Avustralya Açık Tenis Turnuvası

Avustralya Açık Tenis Turnuvası

Son dakika Avustralya Açık Tenis Turnuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avustralya Açık Tenis Turnuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avustralya Açık Tenis Turnuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avustralya Açık Tenis Turnuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avustralya açık tenis turnuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 avustralya açık tenis turnuvası haberi bulunmuştur. Tüm avustralya açık tenis turnuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty!
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek Kadınlar finalinde Danielle Collins'i 2-0 yenen Ashleigh Barty, şampiyon oldu.
29.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı!
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı! Dünyada tek erkekler tenisinin bir numarası olan Sırp raket Novak Djokovic, vizesinin bir kez daha iptal edildiği Avustralya'da yeniden mahkemeye başvurduktan sonra gözaltına alındı.
15.01.2022 Diğer Sporlar
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek...
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek... Avustralya Açık'a katılmak için Melbourne Havalimanı’na geldikten sonra ülkeye giriş vizesi iptal edilen tenisin 1 numaralı ismi Novak Djokovic hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Avustralya Federal Devre ve Aile Mahkemesi, Novak Djokovic'in sınır dışı edilmesi kararını iptal etti ve vizesinin haksız gerekçelerle geçersiz sayıldığına hükmetti. Mahkemenin söz konusu kararını tanımayarak harekete geçen İçişleri Bakanlığı'nın Sırp raketi tutukladığı iddia edildi. Novak Djokovic'in babası Srdjan Djokovic'in ise "Oğlum Avustralya'da tutuklandı." dediği öne sürüldü.
10.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde, Daniil Medvedev'i 3-0 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu.
21.02.2021 Şampiy10
Avustralya Açık tek kadınlar finalini Osaka kazandı
Avustralya Açık tek kadınlar finalini Osaka kazandı 2021 Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nı tek kadınlarda, 22 numaralı seribaşı Jennifer Brady'yi 2-0 (6-4, 6-3) yenen 3 numaralı seribaşı Naomi Osaka kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek Türksat ve Discovery arasında imzalanan anlaşmayla Discovery kanalları Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları KabloTV'deki yayınlarına 3 yıl daha devam edecek.
31.12.2020 Bilim ve Teknoloji
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu!
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu! Dünya Kadınlar tenisinin en iyi oyuncuları arasında yer alan 7 grand slam şampiyonluğu bulunan Venus Williams yine kabusu yaşadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bora Şengül veda etti...
Bora Şengül veda etti... Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisinde korta çıkan Bora Şengül ve takım arkadaşı Ki Lung Ng, Avustralyalı rakipleri Chen Dong-Tai Sach ikilisine 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bora Şengül'den Avustralya Açık'a veda...
Bora Şengül'den Avustralya Açık'a veda... Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nın gençler kategorisinde korta çıkan milli tenisçi Bora Şengül, teklerde Avustralyalı rakibi Ken Cavrak’a 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kiki Bertens'ten Avustralya Açık'a veda...
Kiki Bertens'ten Avustralya Açık'a veda... Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda 9 numaralı seri başı Hollandalı Kiki Bertens, 42'nci sıradaki Rus Anastasia Pavlyuchenkova'ya 2-1 yenilerek turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cem İlkel, Avustralya Açık'a iyi başladı!
Cem İlkel, Avustralya Açık'a iyi başladı! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta ana tabloya yükselme maçlarının ilki için korta çıkan milli sporcu Cem İlkel, Belaruslu rakibi Egor Gerasimov'u 2-1 yenerek ikinci tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Avustralya Açık'a veda etti
Yankı Erel Avustralya Açık'a veda etti Gençler kategorisinde Rus rakibine 2-1 kaybeden Yankı Erel turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta Nadal depremi!
Avustralya Açık'ta Nadal depremi! Tek erkeklerde 6 numaralı seribaşı Cilic, sakatlanan 1 numaralı seribaşı Nadal'ın 5. sette oyunu terk etmesiyle Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda yarı finale çıktı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Avustralya Açık'ta 3. turda
Yankı Erel Avustralya Açık'ta 3. turda Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisinde Çekyalı rakibini 2-0 mağlup eden Yankı Erel, üçüncü turda 1 numaralı seri başı Timofey Skatov ile mücadele edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pliskova çeyrek finale yükseldi
Pliskova çeyrek finale yükseldi Tek kadınlarda dünya 6 numarası Pliskova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık’ta zor maçı Halep kazandı
Avustralya Açık’ta zor maçı Halep kazandı Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda tek kadınlarda 1 numaralı seri başı Romen Simona Halep, 3 saat 45 dakika süren maçta Amerikalı Lauren Davis’i 2-1 yenerek yoluna devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hamilelik Serena’yı nasıl etkiledi?
Hamilelik Serena’yı nasıl etkiledi? ABD’li tenisçi Serena Williams, spor dünyasının yanı sıra bilim insanlarını da şaşırttı.
29.04.2017 Arşiv
Yarı final biletini cebine koydu! İşte rakibi...
Yarı final biletini cebine koydu! İşte rakibi... Serena Williams yarı finalde Hırvat Lucic-Baroni ile oynayacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kerber ve Federer 3. turda
Kerber ve Federer 3. turda Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Kerber, Witthöft'ü 2-1, turnuvada 4 şampiyonluğu bulunan tek erkeklerin 17 numaralı seribaşı Federer ise Rubin'i 3-0 yenerek 3. tura yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
SON DAKİKA: Favorilerin rakipleri belli oldu!
SON DAKİKA: Favorilerin rakipleri belli oldu! Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek erkekler ve kadınlarda birçok favori tenisçinin rakipleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TFF'den meldonyum uyarısı
TFF'den meldonyum uyarısı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), meldonyum maddesinin yasaklılar listesine eklenmesiyle ilgili bir uyarı metni yayımladı.
18.03.2016 Futbol
Bana poz veren kadın artık kortlarda yok
Bana poz veren kadın artık kortlarda yok 2011’de Maria Sharapova ile İstanbul’da bir gün geçirmiş ve ben de onun reklam fotoğraflarını çekmiştim.
12.03.2016 Arşiv
Sharapova'nın doping tedavisi en az 1 ay sürecek
Sharapova'nın doping tedavisi en az 1 ay sürecek Rus kadın tenisçi Maria Sharapova'nın kullandığını itiraf ettiği meldonyum adlı yasaklı maddenin üretici firması, ilacın tedavi süresinin 4-6 hafta olduğunu açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Avustralya Açık Tenis Turnuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avustralya açık tenis turnuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.