Atatürk Fotoğrafı

Atatürk Fotoğrafı

Son dakika atatürk fotoğrafı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atatürk fotoğrafı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atatürk fotoğrafı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Fotoğrafı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk fotoğrafı gelişmeleri de dahil olmak üzere 692 atatürk fotoğrafı haberi bulunmuştur. Tüm atatürk fotoğrafı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzaya gönderilen ilk Atatürk fotoğrafı Adana'da!
Uzaya gönderilen ilk Atatürk fotoğrafı Adana'da! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kültür Yolu Festivalleri kapsamında düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'nda uzaya gönderilen ilk Atatürk fotoğrafı ve NFT çalışması ziyaretçilerini bekliyor.
20.04.2024 Adana
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nca, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmak istememesi üzerine yaşanan olaya ilişkin, "Olaya sebebiyet veren personel hakkında geçici görevden uzaklaştırma kararı alınmıştır. Bu olayla ilgili olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan durumun aksine, henüz tesis edilmiş nihai bir disiplin işlemi bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.
20.12.2023 Gündem
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 445 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 25’i son bir haftada olmak üzere bin 377 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.11.2023 Gündem
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı 29 Ekim gösterisinde bir öğrenciye yapılan muameleyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu kez provada öğretmeni tarafından dışlanan çocuğun görüntüleri vicdanları sızlattı. O sırada velilerin öğretmeni tebrik etmesi ise tartışılan başka bir konu oldu.
31.10.2023 Yaşam
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey Çeşme'de darp edildiği iddia edilen top model Daria Kyryliuk olayında sular durulmuyor. Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın görevden alınması sonrası ortaya atılan iddialara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cevap verdi.
6.08.2020 Gündem
'Makam odasında Abdülhamid tablosu'
'Makam odasında Abdülhamid tablosu' Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'in makam odasına astığı II. Abdülhamid tablosu tartışma konusu oldu.
10.02.2020 Gündem
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın...
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'ya müzahir siyasi partinin kazandığı belediye sayısı 2009'daki yerel seçimde 98, 2014'te 103 ve 2019'da 59. Bu rakamlar terör ortadan kalktığında bölgedeki vatandaşların demokratik tercihlerini çok net ortaya koyabileceğini gösterdigese" diye konuştu.
3.09.2019 Siyaset
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
TBMM Başkanı Yıldırım Atatürk Sergisi'nin açılışını yaptı
TBMM Başkanı Yıldırım Atatürk Sergisi'nin açılışını yaptı TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İzmir’de Atatürk’ün hiç görülmeyen fotoğrafları ve özel eşyalarını barındıran serginin açılışını yaptı.
18.10.2018 Gündem
Türk bayraklı paylaşım yaptı sözleşmesi feshedildi!
Türk bayraklı paylaşım yaptı sözleşmesi feshedildi! İsveç'te Süper Lig ekiplerinden Dalkurt'un Türk kalecisi Abdulaziz Demircan, sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'nı kutlayan paylaşımından dolayı takım arkadaşlarının hakaretine uğradığını belirterek, yaşanan olaylar nedeniyle kulüple anlaşarak sözleşmesini iptal ettiklerini bildirdi.
27.06.2018 Futbol
Muharrem İnce'nin Beykoz'da konuştu
Muharrem İnce'nin Beykoz'da konuştu CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, devlet yurtlarında kalan kimsesiz çocukların 18 yaşını doldurunca sokağa bırakıldığını belirterek, "Allah'ın izniyle cumhurbaşkanı olduğumda, o çocukları 18 yaşını doldurduklarında hemen devlet kadrolarına alacağım." dedi.
16.06.2018 Siyaset
“Adım Hanri!..” Ata’nın huzurunda Türk hissetiğim an
“Adım Hanri!..” Ata’nın huzurunda Türk hissetiğim an Türkiye’nin tek Atatürk fotoğrafları koleksiyoneri İzmirli eski iş adamı Hanri Benazus, 8 yaşındayken Ata ile tanıştığı o anı ve 5 bin fotoğraflık koleksiyonunu anlatıyor...
18.05.2018 Arşiv
Atatürk paylaşımı çıldırttı!
