Atv Dizi

Atv Dizi

Son dakika ATV dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ATV dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ATV dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atv Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atv dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.381 atv dizi haberi bulunmuştur. Tüm atv dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ATV'nin iddialı dizisi final yapıyor!
ATV'nin iddialı dizisi final yapıyor! ATV'nin en iddialı dizilerinden biri için final kararı alındı...
13.02.2018 Televizyon
ATV'den dört yeni dizi müjdesi!
ATV'den dört yeni dizi müjdesi! 2018'e girmeye hazırlandığımız şu günlerde atv'den 4 yeni müjdesi birden geldi...
25.12.2017 Televizyon
İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! – Faruk Gerçeklerle Yüzleşiyor!
İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! – Faruk Gerçeklerle Yüzleşiyor! İstanbullu Gelin dizisinin tüm düğümlerin çözüldüğü 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk ve Esma Hanım, Emir’in Faruk’un çocuğu olduğunu öğreniyor. Üstelik Begüm, Faruk’a çok hasta olduğunu ve yakında öleceğini de söylüyor. Peki, bundan sonra ne olacak? Süreyya tüm bunları öğrendikten sonra neler yapacak?
29.09.2021 Gündem
ATV'nin iddialı dizisi final yapıyor!
ATV'nin iddialı dizisi final yapıyor! ATV'nin en iddialı dizilerinden biri 'final' kararı aldı.
13.04.2017 Televizyon
Hayal kırıklığına uğrattı!
Hayal kırıklığına uğrattı! Yayından kaldırılıyor
21.05.2013 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı TV yayın akış listelerinde o akşam oynayacak dizi, film ve programlar yer alıyor. Bugün TV'de neler var, hangi dizi ve filmler yayınlanacak sorusu da izleyicinin gündeminde yer alıyor. Peki 25 Mart Pazartesi bugün tv'de neler var? İşte Star TV, Kanal D, ATV, Show TV tv yayın akışı listesi
25.03.2024 Magazin
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak dizisi için geri sayım sürüyor. ATV'nin yeni dizi projesi olan ve başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak'ın yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor. O3 Medya ve Ortaks yapımı olan dizinin ilk tanıtımı da merak uyandırdı. Seyirci de araştırmalarına başladı. Peki Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? İşte ATV'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları, konusu ve başlama tarihi...
8.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı?
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı? Diziler bu akşam var mı yok mu, Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz 19 Ekim Perşembe günü var mı? Milli yas nedeniyle bazı yapımlar iptal edilince bu akşam dizilerin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. İsrail'in hastaneye bombalı saldırısı sebebiyle edilen yas ilanın ardından dün diziler yayınına ara vermişti. Perşembe akşamları televizyonda Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz gibi dizlerin yeni bölümleri seyirci ile buluşuyor. Dizilerin yeni bölümlerinin bu akşam yayınlanıp yayımlanmayacağı sorgulanıyor.
19.10.2023 Televizyon
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı 17 Ekim hangi diziler var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanalların yayın akışları internet sitelerinde yer aldı. Bu akşam ekrana gelecek program ve dizilerin yayın saatleri de merak konusu oldu. Kanal D'de bu akşam Üç Kız Kardeş adlı dizi yer alırken ATV'de 17 Ekim akşamı Ben Bu Cihana Sığmazan yayınlanacak. Peki bugün hangi diziler var? İşte Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1, Star Tv yayın akışı....
17.10.2023 Televizyon
Kuruluş Osman 5. sezon tarihi belli oldu! Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler?
Kuruluş Osman 5. sezon tarihi belli oldu! Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler? Merakla beklenen Kuruluş Osman 5. sezon tarihi hakkında araştırmalar devam ediyor. Bu yıl da ATV'nin en çok izlenen yapımı olması beklenen Kuruluş Osman, pek çok dizinin yeni sezon fragmanlarının yayınlanmasının ardından beklenmeye başlandı. Burak Özçivit'in başrolünde olduğu dizi sezon finalinden sonra hikayesiyle de araştırılıyordu. Peki Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler oldu?
26.09.2023 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi?
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Ebru Özkan ve Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezon için gün sayıyor. İlk sezonunda büyük dikkat çeken dizinin yeni sezonda senaristleri değişti. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...
