İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Zam geldi, 6 bin liraya yükseldi! Bakan duyurdu...
Zam geldi, 6 bin liraya yükseldi! Bakan duyurdu... Zam geldi! Yüzde 20 artış yapıldı ve 6 bin liraya yükseldi. Müjdeyi Bakan Pakdemirli duyurdu. Küçükbaş hayvan yetiştiricilerine güzel haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Sürü büyütme ve yenileme desteğini yüzde 25 artırarak 125 liraya, çoban istihdamı desteğini de yüzde 20 artırarak 6 bin liraya yükselttik. Tüm yetiştiricilerimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.
14.10.2021 Ekonomi
Şehit Mustafa Korkmaz son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Mustafa Korkmaz son yolculuğuna uğurlandı Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesi, Mersin'de toprağa verildi.
28.10.2019 Gündem
Sulama kanalına düşen müdür yardımcısı aranıyor
Sulama kanalına düşen müdür yardımcısı aranıyor Mersin'in Tarsus ilçesinde düştüğü sulama kanalında kaybolan müdür yardımcısı için başlatılan arama çalışmaları yoğun şekilde sürdürülüyor.
26.01.2019 Gündem
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi MHP’nin 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday listesi belli oldu. Mevcut 13 milletvekili listede yok. Bu isimlerden aralarında Oktay Vural ve Mehmet Parsak’ın da bulunduğu 8 isim yeniden seçilmek için başvurmuştu
18.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Kıraç'tan açılış konseri!
Kıraç'tan açılış konseri! Mersin'de Tarsus Belediyesi'nin 'yap-işlet-devret' modeli ile yaptırdığı kapalı semt pazarı, SPA, kapalı yüzme havuzu ve düğün salonlarının oluşturduğu sosyal tesis, şarkıcı Kıraç'ın verdiği konserle açıldı.
27.09.2017 Kültür Sanat
Trafik kazaları can almaya devam ediyor
Trafik kazaları can almaya devam ediyor Yurdun çeşitli illerinde meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
12.11.2016 Yaşam
Bakan Elvan: Yabancı yatırımcılar kaygılanmasın
Bakan Elvan: Yabancı yatırımcılar kaygılanmasın Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle yabancı yatırımcıların hiçbir kaygı içerisinde olmaması gerektiğini belirterek, "Biz onlara hep kucak açtık ve açmaya devam edeceğiz." dedi.
17.08.2016 Ekonomi
Partiler el ele: Yurt dışında tanıtım çabaları sürüyor
Partiler el ele: Yurt dışında tanıtım çabaları sürüyor Hükümet ve iş dünyasının FETÖ'yü Avrapa'da anlatma seferberliğinin ikinci toplantısı Polonya'da yapıldı. AK Parti, CHP ve MHP milletvekillerinin de katıldığı Lizbon'daki toplantıda Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, FETÖ'nün karanlık yüzünü anlattı, Türkiye'ye yatırım çağrısında bulundu.
17.08.2016 Ekonomi
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
MHP'lilerle AK Partili gençler arasında arbede
MHP'lilerle AK Partili gençler arasında arbede Mersin'de MHP'liler, AK Partili 3 gence saldırdı. Bir petrol istasyonunda yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, görüntülerde 3 genç feci şekilde darp edildi.
29.09.2021 Gündem
MHP konvoyu jandarma tarafından durdurulunca kriz çıktı!
MHP konvoyu jandarma tarafından durdurulunca kriz çıktı! Mersin'de, aralarında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, milletvekilleri Baki Şimşek ile Ali Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve milletvekili adaylarının da bulunduğu MHP konvoyu, korumaların bir kavgaya karıştığı iddiası ile jandarma tarafından durdurularak aranmak istenince kriz yaşandı.
29.09.2021 Gündem
MHP'den flaş açıklama
MHP'den flaş açıklama MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, koalisyon görüşmelerine ilişkin "Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde sayın genel başkanımız açık ve net ifade etti...
29.09.2021 Gündem
MHP'den koalisyon açıklaması
MHP'den koalisyon açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, partisinin günübirlik değişmeyen ilkelerinin olduğunu belirterek, “Yetkili kurullarımız memleketimiz açısından neyin faydalı olabileceğini, neyin imkan dahilinde olabileceğini değerlendiriyor” dedi...
29.09.2021 Gündem
Özgecan davası başladı! İşte tüm detaylar...
Özgecan davası başladı! İşte tüm detaylar... Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu 3 sanığın yargılanmasına Tarsus Adliyesi Konferans Salonunda başlandı.
29.09.2021 Gündem
MHP aday listesi açıklandı
MHP aday listesi açıklandı İşte MHP 25. dönem milletvekili aday tam listesi.
29.09.2021 Gündem
Operasyon emri Bakan’dan!
Operasyon emri Bakan’dan! Bu kez de Mersin Gümrüğü’ne rüşvet ve yolsuzluk baskını
29.09.2021 Gündem
Kanlı aşk üçgeni
Kanlı aşk üçgeni ADANA'da sevgilisi anasınıfı öğretmeni Ayşegül Karataş'ın (25) azmettirmesi sonucu oto kiralama şirketi sahibi Kenan Aslan'ı (28) arkadaşlarıyla birlikte öldürdüğü iddia edilen Abdullah Öztürk (26) ile 11 arkadaşı, ömür boyu hapis cezalarına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem
Eski sevgiliden kanlı intikam
Eski sevgiliden kanlı intikam 28 yaşındaki öğretmen eski sevgilisinin ağzını egzoz borusuna dayayıp öldürttü
29.09.2021 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri