Bahçıvan

Bahçıvan

Son dakika bahçıvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahçıvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahçıvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahçıvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahçıvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 bahçıvan haberi bulunmuştur. Tüm bahçıvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
ÇEP gururlandırdı: Halk oyunlarında birinci oldu
ÇEP gururlandırdı: Halk oyunlarında birinci oldu Menderes Spor Salonu’nda gerçekleşen Kulüplerarası Adana Birinciliği yarışmasında Seyhan Çep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
18.03.2024 Adana
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi alımını İŞKUR üzerinden alıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR 1500 personel alım ekranı ve başvuru şartları...
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi alımını İŞKUR üzerinden alıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR 1500 personel alım ekranı ve başvuru şartları... Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alacak. Tarım işçisi, sera işçisi, bahçıvan, hayvan bakıcısı gibi kadrolara yapılacak olan alım için araştırmalar başladı. Peki, Tarım işçisi alım şartları neler, İŞKUR başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İSO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kasım ayı öncü göstergeleri de aylık enflasyondaki gerilemenin devam edeceğine işaret etmektedir. Enflasyon Raporu'nda da belirttiğimiz gibi yıllık enflasyon mayıs ayındaki baz etkisiyle tepe noktasına ulaştıktan sonra 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek. Baz etkilerinin ötesinde, enflasyondaki düşüş süreci birçok kanalla kendini gösterecek" dedi.
29.11.2023 Gündem
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde 29 Ekim 1923’te ekonomik anlamda da bağımsızlığın temelleri atıldı. Türk iş dünyasının motivasyonu ve azmi bu bağımsızlık anlayışı üzerine inşa edildi. Yerli üretim, milli kalkınma hamleleri tam 100 yıllık maratonun temel taşlarını oluşturdu. Hiç kuşku yok ki Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ekonomik olarak ulaşılan büyüklük azımsanacak bir büyüklük değil.
29.10.2023 Ekonomi
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesinin ardından dün akşam iş dünyasından da peş peşe açıklamalar geldi. Ekonomi dünyasının temsilcileri seçimden galip ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Özellikle demokrasi vurgusu yapılan açıklamalarda iş dünyası temsilcileri seçim nedeniyle oluşan belirsizlik döneminin de geride kaldığının altını çizdi. Açıklamaların satır aralarında yeni döneme ilişkin beklentiler dile getirildi. Bu taleplerin başında enflasyonla mücadele, rekabetçi kur ve iş dünyası ile güçlü iletişimi olan bir kabine vardı.
29.05.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün açılışı gerçekleşecek olan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile yolculuğun 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, 'Bu yatırımlar sayesinde Türkiye’nin önü açıldı. Karayolunda da, havayolunda da. Yarın da yerli ve milli trenimiz ile Adapazarı’nda yolcu taşımaya başlıyoruz.' dedi. Öte yandan Karaismailoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hızlı tren ile yola çıktıklarını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
Kocasının mahallesinde bulunamayan kayıp Mine, otelin etrafında aranıyor
Kocasının mahallesinde bulunamayan kayıp Mine, otelin etrafında aranıyor Denizli’de eşinin mahallesinde kadavra köpekleriyle yapılan aramada izine rastlanılamayan Mine K.’nin bulunması için otelin etrafındaki alanda çalışmalar aralıksız sürüyor.
26.01.2023 Yaşam
Korkunç yasak aşk şüphesi! Mine her yerde aranıyordu
Korkunç yasak aşk şüphesi! Mine her yerde aranıyordu Denizli'de yaklaşık 5 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının bulunması için, kocasının çalıştığı otelin kanalizasyonu ve bölgedeki termal su kuyularında arama çalışması yapılıyor.
17.01.2023 Yaşam
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor Ev sahipleri ve kiracı milyonları kapsıyor. Kiralarla yarışan aidatlar için zam dönemine giriliyor. Bu ay ve önümüzdeki ay apartmanlarda toplantılar yapılacak, yeni ücretler belirlenecek. Özellikle işçi çalıştırılan sitelerde asgari ücret artışı oranında artış kesin. Üstüne bir de maliyet artışları, faturalara gelen zamlar eklenecek. 2023 yılı için şu anda yüzde 40 ile 60 aralığında bir artış bekleniyor, oran daha da artabilir. Aidatlarda bir üst sınır var mı, neye göre belirlenir, itiraz edilebilir mi? İşte detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları!
