Askeri Helikopter Düştü

Askeri Helikopter Düştü

Son dakika askeri helikopter düştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri helikopter düştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri helikopter düştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Helikopter Düştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri helikopter düştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 askeri helikopter düştü haberi bulunmuştur. Tüm askeri helikopter düştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı Kuzeydeki Duhok yakınlarında akşam saatlerinde bir dağın yamacına çakılan helikopterin hangi ülkeye ait olduğu henüz bilinmiyor. Yerel medya, Eurocopter AS350 tipi araçtaki yedi kişinin tümünün PKK'lı olduğunu yazdı.
16.03.2023 Dünya
Meksika’da askeri helikopter düştü! 14 kişi hayatını kaybetti
Meksika’da askeri helikopter düştü! 14 kişi hayatını kaybetti Meksika'da uyuşturucu çetesi lideri Rafael Caro Quintero'ya yönelik operasyonda askeri helikopterin düşmesi sonucu 14 kişi öldü
16.07.2022 Dünya
İsrail’de askeri helikopter düştü!
İsrail’de askeri helikopter düştü! İsrail’in Hayfa kenti açıklarında içinde 3 mürettebatın bulunduğu İsrail Savunma Kuvvetleri’ne ait bir helikopterin düştüğü bildirildi.
3.01.2022 Dünya
Tokat'ta, 'helikopter düştü' ihbarı asılsız çıktı
Tokat'ta, 'helikopter düştü' ihbarı asılsız çıktı Tokat'ta 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan kişinin ‘Askeri helikopter düştü’ ihbarı, ekipleri harekete geçirdi. Bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı aramalarda ihbarın asılsız olduğu belirlendi.
18.12.2021 Yaşam
Azerbaycan'da askeri helikopter düştü! Şehit ve yaralılar var
Azerbaycan'da askeri helikopter düştü! Şehit ve yaralılar var Son dakika haberi... Azerbaycan'da askeri helikopterin tatbikat sırasında düştüğü açıklandı. Olayda şehit ve yararlılar olduğu belirtildi.
30.11.2021 Dünya
Meksika'da askeri helikopter kalkıştan dakikalar sonra düştü: 4  yaralı
Meksika'da askeri helikopter kalkıştan dakikalar sonra düştü: 4 yaralı Meksika'nın Hidalgo eyaletinde, askeri helikopterin 50 metre yükseldikten sonra şiddetli fırtına etkisiyle düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
26.08.2021 Dünya
Rusya'da askeri helikopter düştü: 3 ölü
Rusya'da askeri helikopter düştü: 3 ölü Rusya'nın Leningrad bölgesinde "Mİ-8 tipi" askeri helikopterin düşmesi sonucu 3 asker hayatını kaybetti.
24.06.2021 Dünya
Afganistan'da askeri helikopter düştü: 9 ölü
Afganistan'da askeri helikopter düştü: 9 ölü Afganistan'ın Maydan Vardak vilayetinde Mi-17 tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 mürettebat üyesi ile 5 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.
18.03.2021 Dünya
Askeri helikopter düştü! Acı haber geldi, şehitlerimiz var...
Askeri helikopter düştü! Acı haber geldi, şehitlerimiz var... Milli Savunma Bakanlığı Bingöl'den kalkan askeri helikopterin Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğradığını, dokuz personelin şehit olduğunu, dört personelin yaralandığını bildirdi. Yaralı iki askerin hayatını kaybetmesiyle şehit sayımız 11'e yükseldi. Bölgeden gelen son bilgiye göre 8. Kolordu Komutanı Osman Erbaş da şehit düştü. Türkiye'yi yasa boğan kazanın ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a gitti. Bakan Akar kazanın yaşandığı bölgeden açıklamalarda bulundu.
4.03.2021 Gündem
Rusya'da askeri helikopter düştü! Çok sayıda ölü var
Rusya'da askeri helikopter düştü! Çok sayıda ölü var Rusya'nın başkenti Moskova bölgesinde "Mİ-8 tipi" askeri helikopterin sert iniş yapması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
19.05.2020 Dünya
Hindistan'da askeri helikopter düştü
Hindistan'da askeri helikopter düştü Hindistan'da Hint Hava Kuvvetleri'ne (IAF) ait helikopter ülkenin kuzeydoğusunda düştü.6 kişilik mürettebatın bulunduğu askeri helikopterin hava koşulları nedeniyle düştüğü belirtildi.
