Bakan Ağbal

Bakan Ağbal

Son dakika bakan ağbal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan ağbal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan ağbal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Ağbal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan ağbal gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 bakan ağbal haberi bulunmuştur. Tüm bakan ağbal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigaranın vergilendirilmesinde sistem değişti
Sigaranın vergilendirilmesinde sistem değişti Sigaraya uygulanan 3 ayrı vergiden birinde oran düştü, 2'sinde arttı. Nispi vergi yüzde 65,25'ten 63'e düştü. Maktu vergi ve asgari maktu vergi tutarı arttı.
30.06.2018 Ekonomi
Ağbal: Ekonomimiz sağlam
Ağbal: Ekonomimiz sağlam Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Son üç aydır bunların ağababaları plan kuruyorlar, ekonomi üzerinde ataklarda bulunuyorlar. Ekonomimiz sağlam, atlatırız bunları yeter ki 24 Haziran'a varalım. 24 Haziran'da bunların ağababaları da cevaplarını alınca tekrar pusularına çekilecekler." dedi.
22.06.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal: 'Türkiye ekonomisi her bakımdan güçlü'
Bakan Ağbal: 'Türkiye ekonomisi her bakımdan güçlü' Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bugün Türkiye ekonomisi her bakımdan güçlü. Türkiye, devlet olarak hiçbir dönemde olmadığı kadar güçlü." dedi.
20.06.2018 Siyaset
Bakan Ağbal'dan bütçe müjdesi! Türkiye'nin kasası dolacak...
Bakan Ağbal'dan bütçe müjdesi! Türkiye'nin kasası dolacak... Maliye Bakanı Naci Ağbal "Mayıs ayı bütçesi fazla verecek. Ekonomideki canlılık, eski ve yeni yapılandırma kanunları ve imar barışı uygulamasıyla yıl sonuna kadar bütçeye 70 milyar lira civarında ilave gelir gelecek. Ekonomideki olumlu gidişin bütçe gelirlerine yıl sonuna kadar yaklaşık 20 milyar lira civarında ilave katkısı olacak. Sadece bu, emekli ikramiyesi düzenlemesi ve yaşlılık aylıklarında yaptığımız artışı telafi edecek.Oluşan gelir fazlasını tasarruf edeceğiz. Bunu, bir taraftan bütçe açıklarının aşağı çekilmesinde kullanacağız, bir taraftan da bu yolla cari açığın ve enflasyonun aşağı çekilmesine katkı sağlayacağız. Yıl sonu itibarıyla 2018 bütçesi, hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleşecek" dedi.
13.06.2018 Ekonomi
'2018’in ilk çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 7.4 oranında büyüdü'
'2018’in ilk çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 7.4 oranında büyüdü' Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye ekonomisinin 2018’in ilk çeyreğinde yüzde 7.4 büyüdüğünü söyledi.
11.06.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal'dan asgari ücret açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal'dan asgari ücret açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretle ilgili açıklamalarına cevap verdi. Bakan Ağbal, 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu vatandaşı aldatmamaya çağırıyorum. Samimi olmaya, dürüst olmaya çağırıyorum. Burada rakamlar ortada. Eğer gücü yetiyorsa bu rakamların karşısına rakam koyar' dedi.
9.06.2018 Siyaset
Son dakika: Memurlara müjde! İşte maaşların yatacağı tarih
Son dakika: Memurlara müjde! İşte maaşların yatacağı tarih Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamuda çalışan tüm memurların Haziran maaşlarının 13 Haziran Çarşamba günü hesaplarına yatacağını söyledi. Ağbal'ın açıklamasına göre erken maaş uygulamasından kamuda çalışan yaklaşık toplam 3.7 milyon memur yararlanacak. Konuyla ilgili genelde bugün bütün bakanlıklara, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderildi
7.06.2018 Gündem
En düşük memur maaşı 3 bin lirayı geçecek
En düşük memur maaşı 3 bin lirayı geçecek Memur ve emeklilere normal yüzde 3.5'lik zammın yanı sıra enflasyon farkı da yansıtılacak. Maliye Bakanı Naci Ağbal, bu vesile ile en düşük memur maaşının 3 bin lirayı aşacağını söyledi.
7.06.2018 Ekonomi
Emekliye de 3600 piyangosu
Emekliye de 3600 piyangosu Maliye Bakanı Ağbal, polis, öğretmen, hemşire, din görevlilerinin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracaklarını belirterek “Düzenlemeden bu görevlerden emekli olan da yararlanacak” dedi.
4.06.2018 Ekonomi
Tek hane seferberliği
Tek hane seferberliği Maliye Bakanı Naci Ağbal, enflasyonla mücadele için bütçede gerekli sıkılaştırmayı yapacaklarını söyledi. Ağbal, “Enflasyonu düşürmek adına imkanlarımız içinde vergi indirimleri dahil her türlü tedbiri alacağız” dedi
3.06.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal'dan muhalefete seçim vaatleri yanıtı
Bakan Ağbal'dan muhalefete seçim vaatleri yanıtı Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Öyle mal bildirimi açıklamakla bu işler olmuyor. Ülkenin mal bildirimini nereden nereye getireceksin, orada hesabın kitabın ne, bunları ortaya koymak lazım" dedi
1.06.2018 Ekonomi
2 puanlık artışı her an alabiliriz
2 puanlık artışı her an alabiliriz Yeniden yapılandırma ve imar affından gelecek 45 milyar TL ilave kaynakla dengenin bozulmayacağını belirten Bakan Ağbal, kurumlar vergisinde % 22’ye çıkan oranın her an 20’ye düşürülebileceğini söyledi.