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu!, 18 farklı ilde 1098 işçi alımı yapılacak. MSB İŞKUR üzerinden 1098 işçi alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları MSB personel alımı ilanına başvuruda bulunabilecek. Peki, 2022 MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSB işçi alımı başvuru şartları!
22.11.2022 Personel Alımı
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı! BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022 Ekonomi
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler!
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler! 6 Ekim A101 kataloğu 2022 aktüel ürünler aramaları başladı. A101 aktüel 6 Ekim 2022 ürünleri belli oldu. A101 4-7 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda harika fırsatlar raflardaki yerini aldı. A101 aktüel ürünler 6 Ekim haftasında HI-LEVEL 55'' Ultra HD Android Smart LED TV 5.699 TL, HI-LEVEL 39'' Uydu Alıcılı LED TV 2.999 TL, Toshiba 32'' Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.199 TL, Samsung 43'' 4K Crystal UHD TV 7.899 TL ile satışa sunulacak. Peki, A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? İşte 6 Ekim A101 kataloğu…
6.10.2022 Ekonomi
Kıdem tazminatı kararı! Bunu yapan işten çıkarılıyor, para da ödenmeyecek
Kıdem tazminatı kararı! Bunu yapan işten çıkarılıyor, para da ödenmeyecek Görev yaptığı sitede bir daire sahibiyle kavga eden kapıcı, tazminatsız kovulunca soluğu mahkemede aldı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay; kat maliklerinin her birinin kapıcının işvereni konumunda olduğundan kapıcının kat maliklerinden birine karşı sataşmasının haklı fesih sebebi olduğuna hükmetti.
6.10.2022 Ekonomi
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre 140 sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik personeli ve bahçıvan olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacak. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
18.09.2022 Personel Alımı
Hamile kadının olduğu araca saldırmışlardı! Baklavacı kardeşlerin yeniden yargılandığı davada karar
Hamile kadının olduğu araca saldırmışlardı! Baklavacı kardeşlerin yeniden yargılandığı davada karar İstanbul Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldırdıkları gerekçesiyle yargılanan baklavacı Hasan ve Hüseyin Sel kardeşlere, 'Hürriyeti Tahdit' suçundan 4 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi. Sanıklar ilk yargılamada 5'er yıl hapis cezası almıştı. İstinaf mahkemesi, 'Sanıklara verilen cezaların şahsileştirilerek hüküm kurulmaması ve etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanmaması nedeninin belirsiz bırakılması' gerekçesiyle bozma kararı vermişti. 
7.09.2022 Yaşam
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış hem kiracıları hem de ev sahibi olamak isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi. Pek çok kişi ev hayalini ertelerken, bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanan kiracılar da mağdur oldu. Uzun süredir gündemde yer alan gayrimenkul fiyatlarındaki artışın ardından bir zam haberi daha geldi. Ara zam kararı verildi. Sitede oturan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Aidatlara ilk kez ara zam yapıldı. Ancak site sakinlerinin itiraz hakkı bulunuyor.
28.08.2022 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi duyurdu! 209 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli, bahçıvan, şoför, büro personeli, mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarında alım yapılacak. Başvurular, 21 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Boğaziçi Üniversitesi personel alımı şartları!
8.08.2022 Personel Alımı
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 sözleşmeli personel alacak! İşte işçi alımı başvuru şartları!
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 sözleşmeli personel alacak! İşte işçi alımı başvuru şartları! Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi duyurdu! Üniversitenin Çubuk, Şereflikoçhisar, Esenboğa, Cinnah, Bilkent, Ulus, Etlik, Ovacık yerleşkelerinde istihdam edilmek üzere 165 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
1000 yıllık efsane gerçek mi? Profesör 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı...
1000 yıllık efsane gerçek mi? Profesör 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı... Anadolu'da 1000 yıllık 'yamyam köy' gerçek mi efsane mi? Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrfan Polat öğrencisinden duyduklarından sonra 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı. Yamyamlık denilince akıllara genellikle seri katiller ve bazı Afrika kabileleri gelse de Anadolu'da da yüzlerce yıl önce yamyamlık izlerine rastlandığı iddia edildi. Bugün Van sınırları içinde yer alan, eski adıyla Mirovharan köyü ile ilgili anlatılan ve yaklaşık 1000 yıl öncesine dayanan yamyamlık hikayeleri, şaşkınlık yaratacak cinsten. Konuyla ilgili araştırmalar yapan Doç. Dr. İrfan Polat çarpıcı detaylar paylaştı.
30.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahçıvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahçıvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.