Gazete Vatan Logo
Magazin Ajda Pekkan açıklasın, kim o yaratık?

Ajda Pekkan açıklasın, kim o yaratık?

Ajda Pekkan'ın Sezen Aksu ile arasına girdiği kişiden 'yaratık' diye sözetmesi kafaları karıştırdı

Star TV'deki 'Aramızda Kalmasın' programında Ajda Pekkan, uzun yıllar Sezen Aksu ile aralarında bir mesafe olmasının nedenini, çevresindeki bazı kişilere bağlamıştı.

Pekkan, 'yaratık' olarak tabir ettiği bu kişilerden birinin öldüğünü de sözlerine eklemişti.

Sema Eren, Yüksel Şengül ve Bircan Usallı Sılan'ın sunduğu aynı programa bir sonraki gün konuk olan Zerrin Özer de bir çok kişi gibi, o insanın ismini merak ettiğini ve tahmin ettiği kişi olup olmadığını bilmek istediğini söyledi.

Özer, "Umarım sevgili Ajda Hanım'ın söylediği insan, kalbim çarpıyor şu anda, umarım benim tahmin ettiğim kişi değildir. İnşallah o değildir.. O zaman onu açıklasın rica ediyorum, ismini. Kimse onu açıklasın. Çünkü rahmetli olmuş insan kendini savunamaz" diyerek Ajda Pekkan'a seslendi.

Programın sunucularından Bircan Usallı Sılan'ın, Pekkan'ın sözettiği kişinin uzun yıllar yanından ayrılmayan, ünlülerin menajeri olarak da bilinen ve 1999 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden Anuş Bakış olması ihtimaline karşılık üzüleceklerini ifade etti.

Zerrin Özer, Sılan'ın "O olduğunu sanmıyorum" sözlerine karşılık "Bence de olamaz. Çünkü o zaman, çok sevdiğim ve saygı duyduğum, büyüğüm herşeyden önce, Ajda Hanım'ın hakikaten sağlığından şüphe ederim" diye konuştu.

Anuş Bakış'ın ölümünden sonra Ajda Pekkan'a "Anneniz bile sizi onun kadar sevemezdi" dediğini söyleyen Zerrin Özer, "Böyle ütopik, böyle bir sevgi yoktu... Onu yapamaz, çünkü onun onu çok sevdiğini biliyor... Bu konuda eğer o insan telaffuz ediliyorsa Ayşe Ersayın ile küçük hesabım var demektir" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi



Haberin Devamı