5.09.2023 Televizyon
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı ATV ekranlarında popüler dizi 'Aldatmak'ın 'Mualla' karakterini canlandıran Nursel Köse, yaz sezonunda 'Başkan' filmi için imaj yeniledi. Rolü için Köse’nin dişlerine altın kaplama yapıldı, yüzüne et beni eklendi ve gözleriyle oynandı.
2.09.2023 Magazin
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden?
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden? Kardeşlerim dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yeni sezona az bir süre kala dizinin hayranları Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu, neden? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.08.2023 Televizyon
Bölüm çekilirken final haberi geldi! ATV'den o dizi için flaş karar!
Bölüm çekilirken final haberi geldi! ATV'den o dizi için flaş karar! Yaz dönemi için çekilen dizilerden birer birer final haberi gelmeye devam ediyor. Ancak bu karar ilk kez görüldü. Bölüm çekilirken final kararı alındı. Kanaldan konuyla ilgili açıklama gelmezken dizinin izleyenleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
1.08.2023 Televizyon
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.
7.07.2023 Magazin
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor?
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan dizi zaman içinde Ateş Kuşları'na dönüşmelerini konu alıyor. Etkileyici hikayesiyle uzun süredir ilgi odağı olan Ateş Kuşları sezon finali yapıyor. Peki Ateş Kuşları sezon finalinde neler olacak? İşte yeni sezon tarihine dair bilgiler...
23.06.2023 Televizyon
Vermem Seni Ellere sonu nasıl bitiyor? Forever More dizisi konusu nedir?
Vermem Seni Ellere sonu nasıl bitiyor? Forever More dizisi konusu nedir? Vermem Seni Ellere dizisi sonunda ne oluyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Buse Meral, Emre Bey, Fatih Al'ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle dikkat çekti. Vermem Seni Ellere konusu Forever More dizisinden uyarlamadır. Ordu'da çekilen Vermem Seni Ellere'nin uyarlandığı Forever More dizisi konusu nedir? İşte detaylar...
18.06.2023 Televizyon
Vermem Seni Ellere bu akşam başlıyor! Vermem Seni Ellere konusu ne, uyarlama mı? İşte Vermem Seni Ellere oyuncuları
Vermem Seni Ellere bu akşam başlıyor! Vermem Seni Ellere konusu ne, uyarlama mı? İşte Vermem Seni Ellere oyuncuları Vermem Seni Ellere dizisi ilk tanıtımı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Bey, Buse Meral, Bülent Alkış'ın rol aldığı Vermem Seni Ellere dizisi oyuncuları ve güçlü hikayesiyle yaz döneminde ekrana gelecek. Zeliş ve Mehmet'in hikayesine odaklanan dizi AKN Film yapımcılığında gerçekleştiriliyor. Ali Balcı'nın yönetmenliğini yaptığı Vermem Seni Ellere dizisi konusu nedir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kimler? İşte detaylar...
18.06.2023 Televizyon
Söylenti doğru çıktı! Bir Küçük Gün Işığı final yapıyor! Final nedeni de öyle böyle değil!
Söylenti doğru çıktı! Bir Küçük Gün Işığı final yapıyor! Final nedeni de öyle böyle değil! Bir Küçük Gün Işığı dizisi final haberi geldi. ATV'de yayınlan ve başrollerinde Berk Oktay, Seray Kaya'nın yer aldığı dizi 36'ıncı bölümüyle ekrana veda edecek. Yurt dışı satışlarından dolayı bir sezon daha süreceği iddiaları yer alsa da final yapacağı açıklandı. Peki Bir Küçük Gün Işığı neden final yapıyor?
8.05.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bozdağ Film yapımcılığında izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
3.03.2023 Televizyon
Kanalların yayın akışı güncellendi! Bu hafta (20-26 Şubat 2023) hangi diziler ekrana dönüyor?
Kanalların yayın akışı güncellendi! Bu hafta (20-26 Şubat 2023) hangi diziler ekrana dönüyor? Kanalların yayın akışları güncellendi. Kahramanmaraş depremi nedeniyle dizi ve yarışmaları erteleyen Kanal D, TRT 1, Fox TV, Show Tv, Star, ATV ve TV8 yeni haftada dizileri ekrana getirmeye başlıyor. Üç Kız Kardeş, Kuruluş Osman, Yalı Çapkını, Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerin yeni bölümleri ekrana gelecek mi? 20-26 Şubat haftasında hangi diziler ekrana dönüyor? İşte detaylar...
20.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Atv Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atv dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.