Asteras Tripolis

Asteras Tripolis

Son dakika asteras tripolis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asteras tripolis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asteras tripolis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asteras Tripolis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asteras tripolis gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 asteras tripolis haberi bulunmuştur. Tüm asteras tripolis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakasetas transferi resmen açıklandı! İşte yeni takımı
Bakasetas transferi resmen açıklandı! İşte yeni takımı Trabzonspor, Yunan yıldız Bakasetas'ın transferi için resmi açıklama yaptı. İşte yeni takımı
22.01.2024 Trabzonspor
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 İddaa
Trabzonspor Yunus Mallı ve Bakasetas'ı KAP'a bildirdi
Trabzonspor Yunus Mallı ve Bakasetas'ı KAP'a bildirdi Trabzonspor, Yunus Mallı ve Bakasetas'ı kadroya kattığını açıkladı.
30.01.2021 Trabzonspor
Bakasetas için istenen bonservis bedeli belli oldu
Bakasetas için istenen bonservis bedeli belli oldu Alanyaspor, Yunan orta saha Bakasetas için 5 milyon euro'luk bonservis bedeli belirledi.
26.01.2021 Alanyaspor
Suat Kaya'ya Yunanistan ve Almanya'dan talip var
Suat Kaya'ya Yunanistan ve Almanya'dan talip var TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Menemenspor'u şampiyon yaparak tarihi bir başarıya imza atan Galatasaray ve Milli Takım'ın unutulmaz futbolcularından teknik direktör Suat Kaya'ya yurt dışından teklif yağdığı öğrenildi.
31.05.2019 Futbol
Sivasspor, Jeronimo Barrales'i Huracan'a kiraladı!
Sivasspor, Jeronimo Barrales'i Huracan'a kiraladı! Sivasspor'un, forvet oyuncusu Jeronimo Barrales'i Arjantin ekiplerinden Huracan'a 1 yıllığına kiraladığı bildirildi
30.08.2016 Futbol
Skibbe kadroyu açıkladı
Skibbe kadroyu açıkladı A Milli Futbol Takımı'nın, 17 Kasım Salı günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaşacağı Yunanistan'ın aday kadrosu ve programı belli oldu.
13.11.2015 Futbol
Almanya’da Di Santo şov
Almanya’da Di Santo şov UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Schalke, kendi sahasında Asteras Tripolis ile karşılaştı.
1.10.2015 Futbol
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
Barrales, resmen Sivas'ta
Barrales, resmen Sivas'ta Medicana Sivasspor, Arjantinli forvet Jeronimo Barrales'i 3 yıllığına kadrosuna kattı.
19.08.2015 Sivas Spor
UEFA'ya protesto yazısı
UEFA'ya protesto yazısı Fenerbahçe, ‘şikede sıfır tolerans’ ilkesiyle men cezası alırken aynı suçtan yargılanan Yunan ekibi Asteras, Avrupa Ligi’ne davet edildi. Kanarya da bu çifte standart için UEFA’ya protesto faksı yolladı.
15.07.2015 Fenerbahçe
UEFA'dan Başakşehir kararı
UEFA'dan Başakşehir kararı UEFA, İstanbul Başakşehir'in Avrupa Kupaları'na katılmasında bir sıkıntı olmadığına karar verdi.
18.06.2015 Başakşehir
Ba bonservisini ödedi
Ba bonservisini ödedi Bu sezon fileleri toplam 26 kez sarsan Senegalli forvet, attığı gollerle kulübün de kasasını doldurdu.
5.05.2015 Beşiktaş
Beşiktaş revire döndü
Beşiktaş revire döndü Beşiktaşlı futbolcuların sağlık durumları hakkında açıklama yapıldı.
9.12.2014 Beşiktaş
Kartal'ın 'Cenk'averi
Kartal'ın 'Cenk'averi Cenk Gönen yaşadığı ciddi sakatlığa rağmen Karabük maçında kaleye geçecek
30.11.2014 Beşiktaş
Bu kadar strese ne gerek var!
Bu kadar strese ne gerek var! 3 puan cepte gözükürken, 1 puanı dahi zor kurtaran Kartal’da yöneticiler, “Hem biz hem taraftarımız maçları rahat rahat bitiremiyor. Bunun çözümünü bulmamız gerek” sözleriyle Slaven Biliç’i eleştirdi.
28.11.2014 Beşiktaş
Tire'POLİS' bile tura dur diyemedi
Tire'POLİS' bile tura dur diyemedi Beşiktaş, 2-0 öne geçtiği Asteras deplasmanında son bölümde öldü öldü dirildi ama yine de son maçlar öncesinde gruptan çıkmayı garantiledi
27.11.2014 Beşiktaş
Çebi: Liderliği istiyoruz
Çebi: Liderliği istiyoruz Asteras Tripolis karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, liderlik istediklerini söyledi.
26.11.2014 Beşiktaş
Beşiktaş'a Portekizli hakem
Beşiktaş'a Portekizli hakem Beşiktaş'ın Asteras Tripolis ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçının hakemleri açıklandı.
24.11.2014 Beşiktaş
Asteras, Partizan'ı rahat geçti
Asteras, Partizan'ı rahat geçti UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Asteras Tripolis ile Partizan’ın mücadelesinde ev sahibi sahadan 2-0 galip ayrıldı.
2.10.2014 Futbol
Avrupa Ligi'nde ikinci hafta heyecanı
Avrupa Ligi'nde ikinci hafta heyecanı UEFA Avrupa Ligi gruplarında ikinci hafta maçları yarın oynanacak.
1.10.2014 Futbol
Puan kaybına zemin hazırlamayın!
Puan kaybına zemin hazırlamayın! Sürekli Olimpiyat Stadı'ndan şikayet eden teknik heyet ve futbolculara, yönetimden ince mesaj...
29.09.2014 Beşiktaş
Bu ne yaman çelişki!
Bu ne yaman çelişki! Beşiktaş, Olimpiyat'ın zemininden şikayet edip rotasını Başakşehir'e çevirse de dev maçlarda 'duygusal'lık ağır basıyor
26.09.2014 Beşiktaş
Olimpiyat Stadı ile ilgili flaş karar!
Olimpiyat Stadı ile ilgili flaş karar! Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras Tripolis ile oynadığı maç sonrası Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemini tartışma konusu oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da desteğiyle stat zemini bakıma alınacak.
20.09.2014 Beşiktaş
Biliç artık kendini göstersin
Biliç artık kendini göstersin Asteras Tripolis beraberliği sonrası Beşiktaşlı yöneticilerin sabrı taştı:
20.09.2014 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Asteras Tripolis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asteras tripolis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.