Ayasofya-İ Kebir Cami-İ Şerifi

Ayasofya-İ Kebir Cami-İ Şerifi

Son dakika Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayasofya-İ Kebir Cami-İ Şerifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayasofya-i kebir cami-i şerifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 ayasofya-i kebir cami-i şerifi haberi bulunmuştur. Tüm ayasofya-i kebir cami-i şerifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı Ayasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024 Gündem
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Yeni düzenleme sonrası kılınan ilk cuma namazına giriş yoğunluğunun azaldığı görüldü. 
19.01.2024 Gündem
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İnşallah yarın Nurdağı'ndayım, oradan Gaziantep'e geçeceğim, yetişebilirsem Hatay'a da geçeceğim. Bölgedeki turları devam ettireceğiz. Sonra da açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim." dedi.
21.04.2023 Gündem
Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı
Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı İbadete 86 yıl sonra açılan Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Ayasofya Camii'ne asılan mahya videosunu paylaşarak, "Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'nin minareleri, bu yıl da 'La İlahe İllallah' yazılı mahya ile hem İstanbul'umuzu hem de gönüllerimizi aydınlatacak" ifadelerini kullandı. 
22.03.2023 Gündem
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
İstanbul Valiliği’nden Ayasofya Belgeseli!
İstanbul Valiliği’nden Ayasofya Belgeseli! İstanbul Valiliği tarafından Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin ibadete açılışının 2. yılı için ‘Geçmişten Geleceğe Miras: Ayasofya’ adıyla belgesel hazırlandı.
24.07.2022 Kültür Sanat
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Ayasofya mesajı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Ayasofya mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin 86 yıl aradan sonra tekrar ibadete açılmasının ikinci yıl dönümüne ilişkin mesaj yayımladı. Çelik mesajında "Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi yeniden ibadete açıldı. Yıldönümünde, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.
24.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'nin ibadete açılışının 2. yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
24.07.2022 Siyaset
Ayasofya kaç yıl sonra cami oldu? Ayasofya ne zaman açıldı? İşte Ayasofya hakkında merak edilenler…
Ayasofya kaç yıl sonra cami oldu? Ayasofya ne zaman açıldı? İşte Ayasofya hakkında merak edilenler… Ayasofya’nın ibadete açılmasının bugün ikinci yılı. 86 yıl sonra 24 Temmuz 2020’de camii olarak yeniden ibadete açılan Ayasofya’da 350 bin kişi namaz kıldı. Ayasofya’nın ibadete açılışının yıldönümü kutlanırken pek çok kişi fetih camisi hakkındaki bilgileri merak ediyor. Peki, Ayasofya kaç yıl sonra cami oldu? Ayasofya ne zaman açıldı? İşte Ayasofya hakkında merak edilenler…
24.07.2022 Kültür Sanat
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Ayasofya belgeseli paylaşımı
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Ayasofya belgeseli paylaşımı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Geçmişten Geleceğe Miras: Ayasofya" belgeselinin ön gösterimini sosyal medya hesabından paylaştı.
23.07.2022 Gündem
Bakan Ersoy: Müzecilik alanında dünyaya yön veren öncü ülkelerden biri haline geldik
Bakan Ersoy: Müzecilik alanında dünyaya yön veren öncü ülkelerden biri haline geldik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kültür sanat fuarı Heritage İstanbul'un açılışında konuştu. Bakan Ersoy, "Kazılar sonucu ortaya çıkan eserler, çağdaş müzecilik anlayışıyla yapılan müzelerimizde sergileniyor. Son yıllarda attığımız adımlarla, müzecilik alanında da dünyaya yön veren, hedefler gösteren öncü ülkelerden biri haline geldik. Türkiye'miz 'kültür varlığı kaçakçılığıyla mücadele' konusunda da rol model olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.
11.05.2022 Kültür Sanat
Ayasofya Camii'nin 'İmparatorluk Kapısı'ndaki tahribata inceleme
Ayasofya Camii'nin 'İmparatorluk Kapısı'ndaki tahribata inceleme Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ayasofya Camii'nin tarihi 'İmparatorluk Kapısı'nda tahribatla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.
