Aytuğ Atıcı

Aytuğ Atıcı

Son dakika Aytuğ Atıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aytuğ Atıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aytuğ Atıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aytuğ Atıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aytuğ atıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 aytuğ atıcı haberi bulunmuştur. Tüm aytuğ atıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun çıkışlarının ardından çok konuşulacak bir mesaj da CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'dan geldi.
12.06.2023 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da esnafla buluştu. Kılıçdaroğlu, "Türkiye genelinde baktığımızda bir esnaf bakanlığının kesinlikle kurulması lazım" dedi.
28.11.2020 Siyaset
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçildi.
25.07.2020 Siyaset
Merak edilen o soru soruldu: Atıcı tavşan aday mı?
Merak edilen o soru soruldu: Atıcı tavşan aday mı? Cumhuriyet Halk Partisi 28-29 Mart tarihlerinde kurultay yapacak. Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek aday olmasının eleştirilmesinin ardından eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın, adaylığını ilan etmesi akıllara "Tavşan aday mı?" sorusunu getirdi.
9.03.2020 Siyaset
Aytuğ Atıcı (CHP eski milletvekilli) kimdir? Kılıçdaroğlu'nun yeni rakibi Aytuğ Atıcı nerelidir ve CHP’de kaç dönem milletvekilliği yaptı?
Aytuğ Atıcı (CHP eski milletvekilli) kimdir? Kılıçdaroğlu'nun yeni rakibi Aytuğ Atıcı nerelidir ve CHP’de kaç dönem milletvekilliği yaptı? Eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 28-29 Mart tarihinde yapılacak CHP Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlığa aday olacağını Hürriyet'e açıklamasından sonra, Aytuğ Atıcı hakkında yapılan araştırmalar da arttı. CHP'li Aytuğ Atıcı OHAL'e tepki olarak uzattığı sakallarla gündeme gelmişti. 3 dönem CHP çatısı altında milletvekili görevi alan Aytuğ Atıcı kimdir, kaç yaşındadır? İşte kısaca hayatı...
26.02.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun ilk rakibi belli oldu
Kılıçdaroğlu'nun ilk rakibi belli oldu Eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 28-29 Mart tarihinde yapılacak CHP Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlığa aday olacağını açıkladı. Atıcı, konuyla ilgili Mersin İl Başkanlığı'nda saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.
26.02.2020 Siyaset
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Parti kulislerinde aday hareketliliği yaşanıyor.
31.10.2018 Siyaset
CHP’nin 100 adayı bugün belli oluyor
CHP’nin 100 adayı bugün belli oluyor CHP Parti Meclisi toplantısında üzerinde görüş birliğine varılan 100 başkan adayının isminin netleşeceği öğrenildi
24.10.2018 Siyaset
CHP'de adaylar netleşiyor: Sürpriz isimler...
CHP'de adaylar netleşiyor: Sürpriz isimler... CHP'de, yerel seçimler öncesinde anketler ve aday değerlendirmeleri yapılmasının yanı sıra bazıları "sürpriz" olmak üzere çok sayıda ismin belirlendiği ifade ediliyor.
18.10.2018 Gündem
CHP'li Aytuğ Atıcı OHAL bitince sakallarını kesti
CHP'li Aytuğ Atıcı OHAL bitince sakallarını kesti OHAL'i 2 yıldır sakallarını uzatarak protesto eden CHP'li Aytuğ Atıcı, OHAL'in kalkmasıyla birlikte sakallarını TBMM berberinde kestirdi.
19.07.2018 Siyaset
Mersin'deki kazıyla ilgili flaş gelişme!
Mersin'deki kazıyla ilgili flaş gelişme! Mersin' in Tarsus İlçesi'nde bulunan 82 Evler mahallesinde gecekondu tipi bir evde özel harekat polislerinin gözetiminde 1 yıldır süren esrarengiz kazının sona erdiği bildirildi. Kazı alanı görevliler tarafıdan toprakla kapatılmaya başlandı.
