Maliye Bakanı Naci Ağbal

Maliye Bakanı Naci Ağbal

Son dakika Maliye Bakanı Naci Ağbal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maliye Bakanı Naci Ağbal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maliye Bakanı Naci Ağbal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maliye Bakanı Naci Ağbal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maliye bakanı naci ağbal gelişmeleri de dahil olmak üzere 775 maliye bakanı naci ağbal haberi bulunmuştur. Tüm maliye bakanı naci ağbal haberleri aşağıda listelenmiştir.
KDV iadesi dopingi
KDV iadesi dopingi Sanayicinin büyük umutla beklediği KDV iadesi yeniden gündemde. Naci Ağbal’ın Maliye Bakanlığı döneminde ödeneceği belirtilen ancak ‘kaynak yetersizliği’ sebebiyle ertelenen, 150 milyar lirayı bulan KDV iadelerinin ödenmesi için Bakan Albayrak yeşil ışık yaktı.
9.10.2018 Ekonomi
Atanmışlar da görevden alınır
Atanmışlar da görevden alınır “Kurul ve ofislerdeki atamaları 10-15 gün içerisinde tamamlayacağız. Bir de bu sistemde nihai noktası yoktur. Her an her şey olabilir, atanmış olan da tekrar görevden alınabilir. Çünkü başarılı olmaya mahkumuz”
25.07.2018 Siyaset
A Takımı’na girdi
A Takımı’na girdi Eski Maliye Bakanı Naci Ağbal, kritik önemdeki Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na getirildi. Ağbal, Maliye ve Hazine Bakanı Albayrak’la birlikte çalışacak
25.07.2018 Ekonomi
‘CEO Club’ gibi  kabine heyecanı
‘CEO Club’ gibi kabine heyecanı Cumhurbaşkanı’nın açıkladığı kabinede; patron, CEO ve girişimci isimlerin olması iş dünyasını memnun etti. İş insanları, ‘Yakından tanıdığımız icracı isimlerle daha hızlı karar alınacak, bürokrasi azalacak’ yorumunda bulundu.
10.07.2018 Ekonomi
Bakan Berat Albayrak'tan piyasalara önemli mesaj
Bakan Berat Albayrak'tan piyasalara önemli mesaj Maliye eski bakanı Naci Ağbal görevi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a teslim etti.Piyasalara mesaj veren Bakan Albayrak, enflasyonu tekrar tek hanelere indirmek için çok yoğun mesai harcayacaklarını ve küresel sistemle daha fazla entegre olunacağını belirtti.
10.07.2018 Siyaset
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak getirildi. Albayrak, böylece ekonominin dümenine geçti. Ticaret Bakanlığı’na ise iş insanı Ruhsar Pekcan gelirken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum da artık bakan. Yeni kabine üyelerinin açıklanmasının ardından, hem kamu kurumlarında deneyim kazanan bürokratların hem de özel sektörde yeniliklere imza atan ve öncülük yapan isimlerin bakanlıklara getirildiği yorumları yapıldı. Bakanların ilk icraatları ve alanlarına yönelik uygulamaları merakla bekleniyor.
10.07.2018 Ekonomi
Motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksidi başladı! 2018 yılı MTV ödemeleri
Motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksidi başladı! 2018 yılı MTV ödemeleri Motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksidi 1 Temmuz itibariyle başladı. 2018 yılı MTV ödemeleri nasıl ve nereden yapılıyor? MTV taksit hesaplama işleminin nasıl yapıldığına dair bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte ayrıntılar...
2.07.2018 Gündem
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep TİM dün yeni yönetimini ve başkanını seçerken, 71 bin olan ihracatçı sayısının 120 bine çıkabilmesi ve ihracatta yerimizde saymamamız için Hükümet’e de 10 yeni talep iletildi
30.06.2018 Ekonomi
Sigaraya bakın kararımızı görün
Sigaraya bakın kararımızı görün Maliye Bakanı Naci Ağbal, tütün ürünleri vergileme politikasında değişikliğe gittiklerine dikkat çekerek “Bu maliye politikasının para politikasına güçlü destek vereceğine dair sözümüzün somut göstergesidir” dedi
30.06.2018 Ekonomi
Sigaranın vergilendirilmesinde sistem değişti
Sigaranın vergilendirilmesinde sistem değişti Sigaraya uygulanan 3 ayrı vergiden birinde oran düştü, 2'sinde arttı. Nispi vergi yüzde 65,25'ten 63'e düştü. Maktu vergi ve asgari maktu vergi tutarı arttı.
30.06.2018 Ekonomi
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminde nasıl bir kabine oluşturacağı merakla bekleniyor. Erdoğan’ın kabineye MHP’den isimleri alması da gündemde. Ak Parti’den dört veya beş ismin bakanlık için vekillikten istifası bekleniyor.
26.06.2018 Siyaset
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
GİB Başkanı Ertürk son yolculuğuna uğurlandı
GİB Başkanı Ertürk son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybeden Gelir İdaresi (GİB) Başkanı Adnan Ertürk, son yolculuğuna uğurlandı.
