Atilla Sertel

Atilla Sertel

Son dakika Atilla Sertel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atilla Sertel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atilla Sertel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atilla Sertel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atilla sertel gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 atilla sertel haberi bulunmuştur. Tüm atilla sertel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yangında hayatını kaybeden orman işçisi Erdal Tovka toprağa verildi
Yangında hayatını kaybeden orman işçisi Erdal Tovka toprağa verildi Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında hayatını kaybeden orman işçisi Erdal Tovka (39), memleketi Bergama'da gözyaşları içinde toprağa verildi.
1.08.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak ülkeye demokrasiyi getireceklerini belirterek, “Çiftçi üretecek, sanayici üretecek, Türkiye üretecek, işsizlik son bulacak. Bu sözlerin tamamını yerine getireceğim. Yeter ki destek verin. Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz. Ahlaklı siyaset, düzgün siyaset, herkesin çalıştığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz" dedi.
25.06.2021 Siyaset
Şehit Teğmen Mehmet Kıvık, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Mehmet Kıvık, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda şehit olan Piyade Teğmen Mehmet Kıvık'ın cenazesi, memleketi İzmir'de toprağa verildi.
27.04.2021 Yaşam
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında İzmir'de, merkezi sistemin frekansına girilip bazı camilerden korsan müzik yapıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan hakim karşısına çıktı. Beraatini talep eden Özdemir, "Hakkımda karalama kampanyası başlatıldı ve hedef gösterildim. Bunu kınadığımı da zaten sosyal medyada yaptığım paylaşımda belirtmiştim. Asıl mağdur benim" dedi.
17.09.2020 Gündem
Görevden alınan CHP'li başkana kritik 'FETÖ' soruları
Görevden alınan CHP'li başkana kritik 'FETÖ' soruları FETÖ'den dolayı gözaltına alınan Urla Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Burak Oğuz’a mahkemede şu sorular soruldu: Babanın, Kılıçdaroğlu’na, ‘Oğlum FETÖ’cüdür’ dediği doğru mu? Babanla görüşüyor musun? FETÖ mahrem imamlarıyla neden görüştün? Güney Afrika’ya ve örgütün en çok okulunun bulunduğu Başkurdistan’a neden gittin?
18.12.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan sürpriz görüşme
Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan sürpriz görüşme Yerel seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.
25.10.2018 Siyaset
Aziz Kocaoğlu'ndan saldırı açıklaması geldi
Aziz Kocaoğlu'ndan saldırı açıklaması geldi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında polisin fedakarca çarpışmasının İzmir'i büyük bir felaketten kurtardığını vurgulayarak, "Hem kendi adıma hem İzmirli hemşehrilerim adına aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Şehit Yüzbaşı Çevik'i 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladı
Şehit Yüzbaşı Çevik'i 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladı HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 33 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in cenazesi, İzmir'in Aliağa İlçesi'nde 10 bin kişinin katıldığı bir törenle gözyaşları arasında toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekil Sertel'in acı günü
CHP'li vekil Sertel'in acı günü CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in annesi Cemaliye Sertel, 82 yaşında vefat etti
29.09.2021 Gündem
CHP'de şok istifanın ardından kritik toplantı!
CHP'de şok istifanın ardından kritik toplantı! CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in şok istifasının ardından İzmir Seferihisar’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları karşıladı. Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarının, Yüksel'in istifasını konuşacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
CHP'nin toplantısını "alkolik" kadın bastı
CHP'nin toplantısını "alkolik" kadın bastı İzmir’de, CHP’li milletvekillerinin konuşma yaptığı toplantıyı, kendisini “alkolik” olarak tanımlayan bir kadın bastı...
29.09.2021 Gündem
Ersin Düzen cevap verdi!
Ersin Düzen cevap verdi! CHP Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'nin Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediğini açıklaması büyük yankı yaratırken, Düzen iddialar üzerine bir tweet atıp, "İddiaların hepsine cevap vereceğim, İstanbul'a dönüşümü bekleyin" dedi.
23.09.2021 Futbol
CHP Kongresinde kavga!