29.09.2021 Gündem
Tarsus'taki esrarengiz kazıda sondaj çalışması
Tarsus'taki esrarengiz kazıda sondaj çalışması Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bulunan 82 Evler Mahallesi'nde, gecekondu tipi bir evde özel harekat polisleri gözetiminde yapılan esrarengiz kazı, yaklaşık 11 aydır sürüyor. Göçüklere neden olan ve giriş- çıkışlara izin verilmeyen kazı alanında, sondaj çalışması yapıldığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
Tarsus'taki esrarengiz kazıda sondaj çalışması
Tarsus'taki esrarengiz kazıda sondaj çalışması Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bulunan 82 Evler Mahallesi'nde, gecekondu tipi bir evde özel harekat polisleri gözetiminde yapılan esrarengiz kazı, yaklaşık 11 aydır sürüyor. Göçüklere neden olan ve giriş- çıkışlara izin verilmeyen kazı alanında, sondaj çalışması yapıldığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
Koltuk yarışı başladı! 12 aday çıktı
Koltuk yarışı başladı! 12 aday çıktı CHP’de kulisler hareketlendi. Levent Gök’ün yeniden aday olmasının beklenmediği grup başkanvekilliğine 12 aday adayının çıkması, Meclis Başkanvekili Hamzaçebi’nin “ağabey” formülüyle grup başkanvekilliğine kaydırılması önerisini gündeme taşıdı
12.09.2017 Siyaset
CHP’li gençten Atıcı’ya tepki
CHP’li gençten Atıcı’ya tepki Katıldığı bir televizyon programında, ‘O kamplarda militan yetiştiriliyor’ çıkışıyla dikkat çeken CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'ya tepki geldi
7.08.2017 Siyaset
‘Aksini düşünmek milli felakettir’
‘Aksini düşünmek milli felakettir’ AK Parti MKYK üyesi Ayhan Oğan’ın “Yeni bir devlet kuruyoruz, ister beğenin ister beğenmeyin bu yeni devletin kurucusu Erdoğan’dır” sözlerine Bahçeli sert tepki verdi: İnanıyorum ki bundan Cumhurbaşkanı da rahatsızdır. Aksini düşünmek milli bir felakettir
5.08.2017 Siyaset
Cennet koya inşaat izni
Cennet koya inşaat izni Mersin’in Silifke İlçesi’nde 190 dönümlük doğa harikası koyun 49 yıllığına özel bir şirkete kiralanarak inşaata açıldığı öne sürüldü.
21.07.2017 Yaşam
Tarsus'ta 6 aydır devam eden kazı gizemini koruyor
Tarsus'ta 6 aydır devam eden kazı gizemini koruyor Mersin'in Tarsus İlçesi'ndeki yaklaşık 6 aydır devam eden esrarengiz kazı gizemini koruyor.
29.09.2021 Gündem
Çölyak hastalığı için araştırma komisyonu kuruldu
Çölyak hastalığı için araştırma komisyonu kuruldu TBMM Genel Kurulu'nda, dört siyasi partinin ortak önerisiyle, çölyak hastalığının sebep ve sonuçlarına ilişkin Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
7.05.2017 Sağlık
CHP'li Atıcı Hakkari’de protesto edildi
CHP'li Atıcı Hakkari’de protesto edildi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, referandum çalışması kapsamında Hakkari’de bir araya geldiği vatandaşlar tarafından protesto edildi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan partisine talimat
Kılıçdaroğlu'ndan partisine talimat Kemal Kılıçdaroğlu, referandum süreci için partisine verdiği talimatta 'kafası karışık seçmeni ikna edin' dedi.
29.09.2021 Gündem
Meclis'te gergin dakikalar! HDP'li vekil...
Meclis'te gergin dakikalar! HDP'li vekil... Eğitim alanını düzenleyen tasarı TBMM Genel Kurulunda tartışılırken HDP'li Besime Konca'nın konuşmasını Kürtçe yapması, tepkiye neden oldu
29.09.2021 Gündem
Genel Kurulda stenograf fenalaştı
Genel Kurulda stenograf fenalaştı TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeler sırasında bir kadın stenograf fenalaşarak sandalyesinden düştü. Stenografa ilk müdahaleyi AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı yaptı.
29.09.2021 Gündem
Akkuyu projesi hızlandırılacak
Akkuyu projesi hızlandırılacak Türkiye ile Rusya arasında 23...
10.10.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aytuğ Atıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aytuğ atıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.