Avrupa Oyunları

Avrupa Oyunları

Son dakika avrupa oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avrupa oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avrupa oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.546 avrupa oyunları haberi bulunmuştur. Tüm avrupa oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Gayrimenkul sahibi herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor
Gayrimenkul sahibi herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 4 Temmuz’dan itibaren noterlerde gayrimenkul satışı ve taşınmaz satışı yapılabileceğini söyledi. Uygulama kapsamında taşınmaz satış sözleşmesi işlemleri noterliklerde de gerçekleştirilebilecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan sektör temsilcisi Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Taşınmaz alım satım işlemleri tapu sicil müdürlüklerinin yanı sıra artık ek bir noter ücreti ödenerek noterliklerde de yapılabilecek” diyerek detayları açıkladı.
3.07.2023 Gündem
Arnavutköy'de 5 katlı binanın çatısına çıkan keçiyi itfaiye kurtardı
Arnavutköy'de 5 katlı binanın çatısına çıkan keçiyi itfaiye kurtardı Arnavutköy'de 5 katlı bir binanın çatısına çıkan keçi saatlerce aşağı inemedi. Keçi, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden indirildi. 
3.07.2023 Yaşam
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporcuların Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda elde ettiği sonucu “Gurur duyulacak bir tablo” olarak değerlendirirken, elde edilen bu başarının önümüzdeki süreçte başta 2024 Paris Olimpiyat Oyunları olmak üzere artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3. Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3. Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından 3. Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan sporcuları tebrik etti.
3.07.2023 Gündem
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı Avrupa Oyunları kadınlar kick boks 'full contact' 52 kg'da ülkemizi temsil eden Emine Arslan, finalde İtalyan rakibini 3-0 yenerek altın kazandı. Buse Naz Çakıroğlu ise boks 50 kiloda Fransız rakibi Wassila Lkhadiri'yi mağlup ederek zirvenin sahibi oldu.
2.07.2023 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'e gitme hakkı kazandı
Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'e gitme hakkı kazandı Avrupa Oyunları kadınlar 50 kilo boks müsabakalarında Buse Naz Çakıroğlu, Polonyalı rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Paris 2024'e gitme hakkı kazandı.
28.06.2023 Diğer Sporlar
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi Polonya'da düzenlenen 3’üncü Avrupa Oyunları'nda (Krakow-Malopolska 2023) milli sporcular Nafia Kuş ve Sude Yaren Uzunçavdar altın madalya kazandı.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım Milli eskrimci Nisanur Erbil, "Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve sayısız madalya koleksiyonum var. Tek eksik olan olimpiyat şampiyonluğu, o da Samsun'a gelecek. Eskrimde tarih yazacağım" dedi.
31.05.2023 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi! Tokyo 2020'de Türk kadınları boksta tarih yazdı. Milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya geldi. 2020 Tokyo Olimpiyatları milli boksör Buse Naz Çakıroğlu ise 51 kiloda Bulgar rakibi Stoyka Zhelyazkova Krasteva'ya mağlup oldu ve gümüş madalyada kaldı. Peki, Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? İşte Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
7.08.2021 Gündem
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati!
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati! Taha Akgül olimpiyat maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Taha Akgül maçını izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Serbest sitilde 8 Avrupa şampiyonluğuna ulaşan 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da serbest stil 125 kiloda Türkiye’yi temsil eden Akgül’ün maçı heyecanla bekleniyor. Peki, Taha Akgül’ün maçı ne zaman yapılacak? Taha Akgül maçı hangi gün, saat kaçta?
