Memur Maaşları

Memur Maaşları

Son dakika memur maaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur maaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur maaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Maaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur maaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.478 memur maaşları haberi bulunmuştur. Tüm memur maaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada Milyonlarca emekli ve memur için zam sürecine girildi. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak 3 düzenleme masada yer alıyor. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar nedeniyle toplumun büyük kesiminde temmuz beklentisi oluştu. Hükümet öncelikli olarak 3 düzenleme üzerinde çalışıyor. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışını masaya yatıracak. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Maaşlar ne zaman yatacak, bayram öncesi yatar mı? 2024 Nisan maaşları erken yatacak mı 2024, bayramdan önce ödenecek mi?
Maaşlar ne zaman yatacak, bayram öncesi yatar mı? 2024 Nisan maaşları erken yatacak mı 2024, bayramdan önce ödenecek mi? Ramazan Bayramı yaklaşırken, maaşların erken yatıp yatmayacağı konusu gündeme geldi. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Kamu çalışanları, memurlar ve emekliler maaşlarının ödeme tarihine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Kamu kurumlarında çalışan memurların aylıkları normal şartlarda her ayın 15’inden itibaren yatırılırken emeklilerin ödemeleri ise tahsis numarasına göre yapılıyor. Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı öncesinde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı maaşları bayramdan önce hesaplara yatırıldı. Peki, bu yıl maaşlar erken yatacak mı, memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Maaşlar ne zaman yatacak?
4.04.2024 Ekonomi
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak?
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak? Kamu kurumu çalışanları ve emeklileri nisan ayının gelmesiyle maaşlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Maaş ödemelerini bekleyen kamu çalışanları bayram sebebiyle yatırılacak maaşların bayram öncesi hesaplarında olup olmayacağını sorguluyor. Bakanlık merak edilen soruya yanıt verdi. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleri tahsis numarasına göre farklı tarihlerde yapılırken, memur maaşları her ayın 15’inde hesaplara yatırılıyor. Peki, Memur ve emekli maaşları erken mi ödenecek? Kamu personeli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce mi yatacak?
3.04.2024 Çalışma Hayatı
3 aylık memur enflasyon farkı kaç oldu, ocak şubat mart enflasyon farkı yüzde kaç? Memur emeklisi enflasyon farkı belli oldu
3 aylık memur enflasyon farkı kaç oldu, ocak şubat mart enflasyon farkı yüzde kaç? Memur emeklisi enflasyon farkı belli oldu Memur ve emekliler için Temmuz ayı zammı öncesi 3 aylık enflasyon farkı belli oldu. Farkların belli olmasıyla 3 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Öte yandan Memur maaşları ile memur emeklisinin aylıklarına 2024'ün ilk 6 ayında yüzde 15, ikinci 6 ayında yüzde 10, 2025'in ilk 6 ayında yüzde 6, ikinci 6 ayında yüzde 5 zam yapılacak. Bu zam oranları enflasyonun altında kalırsa gerçekleşecek. İşte memur enflasyon farkı Nisan 2024
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyor
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyor Memur ve sözleşmeli kamu çalışanlarının maaş ödemesi ile ilgili bakanlıktan yeni açıklama geldi. Binlerce kişi maaşların bayramdan önce ödenip ödenmeyeceğini merak ediyordu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü, Memur, Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel ile 4/B Sözleşmeli Personelin Nisan/2024 Ayı Maaş/Ücretlerinin Zamanında Ödenmesine ilişkin duyuruyu açıkladı. İşte detaylar...
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak?
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak? Memur Nisan maaşı ödeme tarihi milyonların merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığında emeklilerin bayram ikramiyesi alacağı tarihler belli olmuştu. Geçtiğimiz bayram hem maaşlar hem de ikramiyeler yatmıştı. Bu yıl Ramazan bayramının 10 Nisan'a denk gelmesi, 1,5 gün idari izin olması memur maaşlarının ödeme tarihlerini öne çeker mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklayacağı son dakika bilgisiyle memur maaşları erken yatar mı sorusunun cevabı da netlik kazanacak.
