Bilsem

Bilsem

Son dakika bilsem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilsem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilsem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilsem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilsem gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 bilsem haberi bulunmuştur. Tüm bilsem haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman yapılacak?
BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman yapılacak? BİLSEM değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, bireysel değerlendirme uygulamalarının ne zaman olacağına yönelik araştırmalar arttı. Bireysel değerlendirmeler mayıs ayında yapılacak. Peki, BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman?
19.04.2024 Yaşam
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38), ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  katıldığı 'Marmara Depremi ve Sanayide Deprem Etkisi' konulu panelde  “Bu işin şakası yok. Çocuk olmayın. Size ne hangi fay kırıldı, hangisi kırılacak, kaç sene geçti ne olacak? Siz yer bilimci misiniz? Vazgeçin bundan. Sizin bilmeniz gereken Marmara bir deprem tehdidi altında. Bilim dünyası bunu söylüyor. Bizim yapacağımız iş depreme hazırlanmak, bizi yönetenleri depreme hazırlamak için kentimizi, bulunduğumuz yeri onlardan talep etmek, zorlamak. Bize düşen görev bu" dedi.
19.12.2023 Gündem
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi Antalya’da dolandırıcılar, reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj gönderdiğine dair WhatsApp’ına ekran görüntülü sahte dava belgeleri göndererek Ramazan Ersan Hayıt’a kabus dolu bir gece yaşattı.
10.11.2023 Yaşam
Bilsem sonuçları 2023 || BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM meb gov tr sonuçları
Bilsem sonuçları 2023 || BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM meb gov tr sonuçları BİLSEM sınav sonuçları 2023 için detaylı araştırma devam ediyor MEB sonuçları açıklandı. Özel yeteneğe sahip öğrencilerin ilkokullarda sınavla tespit edilmesini sağlayan BİLSEM sonuçlarının açıklanmasıyla, MEB BİLSEM sonuç sorgulama ekranı da yoğun bir şekilde ziyaret edilmeye başlandı. Türkiye genelinde düzenlenen BİLSEM sonuçları veliler ve öğrenciler araştırılıyor. Peki, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama…
19.09.2023 Eğitim
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi!
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi! Ordu'da yaşayan A.A. (26), sosyal medyadan aldığı tanışma mesajıyla şoke oldu. Karşısındaki kişiye, "İn misin, cin misin" diye sordu. Konuştuğu İ.S'nin, "Evet cinim, odanda yaşıyorum" mesajıyla hem evini, hem şehrini terk eden kadın, "Bir ay önce de evde muska bulmuştum. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım" diyerek şikâyetçi oldu. Savcılık "Polise söylesen onlar da göremez" diyerek cinlik yapmaya çalışan adama "huzur kaçırma" suçundan soruşturma başlattı.
7.09.2023 Yaşam
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
BİSEM kayıt hakkı kazanan öğrenciler 2023! BİLSEM kayıtları ne zaman 2023? BİLSEM kesin kayıt tarihi…
BİSEM kayıt hakkı kazanan öğrenciler 2023! BİLSEM kayıtları ne zaman 2023? BİLSEM kesin kayıt tarihi… BİLSEM mülakat sonuçlarıyla birlikte 2023/2024 eğitim-öğretim döneminde Bilim ve Sanat Merkezleri'nde (BİLSEM) eğitim almaya hak kazanan öğrenciler belli olacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen ve kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler açıklanınca kazanan öğrenciler kesin kayıt işlemlerini halledecek.
4.08.2023 Eğitim
(BİLSEM sonuçları 2023 meb.gov.tr) 1. 2. 3. 4. 5. sınıf BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün BİLSEM mülakat sonuçları 2023 açıklandı mı? BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı
(BİLSEM sonuçları 2023 meb.gov.tr) 1. 2. 3. 4. 5. sınıf BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün BİLSEM mülakat sonuçları 2023 açıklandı mı? BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı BİLSEM mülakat sonuçları için yapılan aramalar arttı. 28 Temmuz'da sona eren bireysel değerlendirme aşamasının tamamlanmasıyla birlikte gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. . Resim, müzik, sanat, zihinsel yetenek gibi alanlara yerleşecek olan binlerce öğrenci BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı 2023? BİLSEM sonuçları 2023 nereden bakılır, nasıl öğrenilir? Sorularının yanıtını merak ediliyor. İşte MEB BİLSEM sonuçları sorgulama ile ilgili merak edilenler…
4.08.2023 Eğitim
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu!
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu! Türk pop müziğin yıldız ismi Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde geleneği bozmadı; Boğaz’ın muhteşem atmosferinde hitleriyle 5'inci kez mekanı hınca hınç doldurdu.