19.04.2022 Yaşam
Ayasofya'da 88 yıl sonra teravih namazı kılınacak
Ayasofya'da 88 yıl sonra teravih namazı kılınacak Ayasofya -İ Kebir Cami-i Şerifi'nde 88 yıl aradan sonra ilk teravih namazı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından kıldırılacak.
31.03.2022 Ramazan Haberleri
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu! Tüm Türkiye'de düzenlenecek
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu! Tüm Türkiye'de düzenlenecek Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığının yarın tüm Türkiye’de sabah namazı programı düzenleyeceğini duyurdu.
31.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ümraniye Millet Bahçesi açılışında konuştu. Erdoğan, "Açılış töreni vesilesiyle bir araya geldiğimiz Millet Bahçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Hekimbaşı Millet Bahçemizin özelliği de gürültü kirliliğini önlemek için 5735 metrekare gürültü bariyeriyle donatılmış olmasıdır. Atatürk Havalimanı'nda oluşturacağımız Millet Bahçesi, dünyadaki şehir parkları arasında ilk sıralarda yer alacak." dedi.
5.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hicri yeni yılı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hicri yeni yılı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hicri yeni yılını yayımladığı mesajla kutladı.
8.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 3 yaşında!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 3 yaşında! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde iletişim seferberliği yürüttüklerini belirterek, "Türkiye'nin başarı hikayesini, tezlerini anlatmak için iletişimin tüm araç ve yöntemleriyle, geniş katılımlı ve çok paydaşlı bir süreç yönetiyoruz." ifadesini kullandı.
24.07.2021 Gündem
Bakanlardan peş peşe 'Ayasofya' paylaşımı
Bakanlardan peş peşe 'Ayasofya' paylaşımı Bakanlar, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılmasının yıl dönümüne ilişkin sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı.
24.07.2021 Gündem
Ayasofya ne zaman cami oldu? Ayasofya ne zaman ibadete açıldı?
Ayasofya ne zaman cami oldu? Ayasofya ne zaman ibadete açıldı? Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yeniden ibadete açılmasının bugün yıl dönümü kutlanıyor. Geçen yıl Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi 86 yıl sonra kılınan ilk cuma namazı sonrası ibadete açılmıştı. Peki, Ayasofya ne zaman cami oldu? Ayasofya ne zaman ibadete açıldı? İşte Ayasofya ile ilgili merak edilenler...
24.07.2021 Gündem
Fahrettin Altun: İletişim seferberliği yürütüyoruz
Fahrettin Altun: İletişim seferberliği yürütüyoruz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde iletişim seferberliği yürüttüklerini belirterek, "Türkiye'nin başarı hikayesini, tezlerini anlatmak için iletişimin tüm araç ve yöntemleriyle, geniş katılımlı ve çok paydaşlı bir süreç yönetiyoruz" ifadesini kullandı.
24.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya mesajı Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Medeniyet güneşimizin yeniden yükselişinin sembolü olan #AyasofyanınDirilişi bir kez daha hayırlı olsun. Bizlere bu günleri gösteren Rabbimize hamdolsun" dedi.
24.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bir müjdemiz var KKTC'de açıklayacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bir müjdemiz var KKTC'de açıklayacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "KKTC'de müjdeyi parlamentoda vermek istiyorum. Güzel bir adımımız var. Ön çalışmalarımızı tamamladık. Tüm dünyaya mesajlarımız olacak." dedi.
16.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan videolu mesaj!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan videolu mesaj! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler anısına sosyal medya hesabından bir video yayımladı. Erdoğan "Bayrak inmez! Ezan dinmez!" ifadelerini kullandı.
15.07.2021 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Ayasofya paylaşımı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Ayasofya paylaşımı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yeniden ibadete açılmasının birinci yılına ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulundu.
10.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayasofya-İ Kebir Cami-İ Şerifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayasofya-i kebir cami-i şerifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.