1.04.2024 Ekonomi
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi?
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi? Ramazan ayının bitmesiyle vatandaşlar bayramı karşılayacak. Her ayın 15’inde maaşlarını alan memurlar ise bayram öncesinde maaşlarının yatıp yatmayacağına yönelik sorgulamalarını arttırdı. Bayram öncesi alışveriş yapacaklar ya da bayram tatilini değerlendirecek memurlar 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek bayram öncesi “Memur maaşları bayramdan önce yatar mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, nisan ayı memur maaşları erken yatacak mı, memurlar nisan maaşlarını ne zaman alacak, bayram öncesi memur maaşları yatar mı?
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024?
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024? Memur ve memur emeklileri ocak ayında yüzde 29,79 oranında enflasyon farkına hak kazandı. Memur ve memur emeklilerine yüzde 15 de toplu sözleşme zammı verildi. Yeni yılla birlikte toplan 49,25 zam oranı olan memurlar Ramazan ayıyla birlikte maaşlarının bayram öncesi yatıp yatmayacağını sorguluyor. Peki, memur maaşı bayramdan önce yatacak mı, memur ve emekli maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşları 8 Nisan’da mı yatacak?
16.03.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik, ek zam ve memur maaşı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan detayları paylaştı
Erken emeklilik, ek zam ve memur maaşı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan detayları paylaştı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı TV programında emeklilere ek zam, esnafa erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği, asgari ücret ve memur maaşları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "Vaadimizi yerine getireceğiz. Kısa zamanda bunu neticelendirmeye gayret edeceğiz. Bütçe disiplinimiz el verdiği sürece beklemek için sebep de kalmayacak" ifadelerini kullandı.
28.01.2024 Ekonomi
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar Memur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Maaş hesabı değişti. Aylık gelirlerde artış yaşanacak. Memur ve memur emeklileri 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 49,25 oranında zammı hak etti. Memur maaşları her ayın 15'inden itibaren işlediği için 14 günlük boşluk için enflasyon farkı ödenmesi gerekiyor. İşte detaylar...
12.01.2024 Memur
Emekli ve memura büyük zam! İlk zamlı maaşlar hesaba yatıyor, tek tek hesaplandı
Emekli ve memura büyük zam! İlk zamlı maaşlar hesaba yatıyor, tek tek hesaplandı Memur, emeklinin ocak ayı maaş zamları belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu aralık ayı enflasyonu yüzde 2.93, yıllık enflasyon da yüzde 64.77 açıkladı. Temmuz-Aralık dönemi enflasyonu yüzde 37.57 olarak gerçekleşti. Buna göre, memur maaşları ve emekli memur aylıkları yüzde 49.25, SSK, Bağ-Kur emekli aylıkları yüzde 37.57 oranında artacak. Zamla beraber 22 bin 17 lira olan en düşük memur maaşı 32 bin 861 liraya, en düşük emekli memur aylığı da 9 bin 876 liradan 14 bin 741 liraya yükseldi. Emekli ve memurun zamlı yeni maaşları tek tek hesaplandı. İşte yeni maaşlar...
4.01.2024 Emekli
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları...
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları... Zam haberleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla memur maaşı 2024 tabloları netleşti.
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı...
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı... Yeni yılda memur maaşlarının belli olmasına kısa süre kaldı. 2024 yılında kamu kurumlarında çalışan memurlar şimdiden maaşlarını hesaplamaya başladı. İçlerinde öğretmen, hemşire, polis, doktor gibi mesleklerde çalışanlar alacakları maaşları farklı zam oranlarına göre hesap ediyor. Aralık ayı enflasyonun belli olmasıyla birlikte memurların alacağı maaşları da şekillenecek. Enflasyon farkına göre kamu personeli 2024 maaş çizelgesi de belli oldu. İşte 2024 memur maaş tablosu....
