Bali Adası

Bali Adası

Son dakika bali adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bali adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bali adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bali Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bali adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 bali adası haberi bulunmuştur. Tüm bali adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı Geçtiğimiz aylarda Endonezya’nın Bali Adası’nda yaz sezonunu açan Tuba Ünsal ve sevgilisi yurda döndü. Tuba Ünsal, Türkiye’ye döner dönmez soluğu Bodrum’da aldı. Sevgilisiyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Tuba Ünsal, iskeleden denize inerken talihsiz bir kaza geçirdi.
5.06.2023 Magazin
Tuba Ünsal, Bali'den ev aldı! Milyonluk yatırım
Tuba Ünsal, Bali'den ev aldı! Milyonluk yatırım 'Gecenin Ucunda' dizisiyle ekranlara dönen Tuba Ünsal kazancını gayrimenkule yatıran isimlerden. Ünsal, önceki gün Sarıyer’de bulunan bir AVM çıkışı objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda Endonezya’nın Balı Adası’nda tatil yapan Tuba Ünsal yeni bir yatırım yaptığını açıkladı
10.05.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan romantik paylaşım!
Tuba Ünsal'dan romantik paylaşım! 'Gecenin Ucunda' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Tuba Ünsal'ın İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkulleri var. Ünsal, şimdi ise gözünü Endonezya’nın Bali Adası’na dikti. Sevgilisiyle birlikte yatırım için Bali’ye giden Tuğba Ünsal sosyal medya sayfasından romantik bir karesini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
2.05.2023 Magazin
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu Endonezya’nın Bali Adası’ndaki G20 Zirvesi’nde yaptıkları görüşmenin ayrıntılarını basına sızdırmakla suçladı.
17.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili; "Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır." ifadelerini kullandı.
16.11.2022 Siyaset
İtalya Başbakanı Meloni’den İtalya ile Türkiye arasında NATO içinde iş birliğinin önemine vurgu
İtalya Başbakanı Meloni’den İtalya ile Türkiye arasında NATO içinde iş birliğinin önemine vurgu İtalya Başbakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İtalya Başbakanı Giorgia Meloni görüşmesine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Meloni’nin, İtalya ile Türkiye arasında NATO içinde iş birliğinin önemini vurgu yaptığı aktarıldı.
15.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya uyarı: Gıda krizi yaşanabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya uyarı: Gıda krizi yaşanabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’nın Bali Adası’nda toplanan G20 Liderler Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan zirve kapsamında liderlerle peş peşe görüşmeler yaptı. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmesinin ardından Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir araya geldi. Görüşmede ABD Başkanı Biden, İstiklal Caddesi'ndeki saldırı için taziyelerini iletti. Öte yandan Endonez'yadaki G20 zirvesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Dünya, buğday, ayçiçeği yağı ve mısırda olduğu gibi pirinçte de kriz yaşanması ihtimaliyle karşı karşıyadır." dedi.
15.11.2022 Siyaset
G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak?
G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak? Endonezya’nın Bali Adası’nda toplanan G20 Liderler Zirvesi ile birlikte G20 kuruluş amacı, kararları ve G20 ülkeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? Türkiye G20’ye ne zaman girdi? G20’de kimler var? G20 açılımı ne? G20 ülkeleri ne yapar? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak? İşte detaylar…
15.11.2022 Ekonomi
G20 Liderler Zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’nın Bali Adası’nda gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi’nin "Gıda ve Enerji Güvenliği" konulu ilk oturumuna katıldı.
15.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bali'deki G20 Liderler Zirvesi kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile görüştü.
15.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Liderler Zirvesi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Liderler Zirvesi’ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’nın Bali Adası’nda toplanan G20 Liderler Zirvesi’ne katıldı.
