Askeri Okullar

Askeri Okullar

Son dakika askeri okullar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri okullar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri okullar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Okullar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri okullar gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 askeri okullar haberi bulunmuştur. Tüm askeri okullar haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı!
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve subay aday adayı alınacak. MSB’nin Personel Temin Başkanlığı tarafından subay alımına ilişkin kılavuzlar yayınlandı. İlana göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne 2022 yılı için, kuvvet komutanlıkları ve milli savunma üniversitesinde görevlendirilmek üzere muvazzaf subay adayı ile tabip, diş tabibi ve özel nitelikli beden eğitimi öğretmeni subay aday adayı alınacak. Peki, MSB subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
23.09.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) muvazzaf subay adayı alınacak! Yayımlanan ilana göre, Kara Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 30, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 10, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 10 olmak üzere toplamda 50 kadın ve erkek subay adayı alınacak. Son başvuru tarihi 20 Mart 2022 olarak belirlendi. Peki, TSK subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Subay başvurusu şartları ne? İşte personel temin başvuru ekranı!
18.02.2022 Personel Alımı
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak!
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak! Memur adayları tarafından beklenen personel alımı duyuruları yayımlanmaya başlandı. 2022 açıktan ve nakil suretiyle yapılabilecek ilave atama sayılarına dair Cumhurbaşkanlığı Kararı belli oldu.
3.02.2022 Personel Alımı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personel alımı başvuruları sona eriyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personel alımı başvuruları sona eriyor! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına muvazzaf subay adayı olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Başvurular 28 Kasım’da sona eriyor. Peki, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK muvazzaf subay alımı başvuru şartları ve başvuru kılavuzu!
28.11.2021 Personel Alımı
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme yürürlüğe girdi. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı. Güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması sonucunda elde edilen verilerin değerlendirildiği Değerlendirme Komisyonu oluşturulacak. Üst kademe kamu yöneticileri, özel kanunları uyarınca güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına tabi tutulan kişiler ile milli güvenlik açısından stratejik önemi haiz birim, proje, tesis, hizmetlerde istihdam edilenler hakkında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve mahalli mülki idare amirliklerince yapılacak. Kanuna göre artık öğretmenler de güvenlik soruşturmasından geçecek.
16.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Mayıs, Haziran gibi bitirmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Mayıs, Haziran gibi bitirmeyi hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan aşılama çalışamaları ile ilgili olarak, "Temenni ederiz ki mayıs haziran gibi bu iş tamamlansın, bitsin. Yaz mevsimine de huzurlu bir şekilde girmiş olalım." dedi.
26.03.2021 Siyaset
2021 memur atamalarına ilişkin önemli karar! Açıktan atama...
2021 memur atamalarına ilişkin önemli karar! Açıktan atama... Memur atamalarına ilişkin flaş karar! Belli oldu ve tek tek açıklandı. 2021 Memur atamalarına ilişkin karar yayımlandı. Kamu idare, kurum ve kuruluşlarının 2021 yılı için açıktan veya nakil suretiyle yapabilecekleri atama sayıları kesinleşti. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, izin verilen memur atama sayısı bini geçti. Peki, Açıktan ve nakil usulü memur atamaları nasıl olacak? 2021 memur atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı...
9.02.2021 Memur
Resmen yayımlandı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı...
Resmen yayımlandı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Askerlikte yeni dönem başlıyor. TSK'da rütbe yaş haddi; teğmen ve üsteğmen için 49, yüzbaşı için 55, binbaşı için 56, yarbay için 57, albay için 60 olacak.
23.07.2020 Gündem
Meclis'e sunuldu! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı...
Meclis'e sunuldu! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 60 yaş sınırı... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. Yapılan değişiklikler ile yeni yapı oluşturuluyor. TSK'da rütbe yaş haddi; teğmen ve üsteğmen için 49, yüzbaşı için 55, binbaşı için 56, yarbay için 57, albay için 60 olacak. Ödemelere ilişkin de düzenleme yapılıyor.
2.07.2020 Gündem
Askeri okullar tatil edildi!
Askeri okullar tatil edildi! Milli Savunma Üniversitesi'ne bağlı Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları ile Harp Enstitüleri 13 Nisan'a kadar tatil edildi.
17.03.2020 Eğitim
YKS son başvuru tarihi yarın bitiyor! YKS sınav ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılır?
YKS son başvuru tarihi yarın bitiyor! YKS sınav ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılır? YKS son başvuru tarihi yarın sona eriyor. ÖSYM 2020 YKS başvurusuna 1 gün kala adaylar, YKS başvurusu nasıl yapılır? YKS başvuru sınav ücreti ne kadar? sorularına yanıt aramaya başladı. YKS sınav ücreti ve sınav başvuru aşamaları...
