Ayhan Oğan

Ayhan Oğan

Son dakika ayhan oğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayhan oğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayhan oğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayhan Oğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayhan oğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 ayhan oğan haberi bulunmuştur. Tüm ayhan oğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama kararları Resmi Gazete'de  yayımlandı!
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Danışmanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.
10.07.2020 Çalışma Hayatı
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
AK Parti'de yüzde 48.6 anketi!
AK Parti'de yüzde 48.6 anketi! AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, gazetecilerle bir araya geldi
10.08.2017 Siyaset
‘Devleti yok etmek istiyorlar’
‘Devleti yok etmek istiyorlar’ “Yeni devlet kuruyoruz” diyen AK Partili Ogan için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sahip çıkmıyorsan kapının önüne koy” dedi ve ekledi: “Türkiye Cumhuriyeti devletini yok etmek istiyorlar”
8.08.2017 Siyaset
‘Değişiklik şart, defolu kişilerle yürütemeyiz’
‘Değişiklik şart, defolu kişilerle yürütemeyiz’ AK Parti’de metal yorgunluğu gördüğünü yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişiklik yapmak durumundayız. Bu konuda kararlıyım” dedi
7.08.2017 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı'dan Oğan'ın sözlerine sert tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı'dan Oğan'ın sözlerine sert tepki Ayhan Oğan'ın açıklamalarına sert tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, "AK Parti çatısı altında belirli ilkeler doğrultusunda, birlikte siyaset icra edenlerin fantezilerini icra etme lüksleri yoktur" dedi.
7.08.2017 Siyaset
‘Yeni devlet sözü hükümeti bağlamaz’
‘Yeni devlet sözü hükümeti bağlamaz’ Eski AK Parti yöneticisi Ayhan Oğan’ın “Yeni bir devlet kuruyoruz” sözlerine Başbakan Yardımcısı Bozdağ tepki göstererek “Şahsını bağlar” dedi
6.08.2017 Siyaset
‘Asıl açıklamayı ondan bekliyorum’
‘Asıl açıklamayı ondan bekliyorum’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, AK Partili Ayhan Oğan’ın “Yeni devlet kuruyoruz. Kurucusu Erdoğan” sözleri ile ilgili soruya “Asıl açıklamayı AK Parti Genel Başkanı’ndan bekliyorum” yanıtını verdi
6.08.2017 Siyaset
‘Aksini düşünmek milli felakettir’
‘Aksini düşünmek milli felakettir’ AK Parti MKYK üyesi Ayhan Oğan’ın “Yeni bir devlet kuruyoruz, ister beğenin ister beğenmeyin bu yeni devletin kurucusu Erdoğan’dır” sözlerine Bahçeli sert tepki verdi: İnanıyorum ki bundan Cumhurbaşkanı da rahatsızdır. Aksini düşünmek milli bir felakettir
5.08.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan 'yeni Türkiye kuruluyor'' sözlerine tepki
Başbakan Yıldırım'dan 'yeni Türkiye kuruluyor'' sözlerine tepki Başbakan Binali Yıldırım, Ayhan Oğan'ın "Yeni Türkiye kuruluyor' şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.
6.08.2017 Siyaset
AK Parti'den ''Yeni Türkiye Kuruluyor'' sözlerine tepki
AK Parti'den ''Yeni Türkiye Kuruluyor'' sözlerine tepki AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ayhan Oğan'ın "Yeni Türkiye kuruluyor' şeklindeki sözleriyle ilgili açıklama yaptı.
5.08.2017 Siyaset
O isimler artık MKYK’da yok!
O isimler artık MKYK’da yok! AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeni MKYK listesi açıklandı. Bazı isimlerin listede olmadığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
Tarafsız Bölge'de Ayhan Oğan ile Aykut Erdoğdu arasında kavga
Tarafsız Bölge'de Ayhan Oğan ile Aykut Erdoğdu arasında kavga Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında CHP'li Aykut Erdoğdu ile AK Parti'li Ayhan Oğan arasında kavga çıktı.
16.11.2016 Sinema-Dizi
CNN Türk'te Aykut Erdoğdu ile Ayhan Oğan arasında olay kavga
CNN Türk'te Aykut Erdoğdu ile Ayhan Oğan arasında olay kavga CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile Ak Parti MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın konuk olarak katıldığı CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında gergin dakikalar yaşandı
29.09.2021 Gündem
Öcalan konusunda mutabık kaldık!
Öcalan konusunda mutabık kaldık! Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Üyesi Celalettin Can, "HDP'nin şu son olaylardaki rolü biraz abartıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte toplantıya katılan isimler
İşte toplantıya katılan isimler Davutoğlu 'Akil İnsanlar'la bir araya geldi
29.09.2021 Gündem
Akiller harekete geçti
Akiller harekete geçti Akil İnsanlar Heyeti’nde yer alan 24 kişi, son gelişmelerin ve çözüm sürecine etkilerini değerlendirmek üzere bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem
İşte Öcalan'la görüşecek gazeteciler!
İşte Öcalan'la görüşecek gazeteciler! İki hafta içinde İmralı'ya gitmeleri bekleniyor!
29.09.2021 Gündem
'Akil insanlar sahaya iniyor'
'Akil insanlar sahaya iniyor' Star gazetesinin haberine göre 'çözüm süreci' için yola çıkan Akil İnsanlar Heyeti bu kez '17 Aralık sürecini' anlatacak.
29.09.2021 Gündem
İşte akil insanlar listesi
İşte akil insanlar listesi 63 kişilik listeye çok konuşulacak yeni bir isim eklendi.
29.09.2021 Gündem
İşte Akillerin Erdoğan'a sunduğu rapor!
İşte Akillerin Erdoğan'a sunduğu rapor! Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu’nun "Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı" aracılığıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu rapor ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Akil insanların raporları hazır!
Akil insanların raporları hazır! Çözüm sürecine destek olmaları için görevlendirilen Akil İnsanlar raporları hazırladı
29.09.2021 Gündem
Akillere büyük şok!
Akillere büyük şok! Ülkücüler stüdyoyu basmak istedi
29.09.2021 Gündem
'İşkencede yumurtalıklarım patladı'
'İşkencede yumurtalıklarım patladı' Bir kızı dağda ölen ve bir kızı da halen dağda bulunan Ferzende Abi, akil insanlar ile konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayhan Oğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayhan oğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.