15.11.2022 Siyaset
Çin Devlet Başkanı Xi: Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır
Çin Devlet Başkanı Xi: Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı görüşme sonrası, “Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır” ifadelerini kullanarak, “Çin, mevcut uluslararası düzeni değiştirmeye veya ABD'nin iç işlerine karışmaya çalışmıyor. Çin’in ABD'ye meydan okumak veya onu yerinden etmek gibi bir niyeti yok” dedi.
14.11.2022 Dünya
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum ABD Başkanı Joe Biden, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile yaptığı görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD ilişkilerine dair, "Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum” dedi.
14.11.2022 Dünya
Çavuşoğlu: Teröristler ve onları destekleyenler hesap verecek
Çavuşoğlu: Teröristler ve onları destekleyenler hesap verecek  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, G20 Liderler Zirvesi öncesi Endonezya ve Türkiye arasında bir dizi anlaşmanın imza törenine katıldı. Burada konuşma yapan Çavuşoğlu, Endonezya Savunma Bakanı Prabowo Subianto’ya taziye mesajı için teşekkür ederek, “Failler, teröristler ve teröristlerin arkasında olanlar hesap verecek” dedi.
14.11.2022 Siyaset
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sağlık durumu nasıl?
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sağlık durumu nasıl? Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Bali Adası’nda hastaneye kaldırıldığı iddia edilirken, Rusya Dışişleri Bakanlığı haberi yalanladı.
14.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı Widodo ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı Widodo ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile görüştü.
14.11.2022 Siyaset
ABD Başkanı Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi, 14 Kasım'da Endonezya’da bir araya gelecek
ABD Başkanı Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi, 14 Kasım'da Endonezya’da bir araya gelecek Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile 14 Kasım’da Endonezya’nın Bali Adası’nda bir araya geleceği bildirildi.
10.11.2022 Dünya
Biden, Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacak
Biden, Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacak ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, OPEC+ grubunun petrol üretimini gelecek aydan itibaren azaltma kararı sonrası ABD Başkanı Joe Biden'ın Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacağını ifade etti.
16.10.2022 Dünya
Bali’de balıkçıların kurtardığı Türk gemi kaptanı yurda döndü
Bali’de balıkçıların kurtardığı Türk gemi kaptanı yurda döndü Kaptan olarak görev yaptığı gemiden denize düştükten 66 saat sonra Bali açıklarında balıkçılar tarafından bulunarak kurtarılan Erhan Seçkal, yurda döndü.
11.05.2022 Yaşam
Endonezya'da 4,8 büyüklüğünde deprem! Bali Adası sallandı: 3 kişi hayatını kaybetti...
Endonezya'da 4,8 büyüklüğünde deprem! Bali Adası sallandı: 3 kişi hayatını kaybetti... Endonezya'nın Bali Adası'nda meydana gelen 4,8 büyüklüğünde depremde 3 kişi yaşamını yitirdi.
16.10.2021 Dünya
Endonezya açıklarında kaybolan denizaltıdaki 53 kişi hayatını kaybetti
Endonezya açıklarında kaybolan denizaltıdaki 53 kişi hayatını kaybetti Yetkililer, Endonezya’da 21 Nisan’da kaybolan denizaltıdaki 53 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
24.04.2021 Dünya
Türkiye'den Endonezya'daki denizaltı kazası için taziye mesajı
Türkiye'den Endonezya'daki denizaltı kazası için taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Endonezya'da meydana gelen denizaltı kazası nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
24.04.2021 Gündem
Plajda şen kahkahalar! Telefonu elinden düşürmedi
Plajda şen kahkahalar! Telefonu elinden düşürmedi Asuman Dabak, önceki gün Çeşme The Beach of Momo’da objektiflere takıldı.
21.08.2020 Magazin
Milyarder Rus blogger, trafik kazasında hayatını kaybetti!
Milyarder Rus blogger, trafik kazasında hayatını kaybetti! Milyarder Rus blogger Anastasia Tropitsel (18) Endonezya’ya bağlı Bali adasında gezintiye çıktığı motosikletiyle kaza geçirerek, hayatını kaybetti.
22.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bali Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bali adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.