2.03.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/4 Tercihleri başladı! KPSS 2020/4 başvurusu nasıl yapılır? (Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS 2020/4 tercih kılavuzu)
Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/4 Tercihleri başladı! KPSS 2020/4 başvurusu nasıl yapılır? (Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS 2020/4 tercih kılavuzu) KPSS 2020 başvuruları başladı. Devlet memuru olma hayali kuran adayların sabırsızlıkla beklediği gün geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından duyurulan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) merkezi yerleştirme başvuruları bugün alınıyor. Peki, KPSS 2020/4 başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS 2020 4 tercih kılavuzuna göre adım adım başvuru…
14.02.2020 Eğitim
KPSS 2019/5 Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu yayınlandı
KPSS 2019/5 Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu yayınlandı KPSS 2019/5 tercih kılavuzu yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına, 100 personel alımı yapılacak. Peki, hangi kadrolara alım yapılacak? KPSS 2019/5 tercihleri nasıl yapılır? İşte detaylar…
7.11.2019 Eğitim
Orduda geri dönüş mümkün değil
Orduda geri dönüş mümkün değil Harp Okulları’nın mezuniyet töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişimi sonrası TSK’da yapılan yapısal değişimle ilgili, “Milli Savunma Üniversitesi’yle kurduğumuz yeni sistemle geriye dönüş kesinlikle mümkün değildir” dedi
30.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistemden geri dönüş mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistemden geri dönüş mümkün değildir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Harp Okulu mezuniyet töreninde konuştu. Erdoğan, bu yıl askeri üniversiteye 4 bine yakın yeni öğrenci alınacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Milli Savunma Üniversitesi ile kurulan yeni sistemden de geriye dönüşün kesinlikle mümkün olmadığını söyledi.
30.08.2018 Siyaset
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak getirildi. Albayrak, böylece ekonominin dümenine geçti. Ticaret Bakanlığı’na ise iş insanı Ruhsar Pekcan gelirken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum da artık bakan. Yeni kabine üyelerinin açıklanmasının ardından, hem kamu kurumlarında deneyim kazanan bürokratların hem de özel sektörde yeniliklere imza atan ve öncülük yapan isimlerin bakanlıklara getirildiği yorumları yapıldı. Bakanların ilk icraatları ve alanlarına yönelik uygulamaları merakla bekleniyor.
10.07.2018 Ekonomi
Bursa'da FETÖ operasyonu! 1 milyona yakın kayıt incelendi
Bursa'da FETÖ operasyonu! 1 milyona yakın kayıt incelendi Bursa merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem askeri yapılanmasına yönelik operasyonda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı mensubu muvazzaf 12 subay gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Sözde mahrem imama 9 yıl hapis
Sözde mahrem imama 9 yıl hapis "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan ve örgütün askeri okullar sözde mahrem imamı olduğu öne sürülen sanığa 9 yıl hapis cezası verildi
29.09.2021 Gündem
ABD destek vermedi! Türkiye kendi çözümünü devreye soktu
ABD destek vermedi! Türkiye kendi çözümünü devreye soktu FETÖ'den temizlenen Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda oluşan F-16 eğitmeni pilot ihtiyacına KHK ile çare bulundu. ABD ve Pakistan’dan pilot desteği gelmeyince görevden ayrılmış pilotlara geri dönüş zorunluluğu getirildi. 50 eğitmen pilot göreve dönüyor.
29.09.2021 Gündem
Milli Savunma Üniversitesi Harp Okullarına başvurular yarın başlıyor!
Milli Savunma Üniversitesi Harp Okullarına başvurular yarın başlıyor! Milli Savunma Üniversitesi Kara, Deniz ve Hava Harp Okulları birinci seçim aşaması için yarından itibaren 25 Mayıs'a kadar "www.msb.gov.tr" internet adresinden başvuru yapılabilecek. İşte Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ile ilgili detaylar...
29.09.2021 Gündem
İtirafçıdan şok iddia! 5 puan alana, F-16 pilotluğu
İtirafçıdan şok iddia! 5 puan alana, F-16 pilotluğu Konya operasyonunda deşifre edilen 44 pilot, itirafçı olup FETÖ’yü anlattı: Örgütün puan sistemiyle 5 alanı F-16 pilotu, 1 alanı ise yer subayı yaptılar. İslam’ın şartı olmasına rağmen oruç tutmamızı da yasakladılar
29.09.2021 Gündem
Liselerde yeni dönem! Sınavlarda...
Liselerde yeni dönem! Sınavlarda... Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan yeni düzenleme ile liselerde yazılı sınavların açık uçlu maddelerden oluşan yazılı yoklama şeklinde yapılması esas olacak. Mesleki ve teknik ortaöğretim programlarında, bir ders saati okulda 40 dakika, işletmelerde ise 60 dakika olarak uygulanacak
29.09.2021 Gündem
Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Erhan Afyoncu atandı
Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Erhan Afyoncu atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kurulan Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Erhan Afyoncu'yu atadı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün eski askeri imamı: Asıl hedefleri Alevileri kalkıştırmaktı ama planları tutmadı
FETÖ'nün eski askeri imamı: Asıl hedefleri Alevileri kalkıştırmaktı ama planları tutmadı 17-25 Aralık sonrası FETÖ'den koparak elindeki belgeleri başsavcılığa teslim eden Hüseyin Sarıçiçek, FETÖ'nün ihanet planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı
29.09.2021 Gündem
Kamuya sızmak için namazı bıraktırdılar
Kamuya sızmak için namazı bıraktırdılar FETÖ’nün TSK ve Emniyet’e sızmak için adaylara ‘kamufle olmanız lazım, namaz kılmayı bırakın’ dediği ortaya çıktı. Tanık A.K, örgütün dershanelerde ‘hayalet muhasebe’ tutturduğunu ve bu yolla vergi kaçırdığını deşifre etti. A.K örgütün Doğu’dan öğrenci toplamak için de PKK’nın dağ kadrosuyla temasa geçtiğini anlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Okullar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri okullar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.