MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir." açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı!
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı! Milliyetçi Harekete Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "24 Haziran seçimlerine girerken hazırlamış olduğumuz beyannamede neyi vaat ettiysek arkasındayız. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 Ek Gösterge'nin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir." dedi.
16.11.2021 Siyaset
Bahçeli'den 23 Nisan açıklaması
Bahçeli'den 23 Nisan açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, "Her milletvekilinin 23 Nisan'da Meclis'te olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır. Bizim özel oturuma katılıp katılmamamız Kılıçdaroğlu'nun takdir edeceği bir konu değildir" dedi.
22.04.2020 Gündem