Bakan Çelik

Bakan Çelik

Son dakika bakan çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.722 bakan çelik haberi bulunmuştur. Tüm bakan çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) kalktı mı?
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) kalktı mı? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CNNTürk'te katıldığı bir programda asgari ücret, asgari geçim indirimi, memur maaşları, 3600 ek gösterge ve EYT hakkında açıklamalarda bulundu. Asgari ücret görüşmelerinde sıkça konuşulan Asgari Geçim İndirimi'nin (AGİ) kaldırılması ile ilgili soruya da yanıt veren Bakan Bilgin, AGİ ile ilgili son durumu da açıklık getirdi. Peki, Asgari Geçim İndirimi (AGİ) kalktı mı? İşte detaylar...
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'provokasyon' uyarısı: Asla müsaade etmeyiz
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'provokasyon' uyarısı: Asla müsaade etmeyiz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyadaki provokasyona dikkat çekerek, 'Birilerinin sosyal medyada ya da başka mecralarda Türkiye Cumhuriyeti’nin Ermeni vatandaşlarını tehdit ya da taciz etmesine asla müsaade etmeyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarının bir kısmını tehdit ya da taciz edenlerin yaptığı provokasyondur. Bu ülkeye kötülük etmektir. Türkiye güvenli bir ülkedir. Türkiye bir hukuk devletidir. Türkiye Cumhuriyeti, vatandaşları arasında ayrımcılığa izin vermez.' açıklamasında bulundu.
28.09.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan o yasayı veto etti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan o yasayı veto etti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Havayı kirleten 15 termik santralin bacasına filtre takılmasını iki buçuk yıl erteleyen yasa Cumhurbaşkanımızın onayını bekliyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız bu yasayı doğru bulmamış ve az önce veto etmiştir" dedi.
2.12.2019 Siyaset
Türkiye'den sert tepki: Avrupa için pimi çekilmiş bir bomba
Türkiye'den sert tepki: Avrupa için pimi çekilmiş bir bomba Avusturya'da hükümetin camileri kapatma kararına sert tepki gösteren AB Bakanı Ömer Çelik "Avrupa için pimi çekilmiş bir bomba. Mevcut başbakan hayalperest bir insan. Irkçıların söylemlerini içselleştirmiş durumda. Avrupa'da çok ciddiye alınan biri değil. İslam düşmanlığının temsilcisi haline geldi"dedi.
11.06.2018 Siyaset
AB Bakanı Ömer Çelik'ten Avusturya'ya sert tepki
AB Bakanı Ömer Çelik'ten Avusturya'ya sert tepki AB Bakanı Ömer Çelik, "Avusturya’nın camileri kapatma ve imamları sınır dışı etme kararı, ırkçılığın ve İslam düşmanlığının, Avusturya hükümetini nasıl esir aldığını gösteriyor" dedi.
8.06.2018 Gündem
Türkiye'den Hollanda'ya: En ahlaksız eylem!
Türkiye'den Hollanda'ya: En ahlaksız eylem! Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Hollanda'nın Rotterdam kentinde bir cami önünde iftar saatinde domuz eti mangal partisi düzenlenmesine izin verilmesini, "Bugüne kadar nefret suçları tarihinde görülmüş en ahlaksız eylem girişimidir bu. Bu derece ahlaksız bir eyleme yasal izin verilmesi de başka bir ahlak yoksunluğudur." ifadeleriyle eleştirdi.
6.06.2018 Dünya
Hükümetten Belçikalı Bakan'ın Türkçe dersi açıklamasına tepki: Utanç verici
Hükümetten Belçikalı Bakan'ın Türkçe dersi açıklamasına tepki: Utanç verici AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Belçikalı Bakan Demir'in Türkçe derslerine karşı çıkmasına tepki gösterdi.
3.06.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik'ten New York Times'a tepki
AB Bakanı Çelik'ten New York Times'a tepki Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, New York Times'ta yayımlanan bir yazıda, Filistinli protestoculara ilişkin kullanılan ifadelere tepki gösterdi.
