Aylin Kontente

Aylin Kontente

Son dakika Aylin Kontente haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aylin Kontente ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aylin Kontente haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylin Kontente

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylin kontente gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 aylin kontente haberi bulunmuştur. Tüm aylin kontente haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık!
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.
5.07.2021 Magazin
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Güldür Güldür'e geri döndü!
Güldür Güldür'e geri döndü! Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Aylin Kontente, yeniden ekip arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
11.09.2019 Magazin
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği taksinin sürücüsünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
11.02.2019 Magazin
Aylin Kontente kimdir?
Aylin Kontente kimdir? Aylin Kontente kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu Aylin Kontente Instagram hesabından hamile olduğunu açıkladı. İşte gündeme bomba gibi düşen haberin ayrıntıları...
16.07.2018 Gündem
Daha çok çocuğa ulaşmak istiyor
Daha çok çocuğa ulaşmak istiyor Ezo Sunal Türkiye’nin ilk interaktif çocuk konserine imza atmaya hazırlanıyor. “11 yıldır çocuklar hayatım oldu” diyen Sunal ile hem Lalala uygulamasını hem de konser hazırlıklarını konuştuk.
13.04.2018 Arşiv
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları...
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları... Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak akşamı ekrana gelecek olan fenomen program Beyaz Show'a kimlerin konuk olacağı belli oldu. Henüz fragmanı yayınlanmamış olan Beyaz Show yarın akşam da herkese eğlenceli anlar yaşatacak.
18.01.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba 6 Eylül Çarşamba günü tarihli Show TV yayın akışı, sabah kuşağında saat 08.00’de Gelin Evi’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Gelin Evi’nden sonra, sabah kuşağı Hayat Güzeldir adlı yaşam programı ve Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü ile devam edecek. Güldüy Güldüy Show Çocuk ve Show Haber’den sonra akşam kuşağında Show TV’de Rüya adlı dizinin yeni bölümünü ve Gece Hattı adlı programı izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar 3 Eylül Pazar günü tarihli Show tv yayın akışı, kanalın en sevilen programlarından Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı yaşam programı ve Pazar Sürprizi programı ile devam eden sabah kuşağı, Show tv’de Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in yayınlanması ile sona erecek. Akşam kuşağında ise Güldür Güldür Show ve Şeytanın Pabucu adlı programlar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Gelinliği düğünün önüne geçti!
Gelinliği düğünün önüne geçti! Ünlü oyuncu Sarp Apak, bir süredir ilişkisinin devam ettiği Bengisu Uzunöz'le Barcelona'da dünya evine girdi. Bengisu'nun gelinliği "rüküşlükte zirve" olarak yorumlandı.
3.06.2017 Magazin
Sezon finali yaptılar
Sezon finali yaptılar Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show, 150. bölüm ile sezonun son bölümünü çekti.
18.05.2017 Magazin
'Güldür Güldür Show'dan sezon finali!
'Güldür Güldür Show'dan sezon finali! Ekranların fenomen eğlence programı 'Güldür Güldür Show' 150. bölüm ile sezon finali yaptı.
18.05.2017 Televizyon
Güldür Güldür Show'dan sürpriz karar! Bundan sonra...
Güldür Güldür Show'dan sürpriz karar! Bundan sonra... Ekranın en sevilen komedi-skeç programı Güldür Güldür Show bundan sonra haftada iki gün yayınlanacak.
28.03.2017 Televizyon
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi?
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi? Bilindik masallardan Güzel ve Çirkin'in aynı adlı uyarlaması, oyunculukları ve atmosferiyle başarılı olmuş.
17.03.2017 Arşiv
Alkışlar Çağlar için
Alkışlar Çağlar için Tatlım Tatlım filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni Yılmaz Erdoğan, alkışların galaya babasının vefatı yüzünden katılamayan başrol Çağlar Çorumlu için olduğunu belirtti.
15.03.2017 Magazin
Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak?
Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak? Beyaz Show Cuma gecelerine ambargo koymaya devam ediyor. Yılların eskitemediği Beyaz Show, Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile 23:30'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. İşte Beyaz Show'un merakla beklenen konukları...
29.09.2021 Gündem
Yılmaz Abi korkusundan iyi oynadılar!
Yılmaz Abi korkusundan iyi oynadılar! Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği 'Tatlım Tatlım'da evli bir çifti canlandıran Bülent Emrah Parlak ve Aylin Kontente Yılmaz Erdoğan korkusundan iyi oynadı!
28.02.2017 Kültür Sanat
Film merak uyandırdı
Film merak uyandırdı “Tatlım Tatlım”ın afiş ve fragmanı merak uyandırdı
14.02.2017 Magazin
'Tatlım Tatlım'ın afişi çıktı!
'Tatlım Tatlım'ın afişi çıktı! Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği 'Tatlım Tatlım'ın afiş ve fragmanı hazır.
14.02.2017 Kültür Sanat
'Tatlım Tatlım' geliyor!
'Tatlım Tatlım' geliyor! Başrollerini, Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin'in paylaştığı, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği BKM filmi 'Tatlım Tatlım'ın ilk teaserı yayınlandı.
1.02.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Kontente ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylin kontente haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.