Atatürk paylaşımı çıldırttı! 10 Kasım'dan üç gün sonra Atatürk fotoğrafı paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarının gazabına uğradı.
15.11.2017 Magazin
Bolu'da öğrencileri bunaltan tören
Bolu'da öğrencileri bunaltan tören Bolu'da, 2017-18 eğitim- öğretim yılı açılış töreninde uzun süre ayakta sıcak altında bekleyen ilkokul öğrencileri zorlandı. Öğrenciler, öğretmen ve velilerinin verdiği suyla serinlemeye çalıştı. Edirne'de ise Vali Özdemir, güneşte bekletilen öğrencilerin gölgeye alınması talimatını verirken, gezdiği sınıflarda öğrencilerle sohbet etti.
18.09.2017 Yaşam
Rektör değişti, Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı geri geldi
Rektör değişti, Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı geri geldi TRAKYA Üniversitesi’nde 9’ncü dönem Rektörlüğüne getirilen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, devir teslim töreninin ardından önceki yönetim tarafından resmi internet sitesinden kaldırılan Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafını geri getirdi. Sitenin alt kısmında konulan Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı takdir topladı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk fotoğrafının sırrı belli oldu
Atatürk fotoğrafının sırrı belli oldu A Milli Futbol Takımımız'ın Hırvatistan'a 1-0 yenildiği maçta yedek kulübesine konan Atatürk fotoğrafının Milli Takım İdari Menajeri Şükrü Hanedar'ın özel dosyasının kapağı olduğu ortaya çıktı.
23.09.2021 Futbol
‘Atatürk fotoğrafı iddiası gerçek dışı’
‘Atatürk fotoğrafı iddiası gerçek dışı’ CHP’li Yılmaz, “Odasındaki Atatürk portresini indirdi” iddiasında kendisinin suçlandığını belirterek, “Nazlıaka’nın odamda 2 dakikalık bulunduğuna ilişkin belgeleri PM’ye verdim. Böyle bir olayın yaşanmadığını tespit ettiler” dedi
29.09.2021 Gündem
Ve Nazlıaka disipline sevk edildi
Ve Nazlıaka disipline sevk edildi Bir milletvekilinin odasındaki Atatürk fotoğrafını indirdiği iddiasıyla başlayan tartışmalar üzerine sunulan rapor sonucu MYK Aylin Nazlıaka’yı ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti CHP’li bir milletvekilinin odasındaki Atatürk fotoğrafını indirdiğine yönelik iddialar partide suları ısıtmaya devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu harekete geçti
Kılıçdaroğlu harekete geçti CHP Grup Yönetim Kurulu, partiye mensup bir milletvekilinin Meclis'teki odasında bulunan Atatürk fotoğrafını indirdiğine ilişkin iddiaları araştırarak, konuyla ilgili rapor hazırlayacak.
29.09.2021 Gündem
Masa altındaki Atatürk portresi tepki topladı
Masa altındaki Atatürk portresi tepki topladı KAYSERİ’deki bir ortaokulda Atatürk fotoğrafı ve aynı zamanda Gençliğe Hitabe ile İstiklal Marşı’nın asılı bulundukları duvardan indirilip, bir masanın altına koyulması tepki topladı...
4.01.2016 Yaşam
‘Ata’nın leblebisini yürüten çocuk’
‘Ata’nın leblebisini yürüten çocuk’ “Atatürk’ün leblebilerini yürüten çocuk” olarak anılan 86 yaşındaki Hanri Benazus yaşadığı unutulmaz hatırayı İzmir’de anlattı.
27.11.2015 Yaşam
Rize'deki Atatürk'ü anma töreninde gerginlik
Rize'deki Atatürk'ü anma töreninde gerginlik Rize'de 10 Kasım Atatürk'ü anma törenine, cübbe ve sarıkla gelen vatandaş damga vurdu...
10.11.2015 Yaşam
Cem Yılmaz'dan 10 Kasım mesajı
Cem Yılmaz'dan 10 Kasım mesajı Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...
29.09.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan '10 Kasım' mesajı!
Cem Yılmaz'dan '10 Kasım' mesajı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
9.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Fotoğrafı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk fotoğrafı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.