Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Ayşen İnci'den yıllar sonra gelen 'Sihirli Annem' itirafı!
Ayşen İnci'den yıllar sonra gelen 'Sihirli Annem' itirafı! Oyuncu Ayşen İnci, Hülya Koçyiğit'in sunduğu TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Sanatçı, 'Periliçe' karakterini canlandırdığı 'Sihirli Annem' dizisine dahil olma sürecini anlattı.
6.02.2022 Magazin
1 Nisan’da başlıyor
1 Nisan’da başlıyor Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın başrolünü paylaştığı ‘Yaralı Kuşlar’ dizisinin, yayın tarihi belli oldu.
17.03.2019 Televizyon
Derin Kaos geliyor
Derin Kaos geliyor Konusuyla dikkatleri üzerine çeken ‘Derin Kaos’ filminin okuma provaları başladı.
23.01.2018 Magazin
Gani Müjde’nin kaleminden bir ilk!
Gani Müjde’nin kaleminden bir ilk! Türkiye MS Derneği ve ünlü yönetmen Gani Müjde, MS (Multipl Skleroz) hastalığını anlatmak için bir araya gelerek bir ilki gerçekleştirdi...
11.05.2016 Televizyon
‘Türkler tiyatro mu yapıyor?’ algısını yıktık
‘Türkler tiyatro mu yapıyor?’ algısını yıktık Frankfurt Türk Tiyatro Festivali, bu yıl 3. kez perdelerini açacak. 25-30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festivaldeki oyunların hepsi Türkçe sahnelecek. Festival ile ilgili ayrıntıları dinlediğimiz festivalin kurucusu ve Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu, tiyatro ile Almanlardaki “Türkler tiyatro da mı yapıyor?” algısını yıktıklarını söylüyor.
8.04.2016 Magazin
'Aşk bir hayal'
'Aşk bir hayal' Erler Film, Türker İnanoğlu’nun iki yeni dizisiyle yeni sezonda ekrana damgasını vurmaya hazırlanıyor.
11.07.2009 Magazin
Avrupa- Anadolu Kültürleri buluşması
Avrupa- Anadolu Kültürleri buluşması `Avrupa- Anadolu Kültürleri Buluşması' etkinlikleri Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Malatya'da başladı
25.12.2006 Yaşam
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Aynı mahkemede 6 ay içinde 2 zıt karar
Aynı mahkemede 6 ay içinde 2 zıt karar İzmir'de, eski gelininin evinde hırsızlık yaptığı ileri sürülen Aysen G. (59) ile aralarında yeni gelini Farıda G.'nin (36) de bulunduğu 5 şüpheliyle ilgili, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 21'inci Ceza Dairesi, önce yerel mahkemenin hapis cezası kararını onadı, ardından da şüphelilerin itirazıyla dosyayı yeniden inceleyip bu kez zıt kararla sanıkların beraatine hükmetti. Gerekçeli kararda, şikayetçi Cansu Y.'nin (37) eşyaların kendisine ait olduğuna ve evde ziynet eşyalarının da bulunduğuna dair delil sunamadığı belirtildi.
9.02.2022 Yaşam
Ali İnce hayatını kaybetti
Ali İnce hayatını kaybetti Çöpçüler Kralı filmi ile hafızalarda yer edinen Yeşilçam oyuncusu Ali İnce, 62 yaşında hayatını kaybetti. İnce'nin cenazesi, yakınları ve sevenleri tarafından Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.
18.08.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Karaman'da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Karaman'da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Karaman'da yolcu otobüsünün yağmur nedeniyle kayganlaşan virajlı yolda kontroldan çıkarak devrildikdikten sonra metrelerce sürüklendi. Can pazarının yaşandığı kazada 3 kişi öldü, 46 kişi de yaralandı.
18.06.2018 Yaşam
Hayat Sırları 7. yeni bölümde Seher çocuğunu bulabilecek mi?
Hayat Sırları 7. yeni bölümde Seher çocuğunu bulabilecek mi? Hayat Sırları 7. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Hayat Sırları'nda Seher'in kayıp çocuğunu bulup bulamayacağı merak konusu oldu. İşte Hayat Sırları dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Hayat Sırları 6. yeni bölümde Hakan ile Mustafa yüzleşiyor!
Hayat Sırları 6. yeni bölümde Hakan ile Mustafa yüzleşiyor! Hayat Sırları 6. yeni bölüm fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı. Hayat Sırları'nda bu akşam Hakan ve Mustafa'nın yüzleşmesinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Hayat Sırları yeni bölümde yaşanacakların ipuçları...
29.09.2021 Gündem
Hayat Sırları 5. yeni bölümde Seher, Burak'a gerçekleri anlatacak mı?
Hayat Sırları 5. yeni bölümde Seher, Burak'a gerçekleri anlatacak mı? Hayat Sırları 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV'nin yeni dizisi Hayat Sırları'nda Seher'in Burak'a karşı nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu. Sevilen dizi Hayat Sırları bu akşam izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem
Hayat Sırları 4. yeni bölümde Seher gerçekleri açıklıyor!
Hayat Sırları 4. yeni bölümde Seher gerçekleri açıklıyor! Hayat Sırları 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV'nin yeni dizisi Hayat Sırları'nda Seher'in söyledikleri Kemal'i şoke edecek. Peki bundan sonra neler olacak? İşte Hayat Sırları dizisinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
Balkondan ölüme atladı
Balkondan ölüme atladı Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde psikolojik sorunları olan 20 yaşındaki Ayşen Polat ağabeyinin oturduğu 5'inci kattaki dairenin balkonundan atlayarak intihar etti. Ayşe Polat'ın 2 yıl önce de balkondan atladığı, aracın üzerine düşmesi sonucu yaralandığı öğrenildi.
9.11.2016 Yaşam
Hepinize bol reytingler!
Hepinize bol reytingler! Doğum gününü menajerliğini yaptığı oyuncular ve ailesiyle birlikte kutlayan Tümay Özokur, herkes için bol reytingli işler diledi.
16.08.2016 Magazin
Ege’de gizli bir cennet Villa Kore Çeşme
Ege’de gizli bir cennet Villa Kore Çeşme Çeşme’de yıllarca sahibi olan aile fertlerini ve dostlarını ağırlayan Villa Kore yalısı, ikinci ve üçüncü nesil temsilciler tarafından butik otele dönüştürüldü. Artık “Villa Kore Çeşme” adıyla hizmet veriyor
5.08.2016 Arşiv
Nihat Zeybekci bir kez daha
Nihat Zeybekci bir kez daha 61.,62. ve 63. hükümetin Ekonomi Bakanı olan Nihat Zeybekci, yeni kabinede yer alarak 4’üncü kez aynı göreve getirildi.
24.05.2016 Ekonomi
Minik Sude'ye göğüs kafesinden kulak yapıldı
Minik Sude'ye göğüs kafesinden kulak yapıldı Gaziantep'te, doğuştan sağ kulağı olmayan 6 yaşındaki Sude Aslanoğlu'na, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof...
6.12.2014 Yaşam
Taburcu oldular
Taburcu oldular Denizli’deki festivali izlerken üzerlerine spor ışığı düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir ve koruma polisi Sümeyye Demirci dün sabah taburcu edildiler...
29.09.2021 Gündem