20.12.2023 Ekonomi
Emekliye ve memura çifte müjde verildi! Büyük zam geliyor, işte meslek meslek yeni maaşlar
Emekliye ve memura çifte müjde verildi! Büyük zam geliyor, işte meslek meslek yeni maaşlar Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi için geri sayım başladı. 2024 Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Nihai zam oranları öncesi Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği 2023 yılının son anketini yayımladı. Böylece emekli ve memur zammı için en güçlü ipucu da gelmiş oldu. İşte polisten, memura, hemşireye kadar yeni emekli zammı ve meslek meslek memur maaşları hesaplama tabloları...
18.12.2023 Çalışma Hayatı
Bağkur emekli maaş zammı için gözler son veride! 2024 Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük Bağkur emekli maaşı tahmini
Bağkur emekli maaş zammı için gözler son veride! 2024 Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük Bağkur emekli maaşı tahmini Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri yeni yıl zamları için ocak ayında açıklanacak enflasyon verisini bekliyor. Emekli ve memur maaşları enflasyon farkına göre hesaplanıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre enflasyon kasım ayında aylık bazda yüzde 3,28 artarken, yıllık bazda ise enflasyon yüzde 61,98 oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı asgari ücret zammı için yoğun bir çalışma takviminin içinde. En düşük emekli maaşı temmuz ayında 7.500 TL’ye yükselmişti. Enflasyon ile belirlenen rakamlara refah payı da ekleniyor.
14.12.2023 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! 3 düzenleme birden geliyor
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! 3 düzenleme birden geliyor Emekli, memur, asgari ücretli milyonlarca vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. Maaş zamları ile ilgili 3 düzenleme birden geliyor. .Emekli maaşı ve memur zammı başta olmak üzere Ocak 2024'te milyonlarca vatandaşın geliri artacak. Aralık ayının son haftasıyla beraber maaş zammı gündemi hareketlenecek. İlk adım asgari ücret olacak. En düşük emekli maaşı kaç lira olacak? Emekli kök maaş zammı ve memur maaşları artışı ne kadar olacak? Yeni yılın ilk yarısında 3 maaş zammı düzenlemesi birden yapılacak.
12.12.2023 Çalışma Hayatı
Kıdem tazminatında tavan miktar değişiyor! 58 bin lira fark oluşuyor
Kıdem tazminatında tavan miktar değişiyor! 58 bin lira fark oluşuyor Kıdem tazminatı tavanı her yıl memur maaşları belli olduğunda Hazine ve Maliye Bakanı’nın imzasına müteakip açıklanıyor. Güncel olarak işçilere ödenecek kıdem tazminatının yıllık tavan tutarı 23 bin 489 lira 83 kuruş olarak veriliyor. Yeni dönemde gelecek olan artışla birlikte kıdem tazminatında önemli farklar oluşuyor. Başka bir deyişle 2024 yılında zamlı yatan ilk maaşınızdan sonra iş akdiniz feshedilirse 10 yıl için yaklaşık 58 bin lira fark alabilirsiniz.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Memur maaşlarına yıl sonunda çifte artış müjdesi! Yeni polis, hemşire, memur maaşları tek tek hesaplandı
Memur maaşlarına yıl sonunda çifte artış müjdesi! Yeni polis, hemşire, memur maaşları tek tek hesaplandı Memur zammı, toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile beraber belirleniyor. 6 milyonu aşkın memur ve memur emeklisi Ocak zammı ile maaş artışlarına odaklandı. Memur zammı, Kasım enflasyon rakamı sonrası büyük oranda belli olacak. Emekli, memur maaşları zam oranı için 1 veri kalacak. Öte yandan öğretmen, polis, hemşire ve doktor dahil memur meslek gruplarında maaş hesaplama tabloları netleşti.
14.11.2023 Memur
Emekli ve memura refah payı müjdesi! Zam oranı yükseldi yeni maaşlar tek tek hesaplandı
Emekli ve memura refah payı müjdesi! Zam oranı yükseldi yeni maaşlar tek tek hesaplandı Emekli ve memur milyonlarca vatandaşa refah payı müjdesi geldi. TÜİK Ekim ayı enflasyon oranı için açıklamada bulundu. 'Emekliye zam ve memur zammı ne kadar olacak' sorusu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Ocak zammı ile emekli maaşı ve memur maaşları zammı başta olmak üzere bütün kalemlerde ödemeler artacak. TÜİK'in Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla 4 aylık fark kesinleşti. Böylece meslek meslek emekli maaşı ve memur maaşları tablosu da netleşti. İşte emekli ve memur maaşı ile ilgili tüm detaylar...
