Asker Sevkiyatı

Asker Sevkiyatı

Son dakika asker sevkiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asker sevkiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asker sevkiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asker Sevkiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asker sevkiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 asker sevkiyatı haberi bulunmuştur. Tüm asker sevkiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu! Bedelli askerlik ücreti 122 bin lira oldu
MSB duyurdu! Bedelli askerlik ücreti 122 bin lira oldu Tahıl koridoru girişimden çekilen Rusya, koridorun işleyişini yürüten İstanbul’daki Müşterek Koordinasyon Merkezi’nden de personelini geri çekti. Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Rus personelin Merkez’den ayrıldığı bilgisini verdi. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretinin 122 bin 351 lira olduğunu bildirdi.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı...
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı... Rusya'nın Ukrayna işgalinde 27 gün geride kalırken Ukrayna'nın pek çok kentinde yaşanan şiddetli çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'in çevresinden gelen uydu görüntüleri ise kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi oldu. Görüntüleri inceleyen askeri uzmanlar Rus ordusunun yeni planını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Blinken: Rusya, Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını artırırsa yaptırımlarımız genişleyecek
Blinken: Rusya, Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını artırırsa yaptırımlarımız genişleyecek   ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'nın ayrılıkçı bölgeleri Donetsk ve Luhansk'ın tek taraflı bağımsızlığını tanıyarak bölgeye asker sevk etme kararına ilişkin, "Rusya, Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını artırırsa yaptırımlarımızı genişletmeye devam edeceğiz" dedi.
23.02.2022 Dünya
ABD'de çok sert Rusya açıklaması: Bedeli ve sonucu olur
ABD'de çok sert Rusya açıklaması: Bedeli ve sonucu olur ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı "saldırgan ya da pervasız" bir şekilde hareket etmesi halinde bunun bedeli ve sonucu olacağı uyarısında bulundu.
11.04.2021 Dünya
ABD, Karadeniz'e savaş gemileri göndermeyi düşünüyor!
ABD, Karadeniz'e savaş gemileri göndermeyi düşünüyor! ABD ordusunun, Rusya ile gerilimi artan Ukrayna'ya olan desteğini göstermek amacıyla Karadeniz'e savaş gemileri yollamayı düşündüğü bildirildi.
8.04.2021 Dünya
Libya'da sıcak gelişme! Harekete geçtiler
Libya'da sıcak gelişme! Harekete geçtiler Libya ordusu, Halife Hafter'e bağlı ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin, Sirte, Cufra ve güney bölgesine askeri yığınak yaptığının gözlemlendiğini açıkladı.
12.12.2020 Dünya
Libya'da sıcak gelişme! Harekete geçtiler
Libya'da sıcak gelişme! Harekete geçtiler Libya ordusu, Halife Hafter'e bağlı ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin, Sirte ile Cufra bölgesine silah ve paralı asker sevkiyatı yaptığını açıkladı.
9.12.2020 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki Dışişleri Çavuşoğlu, Meis adasına asker sevkiyatı ile ilgili olarak ''Bu tür adımlar Yunanistan'a zarar verir. Başkalarının kışkırtmasıyla Türkiye'ye yönelik olumsuz adımlar atmayın. Yunanistan bizi kışkırtmaya çalışıyor, bunun sonucu da tehlikelidir. Bundan da Yunanistan zarar görür'' dedi.
1.09.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Trump emri verdi! Binlerce ağır silahlı asker...
Trump emri verdi! Binlerce ağır silahlı asker... ABD Başkanı Trump, ülkedeki şiddet olaylarına müdahale etmek için binlerce ağır silahlı askeri personeli ve güvenlik gücünü görevlendirdiğini duyurdu.
1.06.2020 Dünya
Trump protestolara karşı askeri güç kullanabilir
Trump protestolara karşı askeri güç kullanabilir ABD Başkanı Donald Trump'ın 1807'de çıkarılan isyan veya iç karışıklıklarda Başkan'a Amerikan topraklarında askeri güç kullanma yetkisi veren "İsyan Yasasını", protestolara karşı kullanabileceği bildirildi.