15.05.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik'ten İsrail'e tepki
AB Bakanı Çelik'ten İsrail'e tepki Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Gazze’de tüm dünyanın gözü önünde yeni bir İsrail zulmü yaşandığını belirterek, “Bu vahşetin sorumlusu İsrail, hukuksuz bir şekilde Kudüs'te büyükelçilik açan ABD'nin cesaretlendirmesi ile mazlum Filistinlileri katlediyor.” ifadesini kullandı.
14.05.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik'ten AB'ye Brexit uyarısı
AB Bakanı Çelik'ten AB'ye Brexit uyarısı Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İngiltere'nin AB'den ayrılmasının (Brexit) ardından birliğin bu ülkenin stratejik rolünden mahrum kalacağını belirtti.
12.05.2018 Siyaset
AB Bakanı Çelik: İngiltere'den öğrensinler
AB Bakanı Çelik: İngiltere'den öğrensinler Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Bazı müttefiklerimiz terörle mücadele konusunda çok aşırı haddini aşan açıklamalar yaparken ve hatta bazı müttefiklerimizin Türkiye’ye tabanca satma konusunda bile yanlışları olurken İngiltere ile çok yönlü ilişkilerimiz var. Bu müttefiklik ilişkisinin nasıl konumlandırılacağını bazı müttefiklerimiz İngiltere’den öğrensinler” dedi.
11.05.2018 Gündem
ABD'nin kararı çok kötü gelişmelere kapı açabilir
ABD'nin kararı çok kötü gelişmelere kapı açabilir AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, "Maalesef ABD’nin kararı çok kötü gelişmelere kapı açacak bir yaklaşıma sahip." dedi.
9.05.2018 Siyaset
Son dakika... Fransa'nın skandal bildirisine Türkiye'den sert tepki
Son dakika... Fransa'nın skandal bildirisine Türkiye'den sert tepki Fransa’da aralarında Eski Cumhurbaşkanı Sarkozy ile eski Başbakan Valls’ın da bulunduğu 300 kişi, Kuran’ı Kerim’i hedef alan skandal bildiriye destek verdi. AB Bakanı Ömer Çelik, Fransa'daki skandal kampanyaya sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.
6.05.2018 Dünya
Bakan Çelik'ten AB'nin Türkiye raporuna sert tepki
Bakan Çelik'ten AB'nin Türkiye raporuna sert tepki 'AB Komisyonu'nun Türkiye Raporu' ile ilgili açıklamalarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Göç konusunda Avrupa'nın onurunu da kurtarıldı. "Komisyona bir mektup yazmayı düşünüyorum. Fasılların açılmaması demek, 18 Mart'a bağlı kalmamak demektir. Adil ve ilkeli bir yaklaşım yok" dedi. Öte yandan Kıbrıs konusunda atılmış net bir adımın olmadığına dikkat çeken Çelik, "AB, Güney Kıbrıs'ın esiri haline gelmiş durumdadır." dedi.
18.04.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik'ten Yunanistan'a sert tepki
AB Bakanı Çelik'ten Yunanistan'a sert tepki Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Yunanistan Savunma Bakanı sıfatını taşıyan küstah politik komedyenin sözlerinin seviyesi, Yunanistan hükümetinin meselesidir, AB'nin kınaması gereken sözlerdir." değerlendirmesinde bulundu.
8.04.2018 Siyaset
Bakan Çelik: AB heyeti Türkiye'ye geliyor
Bakan Çelik: AB heyeti Türkiye'ye geliyor AB Bakanı Çelik, vize serbestisi konusunda bir AB heyetinin bu ay Türkiye'ye geleceğini, AB'nin görüşlerini ileteceğini bildirdi.
