Ayşe Ersayın

Ayşe Ersayın

Son dakika Ayşe Ersayın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşe Ersayın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşe Ersayın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Ersayın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe ersayın gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 ayşe ersayın haberi bulunmuştur. Tüm ayşe ersayın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ajda Pekkan, ölümünün birinci yılında paylaştı!
Ajda Pekkan, ölümünün birinci yılında paylaştı! Süperstar Ajda Pekkan, geride bıraktığımız yıl hayatını kaybeden yakın arkadaşı yönetmen ve yapımcı Ayşe Ersayın’ın ölüm yıldönümünü sosyal medya hesabından paylaştı.
9.02.2018 Magazin
Ajda Pekkan'dan süper kira!
Ajda Pekkan'dan süper kira! Ajda Pekkan, üç yıl önce alıp eşyalarını bizzat seçerek dekore ettiği Bahçeköy'deki süper lüks villasını eşyalarıyla kiraya verecek. Ajda'nın yatağında uyanıp küvetinde yıkanarak yaşamanın aylık bedeli ise 25 bin dolar.
8.08.2017 Magazin
Evi yeniliyor
Evi yeniliyor Kısa bir süre önce yakın dostu Ayşe Ersayın’ın ölümüyle sarsılan Ajda Pekkan, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
9.03.2017 Magazin
Ajda Pekkan ayakta duramıyor
Ajda Pekkan ayakta duramıyor Arkadaşlarıyla dışarı çıkan Ajda Pekkan, düşmekten son anda kurtuldu.
22.02.2017 Magazin
Ajda kafasını çarptı
Ajda kafasını çarptı Arkadaşı Ayşe Ersayın’ın ölümüyle zor günler geçiren Ajda Pekkan, önceki gün Etiler Günaydın Restoran’daydı.
21.02.2017 Magazin
Ajda Pekkan'dan indirimli villa!
Ajda Pekkan'dan indirimli villa! 8 Şubat’ta dostu Ayşe Ersayın’ı Bahçeköy’deki villasında kaybeden Ajda Pekkan, evini iyice gözden çıkardı.
19.02.2017 Magazin
Ajda Pekkan arkadaşının öldüğü villayı satıyor!
Ajda Pekkan arkadaşının öldüğü villayı satıyor! Yakın arkadaşı Ayşe Ersayın'ın kendi evinde yaşamını yitirmesinden sonra toparlanamayan Ajda Pekkan, evini satmaya karar verdi.
12.02.2017 Magazin
Üzgün Ezgi
Üzgün Ezgi Ezgi Mola, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
10.02.2017 Magazin
Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ı ölüm bile barıştıramadı
Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ı ölüm bile barıştıramadı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman usta yönetmen Ayşe Ersayın'ın cenazesinde Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan, yan yana gelmemek için akla karayı seçti. İşte Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ın o görüntüleri...
10.02.2017 Magazin
Rakipsiz dostlar
Rakipsiz dostlar “Rakipsiz” albümünde yer alan “Ah Ulan Sevda” isimli şarkısına çektiği klip ile yine zirvedeki yerini alan Demet Akalın, yakın dostu ünlü şarkıcı Fatih Ürek ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
9.02.2017 Magazin
Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı!
Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı! Hayatını kaybeden yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, son yolculuğuna uğurlandı.
9.02.2017 Magazin
Ünlü yönetmen Ayşe Ersayın hayatını kaybetti!
Ünlü yönetmen Ayşe Ersayın hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, dün akşam Ajda Pekkan'ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
8.02.2017 Magazin
Sabah şekeri Süperstar!
Sabah şekeri Süperstar! Ajda Pekkan TV’de boy göstermeye hazırlanıyor
4.02.2014 Magazin
Rekor ücretle dönüyor
Rekor ücretle dönüyor Seda Sayan, dudak uçuklatan ücretle geri dönüyor!
6.11.2013 Magazin
Tutunamadı!
Tutunamadı! Büyük ayrılıktan sonra Pekkan, bir yıl içinde tam dokuz menajer değiştirdi.
25.07.2009 Magazin
Ajda Pekkan açıklasın, kim o yaratık?
Ajda Pekkan açıklasın, kim o yaratık? Ajda Pekkan'ın Sezen Aksu ile arasına girdiği kişiden 'yaratık' diye sözetmesi kafaları karıştırdı
9.07.2009 Magazin
'Aramıza yaratık girdi'
'Aramıza yaratık girdi' Ajda Pekkan, 'Kardeş gibiyiz' dediği Sezen Aksu ile neler yaşadı?
7.07.2009 Magazin
750 bin dolara ekrana kuş mu konduracak?
750 bin dolara ekrana kuş mu konduracak? TRT’nin yılbaşı gecesi ekrana çıkması için Tarkan’a 750 bin dolar vermesi müzik dünyasında tepkilere neden oldu
14.12.2007 Magazin
Süperstarı ağlatan köpek
Süperstarı ağlatan köpek Bursa’da bir grup hayvan (hayvan diyorum çünkü bunu bir insan yapamaz) Garip isimli bir sokak köpeğini toprağa gömüp, arka ayaklarını inşaat küreğiyle vurarak kırmış
29.09.2021 Gündem
HALKA YAKIN AJDA!
HALKA YAKIN AJDA! Yıllarca ulaşılmaz bir kadın oldu Ajda Pekkan... Ta ki son albümü Vitrin’e kadar..
27.09.2006 Magazin
Bülent Ersoy: "Öpüşmeyi sevmem, bir erkekle asla aynı banyoya girmem"
Bülent Ersoy: "Öpüşmeyi sevmem, bir erkekle asla aynı banyoya girmem" "Türk Sanat Müziği"nin divası Bülent Ersoy, 24 Haziran'da Açıkhava'da Müzeyyen Senar ve Mustafa Sağyaşar'la vereceği konser öncesinde hakkında merak edilen pek çok konuyu anlattı. "Türkiye'de reform yaptım ben, hem küçücük yaşta devasa sanatçıların karşısına çıkarak, hem de ameliyat olup cinsiyet değiştirerek. Müslüman bir toplumda kendimi kabul ettirdim" diyecek kadar açık sözlüydü
17.06.2005 Arşiv
Ehliyetsiz Petek kaza yaptırdı
Ehliyetsiz Petek kaza yaptırdı Petek Dinçöz, klip için 'römork uzerinde' otomobil kullandı. Dinçöz'ü görmek isteyen iki sürücü arabayla birbirlerine çarptı
8.05.2003 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Ersayın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe ersayın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.