Avni Yıldırım

Avni Yıldırım

Son dakika Avni Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avni Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avni Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avni Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avni yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 avni yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm avni yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı!
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı! Eski Victoria Secret modeli Adriana Lima ile Nusret Gökçe, Miami'de karşılaştı. Güzel model Lima, Nusret Gökçe ile verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı.
1.03.2021 Magazin
Tarihi maç... Avni Yıldırım, Canelo Alvarez’le karşılaştı! Kazanan...
Tarihi maç... Avni Yıldırım, Canelo Alvarez’le karşılaştı! Kazanan... ABD’de düzenlenen Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta siklet şampiyonluk maçında Profesyonel Türk boksör Avni Yıldırım, WBA ve WBC süper orta siklet kemerlerinin sahibi Meksikalı Saul Alvarez'e mağlup oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avni Yıldırım boks maçı ne zaman saat kaçta? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı hangi kanalda?
Avni Yıldırım boks maçı ne zaman saat kaçta? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı hangi kanalda? Avni Yıldırım maçı ne zaman 2021? sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Nefesler tutuldu, Türk boksör Avni Yıldırım ve Meksikalı Canelo Alvarez, Amerika'nın Miami kentindeki Hard Rock Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Peki, Avni Yıldırım maçı hangi kanalda? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı saat kaçta?
27.02.2021 Gündem
WBC, Avni Yıldırım'ın itirazını kabul etti
WBC, Avni Yıldırım'ın itirazını kabul etti Dünya Boks Konseyi (WBC), süper orta sıklet unvan mücadelesinde hakemlerin tartışmalı kararıyla ABD'li rakibi Anthony Dirrell'a mağlup olan Türk boksör Avni Yıldırım'ın itirazını kabul etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avni Yıldırım, Anthony Dirrel'den rövanş istedi
Avni Yıldırım, Anthony Dirrel'den rövanş istedi WBC Süper Orta Sıklet Dünya Şampiyonluk Unvan maçında ABD'li boksör Anthony Dirrel ile karşılaşan ve haksızlığa uğradığını söyleyen Türk boksör Avni Yıldırım, Dünya Boks Konseyi'ne (WBC) resmi başvurusunu yaparak maçın rövanşını istedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avni Yıldırım ringde kazandı masada kaybetti
Avni Yıldırım ringde kazandı masada kaybetti Türk boksör Avni Yıldırım, Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet dünya şampiyonluk maçında ABD'li Anthony Dirrell ile karşılaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk boksör Avni Yıldırım, ABD'de unvan maçına çıkıyor
Türk boksör Avni Yıldırım, ABD'de unvan maçına çıkıyor Türk boksör Avni Yıldırım, Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet dünya şampiyonluk maçında ABD'li Anthony Dirrell ile karşılaşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avni Yıldırım ve Chris Eubank'ın basın toplantısında kavga çıktı!
Avni Yıldırım ve Chris Eubank'ın basın toplantısında kavga çıktı! Türk boksör Avni Yıldırım ile İngiliz boksör Chris Eubank'ın karşı karşıya geleceği boksta Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılan World Boxing Super Series (WBSS) mücadelesi öncesinde düzenlenen basın toplantısında olay çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. yeni bölüm fragmanında Ali, yeni bir sınavdan geçiyor!
Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. yeni bölüm fragmanında Ali, yeni bir sınavdan geçiyor! Atv'nin sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümünde Ali yeni bir sınavdan geçiyor. Peki Ali ile Derin'in arasındaki uçurum büyüyor mu? ve hamile olan Derin'in bebeğinin babası olan Ali, gerçekleri öğrenecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.
29.09.2021 Gündem
Arda ve Mesut'tan sonra Şahan da Avni Yıldırım'a destek!
Arda ve Mesut'tan sonra Şahan da Avni Yıldırım'a destek! Arda Turan, Mesut Özil, Şahan Gökbakar, Gürkan Uygun ve Kerem Bursin Cumartesi günü Aliaksandr Sushchyts ile karşılaşacak olan Avni Yıldırım'a destek mesajı verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeni rolüne böyle hazırlandı!
Yeni rolüne böyle hazırlandı! Kerem Bürsin, ATV’nin yeni dizisi ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’teki rolü için sıkı bir eğitim gördü. ABD’de 3 buçuk ay boks dersi alan Bürsin, kampa Türkiye’de devam edip kendini Rocky’nin müzikleriyle motive etti.
29.12.2016 Magazin
Yusuf Güney boksör oldu
Yusuf Güney boksör oldu Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, 'Sualsiz' şarkısı için geçtiğimiz günlerde Berlin'de, Deniz Akel yönetmenliğinde klip çekti. Yusuf Güney bir boksörü canlandırdı.
7.12.2016 Magazin
Helal sana Avni!
Helal sana Avni! “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisi için boks dersleri alan Kerem Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile birlikte boksör Avni Yıldırım’ın Almanya’daki unvan maçını izledi...
6.11.2016 Magazin
Avni Yıldırım'dan dev bir zafer daha
Avni Yıldırım'dan dev bir zafer daha Cumartesi gecesine damga vuran maçta Avni Yıldırım, dünya şampiyonluğu yolunda en kritik engellerinden Kanada'nın 1 numarası Schiller Hyppolite ile çıktığı maçta rakibini 3. rauntte teknik nakavtla mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milletvekili ‘tehlikeli yolcu’ diye indirildi
Milletvekili ‘tehlikeli yolcu’ diye indirildi AK Parti’den istifa eden milletvekili Muhammed Çetin THY’nin Şikago uçuşunda ‘tehlikeli yolcu’ anonsuyla polis eşliğinde uçaktan indirildi
29.09.2021 Gündem
Boksta 2 bronz geldi
Boksta 2 bronz geldi Millilerimiz boksda da söz sahibi oldu
25.06.2013 Futbol
Ankara'da yangın: 1 ölü
Ankara'da yangın: 1 ölü Ankara’da sabaha karşı ahşap bir evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
19.07.2012 Yaşam
Yumruk yumruğa tanıtım
Yumruk yumruğa tanıtım Mini’nin yeni modeli Mini Coupe, önceki akşam Borusan Otomotiv’in verdiği davetle tanıtıldı
19.11.2011 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu Ankara-Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kızı Aybike Özer’in Cihangir Özer ile nikâhını kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.
12.06.2023 Gündem
Şehit ateşi Mersin’e düştü, şehidin mesajı dikkat çekti
Şehit ateşi Mersin’e düştü, şehidin mesajı dikkat çekti Kuzey Irak’ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan’ın acı haberi Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Şehidin sosyal medya hesabına sabitlediği mesajındaki “Vatan; uğruna hiç gözünü bile kırpmadan canını feda edebilmektir, komando” ifadesi dikkat çekti.
25.07.2022 Gündem
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması!
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
4.09.2021 Gündem
İstanbul'da pazar günü su kesintisi!
İstanbul'da pazar günü su kesintisi! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
2.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avni Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avni yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.