3.08.2021 Gündem
Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye’ye ilk olimpiyat madalyasını getiren Mete Gazoz’un biyografisi…
Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye’ye ilk olimpiyat madalyasını getiren Mete Gazoz’un biyografisi… Milli okçu Mete Gazoz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları finalinde İtalyan Mauro Nespoli'yi mağlup ederek altın madalya kazandı ve okçulukta Türkiye’ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını getirdi. Peki, Mete Gazoz kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Mete Gazoz’un biyografisi…
31.07.2021 Gündem
Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu nereli, kaç yaşında? İşte boyu, kilosu ve biyografisi
Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu nereli, kaç yaşında? İşte boyu, kilosu ve biyografisi Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, kadınlar 51 kg mücadelesinde Özbekistan'dan Tursunoy Rakhimova'yı 3-2 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Busenaz, 1 Ağustos'ta çeyrek final müsabakasına çıkacak. Buse Naz Çakıroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Buse Naz Çakıroğlu’nun boyu, kilosu ve biyografisi…
29.07.2021 Gündem
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı!
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı! Tokyo 2020'de Okçuluk Karışık Takım mücadelesinde Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, rakiplerini yenerek yarı finale adını yazdırdı. Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'ün bu başarısının ardından millilerimizin hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz karşılaşması ne zaman? İşte detaylar...
24.07.2021 Gündem
Rıza Kayaalp kimdir? Spor Müşavirliğine atanan milli güreşçi Rıza Kayaalp nereli, kaç yaşında?
Rıza Kayaalp kimdir? Spor Müşavirliğine atanan milli güreşçi Rıza Kayaalp nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi ve Dünya ile Avrupa şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp atandı.
24.06.2020 Gündem
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin 198 numaralı Ağustos 2019 sayısında kulüpteki son durum ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Koç ayrıca "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulübümüze üyeliğinin 25. yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazanıyor. Kendisini tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyoruz." şeklinde bir mesaj paylaştı.
8.08.2019 Futbol
Bakan Kasapoğlu: Amacımız Türkiye'nin bir spor ülkesi olması
Bakan Kasapoğlu: Amacımız Türkiye'nin bir spor ülkesi olması Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2'nci Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan milli sporcularla bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin bir spor ülkesi olması için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Modern tesislerimizi toplumun her kesimiyle buluşturup, daha yoğun bir şekilde kullanacağız. Hedefimiz hem spor yapan bir ülke olmak hem de sporda başarıyı pek çok branşta yakalamak" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi 2. Avrupa Oyunları, ev sahibi Belarus’un başkenti Minsk'te gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mete Gazoz: Dopingli sporcu vatan hainidir
Mete Gazoz: Dopingli sporcu vatan hainidir Devşirme sporcuya karşı olduğunu ve okçulukta bu durumun yaşanmadığı için mutlu olduğunu belirten milli sporcu Mete Gazoz, doping yapan sporculara da sert çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
G.Saray'dan Eczacıbaşı'na transfer oldu
G.Saray'dan Eczacıbaşı'na transfer oldu Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen milli oyuncu Güldeniz Önal'ı kadrosuna dahil etti.
19.05.2017 Galatasaray
Bakü turizmin kalbi olacak
Bakü turizmin kalbi olacak Azerbaycan’ın Hazar Denizi kıyısındaki başkenti Bakü, dünyanın en zengin petrol yataklarına ve alabildiğince uzanan tarihi caddelere sahip...
27.05.2016 Arşiv
17 yaşında dünya rekoru kırdı
17 yaşında dünya rekoru kırdı Fenerbahçeli milli yüzücü Emre Sakçı, 50 metre kurbağalamada 26.67 ile gençler dünya rekorunu kırarak, erkeklerde tüm yaş gruplarında bunu başaran ilk Türk oldu.
26.12.2015 Arşiv
Minderde 18 yıl aradan sonra 3 altın
Minderde 18 yıl aradan sonra 3 altın Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 2015'te 18 yıl aradan sonra dünya şampiyonasından 3 altın madalya çıkardıklarını söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Unvanımı koruyacağım'
'Unvanımı koruyacağım' Milli tekvandocu Servet Tazegül, şampiyonluk unvanını koruyabilmek için 2016 Rio Olimpiyatları öncesi ayak bileğinden operasyon geçirecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.