığı öğrenildi.
26.11.2019 Gündem
Uyuyan eşini baltayla öldürdü! Sözleri şoke etti
Uyuyan eşini baltayla öldürdü! Sözleri şoke etti Uyuyan dini nikahlı eşi Hasan Özbek'i baltayla öldüren Fazilet Azimi, çıktığı Sulh Ceza Hakimliği'nde “Kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Azimi ifadesinde "Ben kocamı öldürmek istememiştim. Ben öldürmesem, o öldürecekti" dedi. Zeytinburnu'nda uyuyan eşi Hasan Ö.'yü baltayla öldüren yabancı uyruklu Fazilet Azimi (28), Bakırköy 2. Sulh Ceza Hakimliği'nde ifade verdi.
25.11.2019 Yaşam
Eşini baltayla öldürdü! Atıyla kaçarken yakalandı...
Eşini baltayla öldürdü! Atıyla kaçarken yakalandı... Kocaeli'de 5 yıl önce eşini baltayla öldürüp kaçan Abdülhadi Hakan (69), Van'ın Muradiye ilçesinde jandarma tarafından atıyla kaçmaya çalışırken yakalandı.
21.09.2019 Yaşam
Baltalı vahşet! Boşanmak isteyince...
Baltalı vahşet! Boşanmak isteyince... Osmaniye'de Mehmet Zengin (45), boşanmak isteyen eşi 2 çocuk annesi Dilek Zengin'i (41) baltayla öldürdü.
6.05.2019 Yaşam
Türk koca kaçtı, Rus anne kızını baltayla öldürdü
Türk koca kaçtı, Rus anne kızını baltayla öldürdü 18 yaşındaki Yulia, erkek kardeşi Sertan Değirmenci tarafından evde ölü bulundu. Genç kızı Türk kocası tarafından terk edilen annesinin öldürdüğü ortaya çıktı
13.08.2018 Yaşam
Para isteyen adamı baltayla öldürdü
Para isteyen adamı baltayla öldürdü Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Hocaköy Mahallesi'nde bir kişi, evine para istemeye gelen 45 yaşındaki Seçkin Memiş'i baltayla öldürdü.
30.04.2018 Yaşam
Dehşet! Karısını baltayla öldürdü
Dehşet! Karısını baltayla öldürdü Manisa'nın Soma ilçesinde bir kişi eşini baltayla öldürdü.
8.10.2017 Yaşam
Tartıştığı babasını baltayla öldürdü
Tartıştığı babasını baltayla öldürdü Samsun'un Yakakent ilçesinde bir kişinin tartıştığı babasını baltayla öldürdüğü iddia edildi.
2.05.2017 Yaşam
Şizofren hastası oğlu, kocasını baltayla öldürdü
Şizofren hastası oğlu, kocasını baltayla öldürdü Bursa'da bir anne, baltayla eşini öldüren oğlundan şikayetçi olmadı.
7.10.2016 Yaşam
Araba parası vermeyen babasını baltayla öldürdü!
Araba parası vermeyen babasını baltayla öldürdü! Antalya’nın Aksu ilçesinde otomobil parası yüzünden çıkan tartışma sonunda babasını baltayla vahşice öldüren bir kişi gözaltına alındı...
15.09.2016 Yaşam
Kocasını baltayla kafasına vurarak öldürdü
Kocasını baltayla kafasına vurarak öldürdü Kocasını baltayla öldüren kadın polise teslim oldu
2.09.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Baltayla Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baltayla öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.