Azer Bülbül

Azer Bülbül

Son dakika azer bülbül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azer bülbül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azer bülbül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azer Bülbül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azer bülbül gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 azer bülbül haberi bulunmuştur. Tüm azer bülbül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azer Bülbül'ün hayatını mı oynayacak? Cihangir Ceyhan'dan açıklama
Azer Bülbül'ün hayatını mı oynayacak? Cihangir Ceyhan'dan açıklama Azer Bülbül'ün hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Sanatçıyı canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gittiği iddia edildi.
17.08.2023 Magazin
Azer Bülbül'ün hayatını oynayacak ünlü oyuncu belli oldu! Sosyal medyadan haberi verdi!
Azer Bülbül'ün hayatını oynayacak ünlü oyuncu belli oldu! Sosyal medyadan haberi verdi! Azer Bülbül hem şarkılarıyla hem de tavırlarıyla doksanlı yıllara damga vurmuş bir sanatçıydı. 11 yıl önce aramızdan ayrılan Azer Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Usta sanatçıyı oynaması için iki ünlü oyuncuya teklif götürüldü. Ancak bugün sosyal medyada güzel haberi veren Cihangir Ceyhan oldu.
13.08.2023 Televizyon
Adana uçağındaki pilotun anonsu olay oldu: Azer Bülbül şarkısı gibiyiz
Adana uçağındaki pilotun anonsu olay oldu: Azer Bülbül şarkısı gibiyiz Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Adana seferini yapan uçağın kaptan pilotu Fatih Temiz'in uçak içi anonsunda Azer Bülbül'ün seslendirdiği şarkının sözleri sosyal medyada ilgi gördü.
27.07.2022 Yaşam
Fikret Sebas vefat etti
Fikret Sebas vefat etti ‘Zoruna mı Gitti’ şarkısıyla tanınan arabeskçi Fikret Sebas hayatını kaybetti.
7.03.2019 Magazin
Zaza Şehmuz'u binlerce kişi uğurladı
Zaza Şehmuz'u binlerce kişi uğurladı Diyarbakır'da dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 'Zaza Şehmus' lakaplı müzik yapımcısı Şehmuz İlgin'in cenazesi, bugün tarihi Ulu Cami'de düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
30.03.2018 Magazin
Zerrin Özer: 'Sezen bana hep çelme taktı'
Zerrin Özer: 'Sezen bana hep çelme taktı' Türk pop müziğinin efsanesi Zerrin Özer'den çok konuşulacak sözler...
23.01.2017 Magazin
'Duygularım'la dönüyor!
'Duygularım'la dönüyor! Son olarak 2009 yılında albüm çıkaran Zerrin Özer, 16 yılın ardından sürpriz bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.
6.01.2017 Magazin
Hem arabesk hem rock söyledi
Hem arabesk hem rock söyledi Zerrin Özer, ‘1 Şarkı 2 Zerrin’ adını verdiği single projesinde sözü ve müziği Doğu Kılıç’a ait ‘Duygularım’ şarkısını hem arabesk hem de rock olarak söyledi...
5.01.2017 Magazin
Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri
Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri 3 yıl önce Antalya'da bir otel odasında kalp krizi geçiren ve kurtarılamayan Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. 2012 yılının ocak ayında gittiği Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren arabesk fantezi müzik sanatçısı Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde acı içinde kıvrandığı gözlenen sanatçının, kendisine müdahale eden doktora göğüs kısmında bir ağrı hissettiğini belirtiyor.
17.05.2016 Haber
Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri!
Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri! Antalya'da kaldığı otel odasında Ocak 2012'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Azer Bülbül'ün, ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.
17.05.2016 Magazin
Tatlıses isyan etti!
Tatlıses isyan etti! O fotoğrafı paylaştı! Şimdi biri bana...
13.08.2015 Magazin
'Sen evlen benle abla'
'Sen evlen benle abla' İki yıl önce yaşamını yitiren Azer Bülbül'ün anısına Yıldız Tilbe, Ot Dergisi için bir anısını kaleme aldı. Tilbe anısında, Azer Bülbül'ün kendisine nasıl evlenme teklif ettiğini anlattı.
28.12.2014 Magazin
Kesin ölüm nedeni belli oldu!
Kesin ölüm nedeni belli oldu! Otel odasında ölü bulunan arabesk-fantezi sanatçısı Azer Bülbül'ün kesin ölüm nedeni belli oldu...
30.04.2012 Magazin
Ruhunu şeytana sattı!
Ruhunu şeytana sattı! Vatan Şaşmaz ile Fulden Akyürek'in başrol paylaştığı 'Seninki Kaç Para' sinema filmi 9 Mart'ta vizyona giriyor
18.02.2012 Magazin
'İki ölüm haberi çıldırttı'
'İki ölüm haberi çıldırttı' Gazetecileri görünce Yıldız Tilbe, "Allah belanızı versin" demişti
17.01.2012 Magazin
'Cinayet gibi!'
'Cinayet gibi!' Azer Bülbül'ün ölümüyle ilgili iddialara yakın arkadaşlarından tepki yağıyor...
10.01.2012 Magazin
Nihat Doğan damgasını vurdu!
Nihat Doğan damgasını vurdu! Azer Bülbül'ün cenaze namazı sırasında öyle şeyler yaptı ki...
9.01.2012 Yaşam
Cenazede izdiham!
Cenazede izdiham! Antalya'da kaldığı otel odasında ölü bulunan şarkıcı Azer Bülbül, İstanbul'da toprağa verildi
9.01.2012 Magazin
İlaç mı öldürdü?
İlaç mı öldürdü? Azer Bülbül’ün ölmeden önce birlikte olduğu Sibel A...
29.09.2021 Gündem
'Azer'le sevişmeye başladık sonra fenalaştı'
'Azer'le sevişmeye başladık sonra fenalaştı' Otelde ölü bulunan Azer Bülbül’ün müzik direktörü Mehmet Duran, “Uyuşturucu iddiası çirkin. 2 yıldır alkol bile kullanmıyordu” dedi. Bülbül’ün iki damarı tıkalı çıkarken, savcı ilk incelemede vücutta “yabancı” maddeye rastlanmadığını söyledi
29.09.2021 Gündem
Tatlıses'ten çocuk müjdesi!
Tatlıses'ten çocuk müjdesi! Tatlıses Kebap’ta eşi Yıldız Hanım ve dostlarıyla yemek yiyen Tatlıses, çocuk isteğini yineledi ve...
8.01.2012 Magazin
Ünlü sanatçı terör estirdi!
Ünlü sanatçı terör estirdi! Arnavutköy Balıkçısı’nın çıkışında görüntülenen Yıldız Tilbe, gazetecilerle köşe kapmaca oynadı ve...
8.01.2012 Magazin
Azer Bülbül 408 no’lu odada ölü bulundu!
Azer Bülbül 408 no’lu odada ölü bulundu! Arabesk, fantezi müzik sanatçısı Azer Bülbül, Antalya’da kaldığı 408 nolu otel odasında ölü bulundu.
29.09.2021 Gündem
Emniyet Müdürü’ne 23:59 dayağı!
Emniyet Müdürü’ne 23:59 dayağı! Sokaktaki düğüne ‘Gürültü yapmayın’ uyarısına gitti, hastanelik oldu
13.07.2010 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Azer Bülbül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azer bülbül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.