24.06.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım, Adnan Ertürk’ün cenaze namazına katıldı
Başbakan Yıldırım, Adnan Ertürk’ün cenaze namazına katıldı Başbakan Binali Yıldırım, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk’ün cenaze namazına katıldı
24.06.2018 Gündem
Ağbal: Ekonomimiz sağlam
Ağbal: Ekonomimiz sağlam Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Son üç aydır bunların ağababaları plan kuruyorlar, ekonomi üzerinde ataklarda bulunuyorlar. Ekonomimiz sağlam, atlatırız bunları yeter ki 24 Haziran'a varalım. 24 Haziran'da bunların ağababaları da cevaplarını alınca tekrar pusularına çekilecekler." dedi.
22.06.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal: 'Türkiye ekonomisi her bakımdan güçlü'
Bakan Ağbal: 'Türkiye ekonomisi her bakımdan güçlü' Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bugün Türkiye ekonomisi her bakımdan güçlü. Türkiye, devlet olarak hiçbir dönemde olmadığı kadar güçlü." dedi.
20.06.2018 Siyaset
Onca teşviğe rağmen bütçe sapasağlam
Onca teşviğe rağmen bütçe sapasağlam Emekliden esnafa kadar verilen desteklere rağmen bütçe Mayıs’ta 2.7 milyar lira fazla verdi. Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Vergi gelirleri hedeflerimizi aştı. KDV tahsilatı ve şirketlerin kârları ekonomideki canlılığı gösteriyor” dedi
18.06.2018 Ekonomi
Bakan Naci Ağbal: Bütçe mayıs ayında fazla verdi
Bakan Naci Ağbal: Bütçe mayıs ayında fazla verdi Maliye Bakanı Naci Ağbal "Merkezi yönetim bütçesi mayısta 2,7 milyar lira fazla, ocak-mayıs döneminde ise 20,5 milyar lira açık verdi" dedi.
18.06.2018 Ekonomi
70 milyarlık doping
70 milyarlık doping Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mayıs’ta bütçenin fazla vereceğini belirterek, “Eski ve yeni yeniden yapılandırma, imar barışı ve ekonomik canlılık sayesinde bütçeye 70 milyar lira ilave gelir gelecek” dedi. Ağbal, 2018’de bütçe açığı hedefini tutturacaklarını kaydetti.
13.06.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal'dan bütçe müjdesi! Türkiye'nin kasası dolacak...
Bakan Ağbal'dan bütçe müjdesi! Türkiye'nin kasası dolacak... Maliye Bakanı Naci Ağbal "Mayıs ayı bütçesi fazla verecek. Ekonomideki canlılık, eski ve yeni yapılandırma kanunları ve imar barışı uygulamasıyla yıl sonuna kadar bütçeye 70 milyar lira civarında ilave gelir gelecek. Ekonomideki olumlu gidişin bütçe gelirlerine yıl sonuna kadar yaklaşık 20 milyar lira civarında ilave katkısı olacak. Sadece bu, emekli ikramiyesi düzenlemesi ve yaşlılık aylıklarında yaptığımız artışı telafi edecek.Oluşan gelir fazlasını tasarruf edeceğiz. Bunu, bir taraftan bütçe açıklarının aşağı çekilmesinde kullanacağız, bir taraftan da bu yolla cari açığın ve enflasyonun aşağı çekilmesine katkı sağlayacağız. Yıl sonu itibarıyla 2018 bütçesi, hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleşecek" dedi.
13.06.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal: Başvuranların sayısı 1 milyon 6 bini buldu
Maliye Bakanı Ağbal: Başvuranların sayısı 1 milyon 6 bini buldu Maliye Bakanı Naci Ağbal,"Bugün itibarıyla Türkiye genelinde yeniden yapılandırma kanununa başvuru sayısı 1 milyon 6 bini buldu. Şu ana kadar 6,8 milyar liralık alacağı yapılandırdık. Ben olağanüstü bir başvuru bekliyorum. Bu sene bütçemize buradan 15-16 milyar liralık bir gelir gelecek" dedi.
12.06.2018 Ekonomi
İç talep ve ithalat  odaklı 7.4’lük büyüme
İç talep ve ithalat odaklı 7.4’lük büyüme Türkiye 2017’de yakaladığı güçlü büyüme temposunu sürdürdü. Ekonomi ilk çeyrekte % 7.4 ile beklentilerin üzerinde büyüdü. Türkiye bu performansla 35 ülkeli OECD’nin en hızlısı oldu. Büyümeyi özel tüketim ve ithalat tetiklerken, yatırımlardaki artış öne çıktı.
11.06.2018 Ekonomi
'2018’in ilk çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 7.4 oranında büyüdü'
'2018’in ilk çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 7.4 oranında büyüdü' Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye ekonomisinin 2018’in ilk çeyreğinde yüzde 7.4 büyüdüğünü söyledi.
11.06.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal'dan asgari ücret açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal'dan asgari ücret açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretle ilgili açıklamalarına cevap verdi. Bakan Ağbal, 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu vatandaşı aldatmamaya çağırıyorum. Samimi olmaya, dürüst olmaya çağırıyorum. Burada rakamlar ortada. Eğer gücü yetiyorsa bu rakamların karşısına rakam koyar' dedi.
9.06.2018 Siyaset
Hayırla yad edilecek
Hayırla yad edilecek Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri ve siyasiler taziye mesajı yayınladı. Erdoğan ‘Her zaman hayırla yad edilecektir’ dedi
8.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maliye bakanı naci ağbal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.