CHP Kongresinde kavga! CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kongresinde taraf olduğu iddialarına sert cevap veren ve “Kontenjandan gelenlerin İzmir’i dizayn etmeye hakkı yoktur” diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na “Ben de kontenjandan geldim, sizi kınıyorum” deyince ortalık karıştı, kongre alanında kavga çıktı.
29.09.2021 Gündem
"Gel de haddimi bildir"
"Gel de haddimi bildir" Uğur Dündar'la CHP İzmir İl Başkanı sosyal medyada böyle tartıştı...
8.11.2015 Yaşam
CHP 4 vekili böyle kaybetti! Uyarılara rağmen...
CHP 4 vekili böyle kaybetti! Uyarılara rağmen... CHP Parti Okulu’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu tarafından 4 Eylül’de hazırlanan, “Seçim Bölgeleri Analizi Raporu”nda kıl payı kaybedilmesi ya da kazanılması olası iller tek tek sıralanmış...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi Dört partili yeni Meclis’e Ak Parti 118, CHP ise 7 vekil sokabildi. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan 36 isim yeni Meclis’te yer alamazken 98 olan kadın vekil sayısı da 76’ya düştü...
29.09.2021 Gündem
AK Parti Ege’nin tüm illerinde oyunu artırdı
AK Parti Ege’nin tüm illerinde oyunu artırdı 7 Haziran’ın İzmir’de en çok oy kaybeden partisi olan AK Parti, Binali Yıldırım’la oylarını tekrar yüzde 30’ların üzerine taşıdı. AK Parti tüm Ege’de oylarını artırırken kaybeden MHP ve HDP oldu
29.09.2021 Gündem
CHP’nin sürprizi Özçelik
CHP’nin sürprizi Özçelik 7 Haziran’da seçilen milletvekillerinden sadece 3’ü 1 Kasım aday listesinde yer almadı. Tek ciddi sürpriz Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik’in listeye konulmaması ve istifa etmesi oldu
29.09.2021 Gündem
4 partide seçim sürprizleri!
4 partide seçim sürprizleri! Başbakan Davutoğlu, partisinin aday listelerini tamamladı, partideki kurmaylarını ve bakanları üst sıralara yerleştirdi. 3 dönemlik 20 isim listelerde yer aldı. AK Parti, HDP’nin milletvekili çıkardığı büyükşehirlerde Mehdi Eker, Orhan Miroğlu ve Galip Ensarioğlu gibi bazı isimleri aday gösterecek
29.09.2021 Gündem
Meclis’i yine o açabilir
Meclis’i yine o açabilir CHP’de 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday listesinde büyük değişiklikler beklenmiyor...
29.09.2021 Gündem
CHP İzmir’de  Sertel listede
CHP İzmir’de Sertel listede İZMİR’de 7 Haziran’da yüzde 48 oy alarak 12 milletvekili çıkaran CHP’de milletvekili aday listelerinin değişmeyeceği öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Baykal, Sarıgül ve Karayalçın’ın gözü onda!
Baykal, Sarıgül ve Karayalçın’ın gözü onda! CHP’nin yönetmelik değişikliğinin YSK tarafından kabul edilmesinin ardından gözler Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na çevrildi. CHP Lideri’nin 7 Haziran öncesi önseçim sonuçlarına bağlı kalacağı, yönetmelik değişikliğiyle elde ettiği yetkiyi “kontenjan” sıralamasında kullanacağı belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
25 milletvekili adayı değişti
25 milletvekili adayı değişti Meclis’te grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve HDP, 25 milletvekili adayını değiştirdi...
29.09.2021 Gündem
Atilla Sertel Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu
Atilla Sertel Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu Yüksek Seçim Kurulunca, ''Basın İlan Kurumundaki görevinden süresi içinde istifa etmediği'' gerekçesiyle CHP İzmir 2. Bölge'den milletvekilliği adaylığı iptal edilen Atila Sertel, Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘Vatandaş isterse  koalisyon olur’
‘Vatandaş isterse koalisyon olur’ CHP lideri Kılıçdaroğlu: “Koalisyonlar elbet olabilir...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atilla Sertel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atilla sertel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.