Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ın 'Cenk'averi

Kartal'ın 'Cenk'averi

Cenk Gönen yaşadığı ciddi sakatlığa rağmen Karabük maçında kaleye geçecek

Kartal'ın 'Cenk'averi

BEŞİKTAŞ’TA Cenk Gönen yine risk alacak ve Karabük maçında kaleye geçecek... 26 yaşındaki file bekçisi geçtiğimiz perşembe günü Asteras Tripolis ile oynanan mücadele öncesi Yunanistan’da yapılan son idmanda sakatlanmıştı. Buna rağmen Avrupa Ligi’ndeki kritik karşılaşmada sahaya çıkan Cenk’in önceki gün MR’ı çekildi. Cenk’in göğüs kasında 2. dereceden yırtığa rastlandı. Asteras maçının ardından hiçbir idmana çıkamayan başarılı file bekçisi yine fedakarlık yapacak ve bugün forma giyecek.

EMRE METİN KULÜBEDE

TEŞHİSİN konmasının ardından başlanan tedavisi tabiri yerindeyse maçın başlama saatine kadar sürecek olan Cenk, iğneyle oynayacak. Sakatlığının büyüme riskini tıpkı Asteras mücadelesinde olduğu gibi bugünkü karşılaşmada da alacak olan tecrübeli kaleci dün Karabük’e götürüldü.

KAPTAN Tolga Zengin’in yokluğunda kaleyi devralan Cenk’in de sakatlanmasıyla kendisini Karabük’te forma giyecekmiş gibi hazırlayan takımın 3. kalecisi Emre Metin ise kulübede olacak. Ancak teknik heyet Cenk’in maç içinde ağrılarının artması ihtimaline karşın 21 yaşındaki Emre’ye “Her an oyuna girecekmiş gibi kendini hazırla. Görev alabilirsin. Bu sorumluluğu kaldırabilecek kapasiteye sahipsin. Eline bir fırsat geçerse bunu çok iyi kullan. Sana sonuna kadar güveniyoruz” mesajını verdi.

Haberin Devamı