4.04.2018 Dünya
Bakan Çelik’ten Avusturya Başbakanı Kurz’a tepki
Bakan Çelik’ten Avusturya Başbakanı Kurz’a tepki Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un, Türkiye ve AB arasındaki müzakere sürecinin sonlandırılmasına ilişkin açıklamalarına AB Bakanı Ömer Çelik'ten tepki geldi. Çelik, "Kurz gibilere rağmen işimize bakıyoruz" dedi.
26.03.2018 Siyaset
Bakan Çelik'ten AP'ye sert tepki: Teröre açık destektir
Bakan Çelik'ten AP'ye sert tepki: Teröre açık destektir Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurul oturumunda Türkiye'ye Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nı durdurma çağrısı yapan tasarının kabul edilmesine ilişkin "vizyonsuz ve cahilane bir karar" değerlendirmesinde bulundu.
15.03.2018 Gündem
Bakan Yılmaz: Bu yıl 25 bin öğretmen alacağız
Bakan Yılmaz: Bu yıl 25 bin öğretmen alacağız Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Bu yıl 20 bin öğretmen daha alacağız ve bu alımla beraber ücretli öğretmenler arasında da bize 5 yıl ücretli öğretmenlik yapmış olmak kaydıyla, 5 bin öğretmen daha alacağız. 25 bin öğretmeni eğitim ailemize kavuşturuyoruz” dedi.
20.02.2018 Gündem
Bakan'dan kritik Afrin çıkışı: İspat ettik!
Bakan'dan kritik Afrin çıkışı: İspat ettik! Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Afrin operasyonuna ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.
20.02.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik'ten Fransız bakana sert yanıt: En vahim açıklamayı yaptı
AB Bakanı Çelik'ten Fransız bakana sert yanıt: En vahim açıklamayı yaptı AB Bakanı Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, Zeytin Dalı Harekâtı hakkında en vahim, en yanlış açıklamayı yapmıştır. Şöyle diyor: “Türkiye’nin sınırlarının güvenliğini sağlamak istemesi meşru hakkıdır. Fakat sınırlarının güvenliğini sağlamak sivilleri öldürmek anlamına gelmez." dedi.
7.02.2018 Gündem
Son dakika... Bakan'dan vize açıklaması!
Son dakika... Bakan'dan vize açıklaması! AB Bakanı Ömer Çelik'ten son dakika vize açıklaması. Bakan Çelik, Avrupa Birliği ile yürütülen 'vize serbestisi' görüşmelerine ilişkin "Vize ile ilgili çalışmayı tamamladık. Bugün yarın komisyona bu çalışma teslim edilecek. Türkiye üzerine düşen bütün mükellefiyetleri yerine getirmiştir. Bize göre 72 kriterin hepsi yerine getirilmiştir." dedi.
7.02.2018 Dünya
Bakan Çelik'ten Piri'ye "PKK" tepkisi
Bakan Çelik'ten Piri'ye "PKK" tepkisi Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri'nin "PKK ve benzerleri bizim için tehdit değil, bizim için DEAŞ tehdit" ifadeleriyle ilgili, "Türkiye açısından mesele açıktır. DEAŞ’la da PKK ve benzerleriyle de sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ve bu çarpık zihniyete sahip raportörün Türkiye raporu olarak söylediklerinin hiçbirini ciddiye almayacağız." değerlendirmesinde bulundu.
28.01.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik AB için tarih verdi
AB Bakanı Çelik AB için tarih verdi AB Bakanı Ömer Çelik, "Türkiye'nin Afrin'de yürüttüğü mücadele meşruyeti en yüksek operasyondur. Tüm müttefiklerimiz bilgilendirildi. İnsani durum ile ilgili tedbir alınmıştır" dedi. AB-Türkiye ilişkilerine ilişkin de konuşan Bakan Çelik, AB ile Türkiye arasında zirvenin mart ayında yapılabileceğini Türkiye'nin zirveye hazırlığı olduğunu söyledi.
25.01.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik Bulgaristan'da
AB Bakanı Çelik Bulgaristan'da Çelik, Bulgaristan Müslümanları Diyaneti Başmüftüsü Hacı ile bir araya geldi
1.12.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.