Asuman Dabak

Asuman Dabak

Son dakika Asuman Dabak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asuman Dabak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asuman Dabak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asuman Dabak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asuman dabak gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 asuman dabak haberi bulunmuştur. Tüm asuman dabak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası Hemen herkesin bildiği Temel fıkralarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filmi, izleyenleri kahkahaya boğmak için gün sayıyor.
6.10.2023 Kültür Sanat
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor!
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor! Kanal D, yaz döneminde ekrana getirdiği yepyeni dizi ve programların yanı sıra sinema filmleri ile de izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor. Seyircileri hem filme hem de eğlenceye doyuracak yapımlar ağustos ayında da Kanal D’de izleyici ile buluşuyor.
6.08.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu Asuman Dabak'ın acı günü!
Ünlü oyuncu Asuman Dabak'ın acı günü! Ünlü oyuncu Asuman Dabak'ın abisi hayatını kaybetti.
4.04.2023 Magazin
Mahir İpek'i duygulandıran fotoğraf!
Mahir İpek'i duygulandıran fotoğraf! Mahir İpek ile Asuman Dabak, önceki gün Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile bir araya gelip, sohbet etti. Neşelerinin yerinde olduğu gözlenen ünlü oyuncular, mekan çıkışı gazetecilere poz verdi.
13.01.2023 Magazin
Asuman Dabak fiziği ile kendine hayran bıraktı!
Asuman Dabak fiziği ile kendine hayran bıraktı! Ünlü oyuncu Asuman Dabak tatil için soluğu Çeşme'de aldı. Bol bol dinlenen ünlü isim düzgün fiziği ile kendine hayran bıraktı.
21.08.2022 Magazin
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi, 16 Temmuz Cumartesi akşamı yayın hayatına başlıyor. Romantik komedi türündeki dizinin konusu ve oyuncu kadrosu için araştırmalar hızlandı. İşte TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu…
16.07.2022 Televizyon
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta oğlu Milan'ı kucağına aldı. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.
30.05.2022 Magazin
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi!
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
22.05.2022 Televizyon
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!  Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı Afara’nın yeni bölümünün konukları; Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren olacak.  
19.05.2022 Televizyon
Asuman Dabak'tan dikkat çeken bikinili pozlar!
Asuman Dabak'tan dikkat çeken bikinili pozlar! Çeşme'de tatil yapan Asuman Dabak, düzgün fiziğiyle gençlere taş çıkarıyor. Neşeli hali ve fit görüntüsüyle dikkat çeken 51 yaşındaki oyuncu, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
15.07.2021 Magazin
'Kadir bunu hak etmedi'
'Kadir bunu hak etmedi' Asuman Dabak, Çiğdem Batur ve Cenk Eren, Cihangir’deki Tanisia isimli mekanın açılışına katıldı.
17.10.2020 Magazin
Plajda şen kahkahalar! Telefonu elinden düşürmedi
Plajda şen kahkahalar! Telefonu elinden düşürmedi Asuman Dabak, önceki gün Çeşme The Beach of Momo’da objektiflere takıldı.
21.08.2020 Magazin
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu...
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu... Pis Yedili ne zaman? Pis Yedili yeniden mi başlayacak? Sorularına arama motorlarından yanıt aranmaya başlandı. Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Pis Yedili'nin yeniden başlayacağı iddialarından sonra söz konusu iddiayı hayranları araştırmaya başladı. Pis Yedili yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte Pis Yedili oyuncuları ve konusu….
4.05.2020 Gündem
Adrenalin tutkunu
Adrenalin tutkunu Asuman Dabak, menajeri Tümay Özokur’un sosyal medyadan gerçekleştirdiği ‘Morlu Sorular’ programına konuk oldu.
26.04.2020 Magazin
Tutunamayanlar 11. bölüm fragmanı yayınlandı!
Tutunamayanlar 11. bölüm fragmanı yayınlandı! TRT'nin absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın yeni bölümüne ünlü televizyoncu Yalçın Çakır da konuk oluyor.
23.03.2020 Televizyon
Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…
Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları… Ekranların yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenerek izlediği Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…
11.02.2020 Gündem
Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları…
Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları… Ekranların yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenerek izlediği Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları…
4.02.2020 Gündem
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında?
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? Oyuncu ve hayvan aktivisti Tuna Arman, sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra trend oldu ve birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Peki Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman?
Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Tutunamayanlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
13.01.2020 Televizyon
Tutunamayanlar 7 Ocak'ta ekranda
Tutunamayanlar 7 Ocak'ta ekranda TRT 1'in yeni dizisi "Tutunamayanlar", kadrosu ve ilginç hikayesiyle yeni yılda izleyiciyle buluşacak.
3.01.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Asuman Dabak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asuman dabak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.