Bahadır Tatlıöz

Bahadır Tatlıöz

Son dakika Bahadır Tatlıöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahadır Tatlıöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahadır Tatlıöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahadır Tatlıöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahadır tatlıöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 bahadır tatlıöz haberi bulunmuştur. Tüm bahadır tatlıöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkisi bir arada
İkisi bir arada Behzat Gerçeker şefliğindeki ENBE orkestrası Antalya Sueno’da 2 bin kişiye konser verdi.
14.09.2019 Magazin
Ünlü şarkıcı asfaltı ağlattı
Ünlü şarkıcı asfaltı ağlattı Bahadır Tatlıöz, ‘Casper’ adını verdiği Fiat Bis marka otomobiliyle, Bağdat Caddesi’nde objektiflere takıldı.
30.05.2019 Magazin
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek 'para koparmak amacıyla şantaj' yaptığı iddia edilen 3'ü tutuklu 18 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.
12.10.2018 Gündem
Ünlüleri hackleyen  çeteden savunma
Ünlüleri hackleyen çeteden savunma Ünlü sanatçılar Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de bulunduğu 58 kişinin başta Instagram ve Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarını ele geçirerek para isteyen 12’si tutuklu 18 sanığın yargılanmasına başlandı.
15.08.2018 Gündem
Ünlülere şantaj yapanlara rekor hapis istemi
Ünlülere şantaj yapanlara rekor hapis istemi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek şantaj yaptığı iddiasıyla 12'si tutuklu 18 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
26.07.2018 Gündem
Çok sayıda ünlüye şoku yaşatmışlardı! Flaş gelişme...
Çok sayıda ünlüye şoku yaşatmışlardı! Flaş gelişme... Fishing (olta) yöntemiyle 58 ünlünün sosyal medya hesabını çalıp şantajla para isteyen “Ducky Layne” çetesinin 18 üyesi hakkında dava açıldı.
12.07.2018 Gündem
Tam bir  hanımefendi tam bir yıldız!
Tam bir hanımefendi tam bir yıldız! SİBEL Can’ın yeni albümünün çıkış şarkısına imza atan Bahadır Tatlıöz klibinin yönetmenliğini de üstlendi.
21.06.2018 Magazin
Kuyu kazana geçit yok
Kuyu kazana geçit yok SİBEL Can, ‘Yeni Aşkım’ albümünün ilk klibini ‘Kuyu’ şarkısına çekti.
14.06.2018 Magazin
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu!
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu! 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe önceki akşam Baltalimanı'nda bulunan bir mekanda sanatçı dostlarına iftar verdi. Geceye görüntülü olarak katılan Aleyna Tilki, etkinliğe damga vurdu.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe rekor kırdı
Yıldız Tilbe rekor kırdı 39 sanatçının seslendirdiği ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümü, bir hafta gibi kısa sürede 110 bin CD satarak rekor kırdı. Tilbe’nin bir haftalık CD satışından albümün masraflarını çıkardığı konuşuluyor.
1.06.2018 Magazin
Gündüz klip çekti, gece konser verdi!
Gündüz klip çekti, gece konser verdi! Pop müzik sanatçısı Bahadır Tatlıöz, Batman Belediyesi aralık ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Koşanadam organizasyonuyla Batman'a geldi.
4.01.2018 Kültür Sanat
Sinan Akçıl, Samsun'a geliyor
Sinan Akçıl, Samsun'a geliyor Yeşilyurt AVM, 'Yılın Müzik Aralığı' programıyla bu kez pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl'ı ağırlıyor.
14.12.2017 Magazin
Türkiye turnesi başladı!
Türkiye turnesi başladı! 'Takvim' şarkısıyla da büyük başarı yakalayan ve müzik listelerinde uzun süre zirveyi kimselere bırakmayan genç müzisyen Bahadır Tatlıöz, Koşanadam organizatörlüğünde gerçekleştirilecek Türkiye turnesinin startını İstanbul'da verdi.
8.12.2017 Kültür Sanat
Türkiye turnesine çıkıyor!
Türkiye turnesine çıkıyor! Şarkıları ile gönülleri fetheden genç müzisyen Bahadır Tatlıöz Türkiye Turnesi'ne çıkıyor.
28.11.2017 Kültür Sanat
Bilge Nihan ‘Zehri Yılan’ ile döndü
Bilge Nihan ‘Zehri Yılan’ ile döndü Geçen yaz pop müzik listelerinin üst sıralarında yer alan ‘Net’ şarkısını Bahadır Tatlıöz ile birlikte söyleyen Bilge Nihan’ın yeni single’ı Sony Müzik etiketiyle yayınladı. ‘Zehri Yılan’ ismini taşıyan single dijital müzik platformlarından en çok dinlenenler arasında yerini şimdiden aldı. Bilge Nihan ile yeni albümünü ve müzik hayatını konuştuk.
3.11.2017 Magazin
Sahne sürprizi
Sahne sürprizi Simge ile Bahadır Tatlıöz, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren arkadaşları Buray’a sürpriz yaptı.
10.10.2017 Magazin
Arkadaşa destek
Arkadaşa destek Şarkıcı Bahadır Tatlıöz, “Takvim” ismini verdiği yepyeni solo çalışmasının heyecanını yaşıyor.
25.07.2017 Magazin
İrem Derici onun peşinde!
İrem Derici onun peşinde! Yaz başında çıkardığı, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Duvardaki Gülüşler' isimli single çalışmasıyla adından söz ettiren genç şarkıcı Ayşegül Coşkun, İrem Derici'nin de dikkatini çekti...
24.07.2017 Magazin
'Son Rötuş' tam not aldı!
'Son Rötuş' tam not aldı! Dj Suat Ateşdağlı'nın, Gökçe Kırgız'ı müzikseverlerle tanıştırdığı yeni Single’ı 'Dj Suat Ateşdağlı feat Gökçe Kırgız 'Son Rötuş' müzikseverlerden tam not aldı.
15.06.2017 Kültür Sanat
Genç popçuları buluşturan iftar
Genç popçuları buluşturan iftar Müzik dünyasının tanınmış isimleri İyi İşler Yapım’ın iftar yemeğinde buluştu.
23.06.2016 Magazin
‘Ateş’ için söyledi
‘Ateş’ için söyledi Bahadır Tatlıöz, yapımcılığını ve yönetmenliğini Haluk Piyes’in yaptığı ‘Ateş’ filmi için stüdyoya girdi...
3.04.2016 Magazin
Klibi 5 saatte çektiler
Klibi 5 saatte çektiler Ozan Doğulu, Gülden Mutlu ve Bahadır Tatlıöz’ün seslendirdiği ‘Uzun Lafın Kısası’ isimli yeni single çalışmasında duygusal bir dans parçasıyla karşımıza çıkıyor...
21.01.2016 Magazin
Klibi dikkat çekti
Klibi dikkat çekti Yaşamını Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı oyuncu Eda Kandulu’nun rol aldığı Bahadır Tatlıöz’ün “Mahşer” adlı klibi Kral Pop’ta yayınlandı...
6.10.2015 Magazin
Sahnede sürpriz kutlama!
Sahnede sürpriz kutlama! 2014 yılında çıkardığı single'ları "Kalk Gel Bana" ve Amenna" ile radyolarda,müzik kanallarında ve digital müzik platformlarındaki başarısı ile adından söz ettiren ünlü söz yazarı, besteci, şarkıcı Cansu geçtiğimiz akşam İstanbul Jolly Joker'de sahne aldı...
12.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bahadır Tatlıöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahadır tatlıöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.