31.05.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal: "Türkiye ekonomisi yüzde 7.4 büyüdü”
Bakan Ağbal: "Türkiye ekonomisi yüzde 7.4 büyüdü” Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye ekonomisinin yüzde 7.4 büyüdüğünü açıkladı. Ağbal, “183 milyar liralık kamu alacağı var. Vergilerin 4’te 3’ünü sildik 4’te 1’i kaldı. Cezaları tamamen silip, gecikme faizi yerine de yurt içi ÜFE oranında bir ödeme alacağız. Geçmişe dönük gecikme faizi uygulanmayacak. Eğer yurt dışındaki varlığınızı Temmuz ayı sonuna kadar bildirimde bulup getirirseniz, vergi almayacağız” dedi.
31.05.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal emeklilere müjdeyi verdi
Bakan Ağbal emeklilere müjdeyi verdi Ekonomideki gelişmelere ilişkin konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Mali disiplinden taviz vermeyeceğiz. Emeklilere vereceğimiz ikramiyenin bütçeye 22.3 milyar liralık yükü olacak.Emeklilere bayram ikramiyesi kalıcı bir düzenleme" dedi.
31.05.2018 Ekonomi
Ekonomiye 3 teşvik
Ekonomiye 3 teşvik 16 yaş ve üzeri aracını hurdaya ayırıp yenisini alanlara 10 bin TL’ye varan ÖTV indirimi sağlanacak. İş yeri satışında yüzde 18’lik KDV yüzde 8’e düşürüldü. Çatısında ürettiği enerjiyi satana vergi yok.
18.05.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal: Açıklamalar yalan
Bakan Ağbal: Açıklamalar yalan Maliye Bakanı Naci Ağbal: "Öğretmenlere ek ders ücretinin ödenmemesi söz konusu değil. Bu ödemelerin yapılamadığı yönündeki açıklamalar yalan."
15.05.2018 Ekonomi
Son dakika... Yaşlı aylığı alana üç müjde
Son dakika... Yaşlı aylığı alana üç müjde Bahar paketiyle 13 milyon emeklinin yüzü gülerken 65 yaş aylığı alan 618 bin kişiye de üç müjde geldi. Bayram ikramiyesiyle birlikte zamlı üç maaş hesaplara yatacak
10.05.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal’dan emeklilere ikramiye ve yaşlılık aylığı açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal’dan emeklilere ikramiye ve yaşlılık aylığı açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramı'nda biner lira bayram ikramiyesi verilmesine ilişkin düzenleme var. Yine, 65 yaş aylığı alan vatandaşlarımızın yaşlılık aylığının 266 liradan 500 liraya çıkarılmasına ilişkin bir düzenlememiz var" dedi.
9.05.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal: Varlıklarını getirenlere kolaylık sağlayacağız
Bakan Ağbal: Varlıklarını getirenlere kolaylık sağlayacağız Maliye Bakanı Naci Ağbal, AA Editör Masası'nda yaptığı açıklamada yurt dışından varlıklarını getirenlere kolaylık sağlanacağını açıkladı.
9.05.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal: 183.5 milyar liralık alacağı yapılandıracağız
Bakan Ağbal: 183.5 milyar liralık alacağı yapılandıracağız Maliye Bakanı seçim öncesi açıklanan af paketine ilişkin olarak 183.5 milyar TL'lik alacağın yapılandırılacağını söyledi. Düzenleme 31 Mart 2018'e kadar olan borçları kapsayacak.
2.05.2018 Ekonomi
En 'sağlık’lı plan
En 'sağlık’lı plan Maliye Bakanı Naci Ağbal, yakında sağlık hizmetlerine ilişkin KDV istisnası kapsamındaki hizmetleri açıklayacaklarının müjdesini verdi. Bakan Ağbal, özellikle Avrupalı hastaları Türkiye’ye çekeceklerini ve böylece sağlık turizmini geliştireceklerini söyledi.
23.04.2018 Ekonomi
Bakan duyurdu! Öncelikli satın alma hakkı memurun
Bakan duyurdu! Öncelikli satın alma hakkı memurun Maliye Bakanı Ağbal, kamu lojmanlarının satışında alım hakkının ilk olarak memurlara verileceğini duyurdu.
17.04.2018 Ekonomi
Ağbal'dan flaş petrol ve döviz açıklaması
Ağbal'dan flaş petrol ve döviz açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, Döviz ve petrol fiyatlarındaki artışa ilişkin, "Dalgalanmalar var, onların hepsi yatışacak. Onun için geçici bir dalgalanma etkisi olarak ortaya çıkan bu gelişmeler, çok hızlı bir şekilde bertaraf edilecek." dedi.
13.04.2018 Ekonomi
Bakan Naci Ağbal açıkladı: Fenomenlere kötü haber
Bakan Naci Ağbal açıkladı: Fenomenlere kötü haber Maliye Bakanı Naci Ağbal, sosyal medya hesapları üzerinden ürün tanıtımı yaparak gelir elde eden kişilere yönelik önemli bir açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'na konuşan Bakan Ağbal, söz konusu kişiler tespit edilerek vergi mükellefi yapacaklarını aktardı
11.04.2018 Magazin
Vergisini ödemeyene caydırıcı ceza
Vergisini ödemeyene caydırıcı ceza Vergi Usul Kanunu’nda planlanan değişiklikleri anlatan Maliye Bakanı Ağbal, “Bir taraftan vergiye gönüllü uyuma destek olsun ama öbür taraftan da vergisini ödemek istemeyen ve bu amaçla birtakım fiiller işleyenlere de gerçekten caydırıcı cezalar gelsin istiyoruz” dedi.
11.04.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Ağbal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan ağbal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.