12.07.2023 Magazin
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda Teknoloji Sınıfı açıyor. “Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesi ilk yılında 4 binden fazla gencin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olmayı hedefliyor.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Huzurevindeki iki arkadaşın 'kayıp horoz ve tavuklar' davasında beraat kararı
Huzurevindeki iki arkadaşın 'kayıp horoz ve tavuklar' davasında beraat kararı Denizli'nin Çal ilçesinde oda arkadaşı İbrahim Kabak'ın (80) huzurevi bahçesinde beslediği 4 tavuk ve 1 horozu, başkasına verdiğini ileri sürülen Mehmet Akif Telli, hakkında 'Bina ve eklentileri içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada beraat etti. 70 yaşından sonra tavuk çalmakla suçlandığını belirten Mehmet Akif Telli, "Kabak'ın kendi isteğiyle tavukları ve horozu yoldan geçen tanımadığımız birine verdik. Aklı, biraz gelip, gidiyor. Tedavi için gittiği Almanya'dan döndüğünde, hayvanları kendi rızasıyla verdiğimizi unutup, beni suçlayıp, şikayetçi olmuş" dedi.
8.04.2023 Gündem
Serdar Ortaç: Ölmekten korkmuyorum, bugün gitsem mutlu giderim
Serdar Ortaç: Ölmekten korkmuyorum, bugün gitsem mutlu giderim Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2019 yılından bu yana hastanede enfeksiyon (H1N1 virüsü) tedavisi gören iki çocuk babası kardeşi Serkan Ortaç (39), 12 Mart'ta hayata veda etmişti. Meslektaşına verdiği 'Bilsem Ki' şarkısının klip çekiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan 53 yaşındaki popçu, "Ben de gideceğim. Hepimiz gideceğiz. Bugün gitsem mutlu giderim" dedi.
25.03.2023 Magazin
Depremzede çocuk: “Çok korktuk, öleceğimizi düşündük”
Depremzede çocuk: “Çok korktuk, öleceğimizi düşündük” Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremlerden etkilenen Mina Seliz isimli depremzede çocuk, yaşadıkları felaketi anlatarak, “Çok korktuk, öleceğimizi düşündük” dedi.
15.02.2023 Gündem
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Necmiye Vural vahşete kurban gitmişti! Cinayetin detaylarını kızı anlattı
Necmiye Vural vahşete kurban gitmişti! Cinayetin detaylarını kızı anlattı Kan donduran olay İzmir’de yaşandı. Necmiye Vural, evli olduğunu öğrendiği erkek arkadaşı Mehmet Atabay'dan ayrılmak istediği için çocuklarının gözü önünde katledildi. Dehşet anlarını anlatan Necmiye Vural’ın 24 yaşındaki kızı Selin Elalmış, annesinin katile neden kapıyı açtığını açıkladı. İşte korkunç olayın detayları...
14.01.2023 Yaşam
Bakan Özer müjdeyi duyurdu: Okullarda ücretsiz yemek verilecek
Bakan Özer müjdeyi duyurdu: Okullarda ücretsiz yemek verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ikinci dönem 6 Şubat'ta, Türkiye'de okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda ücretsiz olarak yemek verileceğini açıkladı.  Özer, "Hazırlıklarını yapıyoruz. Allah'tan bir şey olmazsa, 2023 yılının sonuna kadar demiştik kademeli ama, beklemeyeceğiz" dedi.   
23.12.2022 Eğitim
Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi!
Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi! Konserlerine hız kesmeden devam eden Serdar Ortaç, senfonik konserle bir ilke imza attı. Ünlü popçu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, ünlü orkestra Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde şarkılarını ilk kez seslendirdi.
1.11.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da 12'nci kez Serdar Ortaç coşkusu
Kuruçeşme Açıkhava'da 12'nci kez Serdar Ortaç coşkusu Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde 12’nci kez sahne alarak rekora imza atan Serdar Ortaç, Boğaz’ın muhteşem atmosferinde performansı ve şarkılarıyla yine fırtına gibi esti. Kuruçeşme dinleyicisiyle bu sene son kez bir araya gelen ünlü popçu, özenle hazırladığı repertuvarı, orkestrası ve dansçılarıyla dinleyicilerini doyasıya eğlendirdi. Her konserinde olduğu gibi bitmeyen enerjisiyle kendisine bir kez daha hayran bırakan Ortaç, müzikseverlerin yine vazgeçilmezi oldu.
22.10.2022 Magazin
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! 'Neden açık alanda?' sorusuna bu yanıtı verdi
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! 'Neden açık alanda?' sorusuna bu yanıtı verdi Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren, 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklanarak hakkında dava açılan Özgür Kavi'nin savunması ortaya çıktı. Savcının neden açık alanda cinsel ilişkiye girdiklerini sorması üzerine ise bakın ne yanıt verdi...
20.10.2022 Yaşam
Binlerce seveni 10'uncu kez 'Serdar Ortaç' dedi
Binlerce seveni 10'uncu kez 'Serdar Ortaç' dedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde Serdar Ortaç, dün akşam sevenleriyle buluştu. 10'uncu kez muhteşem bir konsere imza atan popçu, eski ve yeni şarkılarını harmanlayarak oluşturduğu repertuvarını binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.
30.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bilsem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilsem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.