7.05.2020 Dünya
Fransa'da askeri helikopter düştü: 2 ölü, 5 yaralı
Fransa'da askeri helikopter düştü: 2 ölü, 5 yaralı Fransa'nın güneyindeki Bouilh-Devant semtinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
15.04.2020 Dünya
Tayvan'da askeri helikopter düştü Genelkurmay Başkanı öldü
Tayvan'da askeri helikopter düştü Genelkurmay Başkanı öldü Tayvan'da Genelkurmay Başkanı'nın da aralarında bulunduğu 13 kişilik grubu taşıyan askeri helikopter düştü.
2.01.2020 Dünya
ABD'ye ait askeri helikopter düştü: 2 ölü!
ABD'ye ait askeri helikopter düştü: 2 ölü! Afganistan'da NATO bünyesinde görev yapan ABD birliklerine ait bir helikopterin düşmesi sonucu 2 ABD askerinin öldüğü bildirildi.
20.11.2019 Dünya
Bir şok daha! Almanya'da bu sefer askeri helikopter düştü...
Bir şok daha! Almanya'da bu sefer askeri helikopter düştü... Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaletine bağlı Aerzen kentinde Eurocopter tipi bir helikopterin düşmesi sonucu bir kişinin öldüğü bildirildi.
1.07.2019 Dünya
Meksika'da askeri helikopter düştü: 6 ölü
Meksika'da askeri helikopter düştü: 6 ölü Meksika'da deniz kuvvetlerine ait bir helikopter ormanlık bölgeye düştü. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti.
25.05.2019 Dünya
Ülkede şok! Askeri helikopter düştü! Çok sayıda ölü
Ülkede şok! Askeri helikopter düştü! Çok sayıda ölü Venezuela'nın başkenti Karakas yakınlarında bir askeri helikopterin düştüğü ve içinde bulunan 7 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
5.05.2019 Dünya
İran'da askeri helikopter düştü: 1 ölü
İran'da askeri helikopter düştü: 1 ölü İran ordusuna ait bir askeri helikopter, İran - Irak sınırına yakın bir bölgede düştü. İran medyası, 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 güvenlik görevlisinin de yaralandığını duyurdu.
10.04.2019 Dünya
Afganistan'da askeri helikopter düştü
Afganistan'da askeri helikopter düştü Afganistan'ın güneyindeki Kandahar vilayetinde bir askeri helikopterin düştüğü, iki pilotun yaralandığı bildirildi.
10.04.2019 Dünya
Çekmeköy'de askeri helikopterin düşme anı!
Çekmeköy'de askeri helikopterin düşme anı! İstanbul Çekmeköy'de Kirazlı Mahallesi'nde düşen ve 4 askerimizin şehit olduğu helikopterin düşme anına ait görüntüler ortaya çıktı.
11.02.2019 Gündem
İstanbul'da askeri helikopter düştü! 4 asker şehit oldu
İstanbul'da askeri helikopter düştü! 4 asker şehit oldu İstanbul Çekmeköy'de Kirazlı Mahallesi'nde bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopter düştü. Helikopterin kalkışından 34 dakika sonra düştüğü öğrenildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada 4 askerin şehit olduğunu duyurdu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı. Milli Savunma Bakanlığı, Twitter'dan 'İstanbul’da dört kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili inceleme için Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlendirilmiştir. Kapsamlı incelemeyi müteakip sonuç kamuoyu ile paylaşılacaktır.' açıklamasında bulundu. Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, Çekmeköy'de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin yayın yasağı kararı verdi.
12.02.2019 Gündem
Afganistan'da askeri helikopter düştü
Afganistan'da askeri helikopter düştü Afganistan'ın güneyindeki Kandahar vilayetinde orduya ait bir helikopterin düşmesi sonucu 5 askerin yaralandığı bildirildi.
10.12.2018 Dünya
Sancaktepe'de helikopter düştü: 4 şehit!
Sancaktepe'de helikopter düştü: 4 şehit! İstanbul Sancaktepe'de askeri bir helikopter Sarıgazi Mahallesi'nde sokak arasına düştü. 4 asker şehit oldu bir asker ise yaralandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Sancaktepe'de 4 askerin şehit olduğu helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı. Milli Savunma Bakanı Akar yaptığı açıklamada, "2 subay, 2 astsubayımız şehit oldu. Yaralı askerimiz tedavi altında" dedi. Şehitlerin kimlikleri de belli oldu.
26.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Helikopter Düştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri helikopter düştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.