1.06.2020 Dünya
Rus askeri polisinden petrol kuyuları çevresinde devriye
Rus askeri polisinden petrol kuyuları çevresinde devriye RUS askeri polisleri, Suriye'deki petrol kuyuları çevresinde devriyedeyken, Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüntülendi.
30.10.2019 Gündem
ABD'den Suudi Arabistan'a Patriot ve asker sevkiyatı
ABD'den Suudi Arabistan'a Patriot ve asker sevkiyatı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Aramco saldırılarından dolayı Suudi Arabistan’a 200 asker, bir Patriot hava savunma bataryası ve 4 kısa menzilli radar sistemi sevk edileceğini açıkladı.
27.09.2019 Dünya
Pentagon'dan Suriye'ye asker sevkiyatı açıklaması
Pentagon'dan Suriye'ye asker sevkiyatı açıklaması ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Binbaşı Sean Robertson, ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna asker sevk edeceği iddialarına ilişkin "Suriye'deki kuvvet durumumuzda bir değişiklik yok. Kuvvet seviyesi sahadaki koşullara bağlı olarak belirlenecek." dedi. Güvenli bölgeye ilişkin de konuşan Bosertson, süratle uygulamak üzere adımlar attığını dile getirdi.
13.09.2019 Dünya
ABD'nin Suudi Arabistan'a asker gönderme hazırlığında olduğu iddia edildi
ABD'nin Suudi Arabistan'a asker gönderme hazırlığında olduğu iddia edildi ABD'nin, Suudi Arabistan'a yüzlerce asker gönderme hazırlığında olduğu ileri sürüldü. CNN'nin Amerikalı iki savunma bakanlığı yetkilisine dayandırdığı haberine göre, ABD'nin, başkent Riyad'daki Prens Sultan Hava Üssü'ne 500 asker göndermesi bekleniyor.
18.07.2019 Dünya
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ ihanete böyle hazırlandı! FETÖ elebaşı Gülen'in darbe talimatının ardından İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra Edirne, Denizli, Isparta, İzmir ve Malatya'da da darbeye hazırlık kapsamında ihanet toplantıları yapıldı. 15 Temmuz akşamı hangi birliklerin kullanılacağı, alıkonulacak darbe karşıtı askerler, Ankara'ya sevk edilecek özel birlikler ve işgal edilecek kamu kurumlarına ilişkin detaylar bu toplantılarda belirlendi.
22.04.2019 Gündem
Eşini bile tanımadı
Eşini bile tanımadı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe" davasında 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Kurmay Albay Müslüm Kaya, mahkeme başkanının "Ayşegül Kaya'yı tanıyor musun?" sorusuna "Tanımıyorum." yanıtını vererek eşini bile inkar etti.
3.03.2019 Siyaset
Pentagon'dan "askeri sevkiyat" iddialarına yalanlama
Pentagon'dan "askeri sevkiyat" iddialarına yalanlama ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Rob Manning, ABD'nin, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik muhtemel bir operasyonuna karşı ABD'nin sınır bölgesine asker sevkiyatı yaptığı iddialarını yalanladı.
17.12.2018 Dünya
Trump, Meksika sınırına 10-15 bin asker gönderecek
Trump, Meksika sınırına 10-15 bin asker gönderecek ABD Başkanı Donald Trump, Latin Amerika ülkelerinden gelen göçmen konvoyunu durdurmak için ABD-Meksika sınırına 10-15 bin asker göndereceğini söyledi.
31.10.2018 Dünya
Pentagon'dan Meksika sınırına 5 bin 200 asker sevkiyatı
Pentagon'dan Meksika sınırına 5 bin 200 asker sevkiyatı ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon), Orta Amerika'dan ABD'ye doğru yola çıkan göçmen kervanına karşı önlem olarak Meksika sınırına 5 bin 200 asker sevk edeceği bildirildi.
29.10.2018 Dünya
İdlib’de ÖSO’ya takviye yapıldı
İdlib’de ÖSO’ya takviye yapıldı Esad rejiminin Rusya desteğiyle operasyona hazırlandığı İdlib’deki Özgür Suriye Ordusu’na Türkiye’den mühimmat sevkiyatının artırıldığını bildiren Reuters, TSK’nın 12 gözlem noktasındaki varlığının da kuvvetlendirildiğini yazdı
13.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Asker Sevkiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asker sevkiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.