6.11.2023 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! 4 aylık enflasyon farkı kesinleşti, işte meslek meslek yeni maaşlar
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! 4 aylık enflasyon farkı kesinleşti, işte meslek meslek yeni maaşlar Emekli ve memur zammı için 4 aylık fark refah payı hariç belli oldu. TÜİK Ekim ayı enflasyon oranı için açıklamada bulundu. 'Emekliye zam ve memur zammı ne kadar olacak' sorusu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Ocak zammı ile emekli maaşı ve memur maaşları zammı başta olmak üzere bütün kalemlerde ödemeler artacak. TÜİK'in Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla 4 aylık fark kesinleşti. Böylece meslek meslek emekli maaşı ve memur maaşları tablosu da netleşti. İşte yeni maaş tablosu...
5.11.2023 Emekli
Memur ve emekliye büyük zam geliyor! 4 aylık enflasyon farkı netleşti, İşte yeni maaş tablosu
Memur ve emekliye büyük zam geliyor! 4 aylık enflasyon farkı netleşti, İşte yeni maaş tablosu Emekli ve memur zammı için 4 aylık fark refah payı hariç belli oldu. TÜİK Ekim ayı enflasyon oranı için açıklamada bulundu. 'Emekliye zam ve memur zammı ne kadar olacak' sorusu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Ocak zammı ile emekli maaşı ve memur maaşları zammı başta olmak üzere bütün kalemlerde ödemeler artacak. TÜİK'in Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla 4 aylık fark kesinleşti. Böylece meslek meslek emekli maaşı ve memur maaşları tablosu da netleşti.
4.11.2023 Emekli
Herkesin geliri artacak! Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor, zam geliyor, işte artış oranları...
Herkesin geliri artacak! Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor, zam geliyor, işte artış oranları... Maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Ocak zammı ile birlikte emekli maaşı, memur maaşları ve asgari ücret ile özel sektörde tüm maaşlar yükselecek. Ödemesini önden alanlar Ocak ayında, sonradan alanlar ise Şubat'ta zamlı maaşlarını hesaplarında görecek. Emekli ve memur zammmı ile birlikte sosyal destek ödemeleri de artacak. Böylece toplumun tüm kesimlerinin alım gücü artacak.
30.10.2023 Emekli
Emekli ve memur zammında hesaplar değişti! İşte zamlı emekli ve memur maaşı tablosu
Emekli ve memur zammında hesaplar değişti! İşte zamlı emekli ve memur maaşı tablosu Emekli ve memur maaşı zammında hesaplar değşiti. Emekli ve memur maaşları Ocak ayında yeniden belirlenecek. Ocak zammı ile milyonların alım gücü artacak. Bakan Mehmet Şimşek'in ajansında 3 öncelikli gündem maddesi yer alıyor. Memur ve emekli maaşı zammı için ipuçları güçlendi. Merkez Bankası Ekim ayı enflasyon beklenti anketi sonuçlarını yayımladı. 2023 yılı enflasyon beklentisi yüzde 68,01 oldu. Buna göre emekli maaşı zammı, memur enflasyon farkı ile maaş hesapları değişti. Öte yandan 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı ile SED ödemeleri için de Ocak zammı tablosu belli oldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.10.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına büyük zam geliyor! Tarih ve olası oranlar açıklandı, hesaba yatacak
Emekli ve memur maaşına büyük zam geliyor! Tarih ve olası oranlar açıklandı, hesaba yatacak Emekli ve memur maaşlarına zam geliyor. Emekli aylıkları ve memur maaşları için olası oranlar verildi, yeni maaşlar tek tek hesaplandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan zamların açıklanacağı tarihi duyurdu. Bunun yanında kök maaş ve seyyanen zam ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...
7.10.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Memur Maaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur maaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.