Bahçeşehir

Bahçeşehir

Son dakika BAHÇEŞEHİR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BAHÇEŞEHİR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BAHÇEŞEHİR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahçeşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahçeşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.201 bahçeşehir haberi bulunmuştur. Tüm bahçeşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
20.04.2024 İddaa
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar… Bu hafta sonu da doğru adres yine Misli! İddaacıları hafta sonu programında heyecan verici maçlar beklerken; Misli “Şampiyon Oranlar” ile bu heyecanı ikiye katlıyor. Başta Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 olmak üzere pek çok ligden maçlar Misli’de normalin üzerinde oranlarla yer alıyor. EuroLeague, NBA ve Basketbol Süper Ligi’den de daha yüksek oranlar yine Misli üyelerini bekliyor.
5.04.2024 İddaa
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor Avrupa Basketbolu’nun ve ülkemizin genç yetenekleri Limaspor organizatörlüğünde İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda basketbol severlerle buluşuyor.
5.04.2024 Diğer Sporlar
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
30.03.2024 İddaa
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Bahçeşehir Koleji, Jonava'yı 40 sayı farkla mağlup etti
Bahçeşehir Koleji, Jonava'yı 40 sayı farkla mağlup etti FIBA Europe Cup 2. Tur L Grubu 6. ve son maçında lider Bahçeşehir Koleji, konuk ettiği Litvanya temsilcisi Jonava'yı 40 sayı farkla 119-79 mağlup etti.
7.02.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor FIBA Europe Cup'ta temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, sahasında Sporting'i 99-87 mağlup etti.
31.01.2024 Basketbol
Uzmanı kadınları uyardı: Yumurta dondurma 40 yaşından önce yapılmalı
Uzmanı kadınları uyardı: Yumurta dondurma 40 yaşından önce yapılmalı Sağlık sorunları, kariyer gibi nedenlerle çocuk doğurmayı erteleyen ve yumurtalarını donduran kadınların sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nur Dokuzeylül Güngör, “Yumurta çözüldüğünde verimli olması için 40 yaşından önce dondurulması gerekir” dedi.
24.01.2024 Sağlık
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? İlknur Kovaç Bayraktar Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. Hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi sorgulanmaya başlandı. 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kovaç, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında tamamladı. Meslek hayatına avukat olarak başlayan siyasi isim, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başladı. Peki, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç kimdir, kaç, yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta doludizgin
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta doludizgin FIBA Europe Cup’ta grubunu lider bitirerek ikinci tura yükselen temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, L Grubu üçüncü maçında Litvanya’nın Jonava Cbet takımıyla karşı karşıya geldi. Kırmızı Ejderler, üstün bir oyunla rakibini 67-91 mağlup etti ve 3’te 3 yaptı. Bahçeşehir Koleji maça Tony Taylor, Muhammed Baygül, Axel Bouteille Tyler Cavanaugh ve Jerry Boutsiele beşiyle başlarken ev sahibi Jonava sahaya Michael Hughes, Lukas Kreismontas, Mike Lewis, Strahinja Micovic ve Edvinas Seskus beşiyle çıktı.
10.01.2024 Basketbol
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek”
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek” Böbrek taşı oluşumunda cinsiyetin, genetik faktörlerin, yaşam tarzının ve diyetin başlıca etkenler olduğuna dikkat çeken Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Şahin, “Taş hastalığı erkeklerde daha sıktır. Ancak son yıllarda beslenme alışkanlığının değişmesi nedeniyle kadınlarda ve çocuklarda da hastalık artmıştır. Sedanter hayat yaşayanlar, yatalak hastalar ve teknoloji bağımlılığı nedeniyle az hareket edenlerde daha sık görülmektedir. Obezite de taş hastalığı riskini artırmaktadır” dedi.
3.01.2024 Sağlık
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.12.2023 İddaa
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur!
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur! Son dönemde artan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcılar açtıkları sahte sosyal medya hesaplarından "yurtdışına taşınıyoruz, eşyalarımız uygun fiyata satılık" ya da "Havalimanında unutulan bagajların satışına başlanıyor" ilanına ekledikleri link ile vatandaşları tuzağa düşürüyor. Mağdur Başak Beyaz "Bu kadar ucuz olması dikkatimi çekti evet şüphelendim ama o an aceleyle sağlıklı düşünemedim. Dolandırıcı beni acele ettirdi" dedi. Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal ise "Bedava peynir fare kapanında olur. Herhangi bir şey çok çok ucuz veya ücretsizse ücret sizsiniz. Lütfen bunu unutmayın. Bu tür mesajları engelleyin. Engellemekle kalmayın, karşı tarafı mağdur etmek için, bu hesapların kapatılması yönünde şikayetlerde bulunun" dedi.
20.12.2023 Gündem
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi Emir Gelen kimdir, TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen kaç yaşında, nereli, hangi okullardan mezun? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, 7 Aralık’ta “TikTok” gündemli toplanıyor. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “TikTok’un Türkiye temsilcisi Emir Gelen Bey’i komisyonumuza davet ettik." Dedi. İşte TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen hakkında merak edilenler...
7.12.2023 Gündem
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor FIBA Europe Cup'ta Bahçeşehir Koleji sahasında Mornar Bar'ı 103-68 mağlup etti.
22.11.2023 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, bitime bir hafta kala Son 16'yı garantiledi
Bahçeşehir Koleji, bitime bir hafta kala Son 16'yı garantiledi FIBA Avrupa Kupası D Grubu 5. Hafta maçında Bahçeşehir Koleji, Azerbaycan’ın Sabah ekibini 99-80 mağlup etti.
15.11.2023 Basketbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
4.11.2023 İddaa
Banu Parlak havalimanında gözaltına alındı
Banu Parlak havalimanında gözaltına alındı Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Gözaltına alınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.
3.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahçeşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahçeşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.