Aynı

Aynı

Son dakika aynı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aynı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aynı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aynı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aynı gelişmeleri de dahil olmak üzere 177.610 aynı haberi bulunmuştur. Tüm aynı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Vatan TV
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
15.05.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
15.05.2024 İddaa
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı!
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı! Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta önü kesilerek bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı.
15.05.2024 Gündem
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
Ücretli çalışan sayısı arttı! Sektör sektör açıklandı
Ücretli çalışan sayısı arttı! Sektör sektör açıklandı Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2024 Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %2,6 arttı. Ücretli çalışan sayısı bir önceki yılın aynı ayında 14 milyon 839 bin 534 kişi iken, 2024 yılı Mart ayında 15 milyon 225 bin 128 kişi oldu.
15.05.2024 Ekonomi
ABD enflasyonu belli oldu
ABD enflasyonu belli oldu ABD'de Nisan ayında tüketici enflasyonu aylık bazda piyasa beklentilerinin altında gelirken, yıllık bazda piyasa beklentilerine paralel açıklandı.
15.05.2024 Ekonomi
Onlar sadece ünlü değil, aynı zamanda Gaziantepli! Türkiye'nin tanıdığı Gaziantepli ünlü isimler
Onlar sadece ünlü değil, aynı zamanda Gaziantepli! Türkiye'nin tanıdığı Gaziantepli ünlü isimler Evet, onlar sadece birer yıldız değil aynı zamanda Gaziantepli olmalarıyla da tanınıyorlar. Kurtuluş Savaşı'nda kahramanca özgürlük mücadelesi veren bu kadim şehirde doğmuş ve sonrasında tüm Türkiye'nin tanıdığı isimler haline gelmiş ünlüleri sizler için listeledik. İşte Gaziantepli ünlüler…
15.05.2024 Gaziantep
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024 Gündem
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak? Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ve ünlü Youtuber Jake Paul ringde karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım başlarken, heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Boks severlerin yakından takip ettiği maçın detaylarını sizler için derledik. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
15.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı! Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye refah payı verilmesine ilişkin, “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” dedi.
15.05.2024 Ekonomi
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
Kadınlarda sosyal taktik: Kışkırtıcı giyinen hemcinslerini nasıl etkisiz hale getiriyorlar?
Kadınlarda sosyal taktik: Kışkırtıcı giyinen hemcinslerini nasıl etkisiz hale getiriyorlar? Kadınlar tehditkar buldukları rakiplerini nasıl etkisiz hale getirirler? Özellikle erkekler, kadınların davranışlarının anlaşılmaz ve çözülemez olduğunu söyler. Ancak söz konusu aynı cinsten bir rakip olunca, üstelik o rakip çok tehditkar ve kışkırtıcı giyinmişse devreye taktikler ve stratejiler girer. Yapılan bir araştırmalar, kadınların kendileri için haksız rekabete neden olacak rakiplerini onlar hakkında çılgınca dedikodu yayarak ekarte ettiğini gösteriyor. Biz de bu rekabetçi sosyal taktikler hakkında bilgileri derledik.
15.05.2024 Yaşam
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024 Galatasaray
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan kahvaltılık zahter, geçmişten günümüze sofraları süslemeye devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma Emlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024 Ekonomi
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var ABD’li profesörün havalimanında endemik türdeki akrep gibi hayvan türleriyle yakalanması Türkiye’nin biyolojik zenginliğini bir kez daha gündeme taşıdı. Zehrinin gramı 10 bin liraya satılan akrepleri çiftliğinde besleyen Ali Yılmaz, çiftliğindeki 10 bin akrebin zehrinden yılda 300 milyon TL ihracat yapıyor
15.05.2024 Ekonomi
Emlak Konut'tan  İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma Emlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024 Ekonomi
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul etti
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile toplantı yaptı.
15.05.2024 Gündem
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aynı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aynı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.