Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı Türkiye’nin günlerce konuştuğu olay İzmir'de yaşandı. İş görüşmesine giden Aslıhan Sinem Çiçek'ten saatlerce haber alınamadı. Bir gün sonra ise hastanede olduğu öğrenildi. Genç kız burada hayatını kaybederken, ölümüyle ilgili tutuklanan Burak Kaya şüpheli olarak tutuklandı. Davada flaş bir gelişme yaşanırken, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun raporu da ortaya çıktı. İşte Sinem’in ölüm nedeni...
17.12.2022 Yaşam
Aslıhan Sinem Çiçek'in telefonu üzerinde bulunmuştu! İfadesi ortaya çıktı: Yol kenarına götürdüm
Aslıhan Sinem Çiçek'in telefonu üzerinde bulunmuştu! İfadesi ortaya çıktı: Yol kenarına götürdüm İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve geri dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek (18), bir gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Çiçek'in şüpheli ölümünün ardından, genç kızın cep telefonu üzerinde bulunan Burak Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı. Kaya'nın ifadesinde, Çiçek'i tanımadığını, yolun ortasında oynarken görünce başına bir şey gelmemesi için yol kenarına götürdüğünü söylediği belirtildi. Kaya’nın, cep telefonunu ile ilgili sorulan soruları ise yanıtsız bıraktığı öğrenildi.
16.08.2022 Gündem
19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'e ne oldu? Bir şüpheli benzin bidonuyla yakalandı..
19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'e ne oldu? Bir şüpheli benzin bidonuyla yakalandı.. İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz’da İzmir’de ormanlık alanda yarı baygın şekilde bulundu. Genç kız hastaneye kaldırıldıktan 1 gün sonra da yaşamını yitirdi. Kanında yüksek dozda uyuşturucu çıkan Çiçek’in bulunduğu yerin 10 metre ilerisinde Burak Kaya adlı bir şahıs yakalandı. Kıyafetlerinde kan lekeleri bulunan Kaya’nın cebinde de Çiçek’in cep telefonu çıktı. Genç kızı tanımadığını, yardım etmeye çalışırken yaşanan arbede de Sinem’in üzerindeki kanların üstüne bulaştığını iddia eden Kaya, gasptan tutuklandı.
16.08.2022 Gündem