Aşka Geldi

Aşka Geldi

Son dakika aşka geldi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşka geldi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşka geldi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşka Geldi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşka geldi gelişmeleri de dahil olmak üzere 779 aşka geldi haberi bulunmuştur. Tüm aşka geldi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, "Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum" demişti. Bilic'in yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.
15.10.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar Geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açtığını duyuran ve sevgilisinin kendisinden çok daha genç olması nedeniyle eleştirilen Berdan Mardini, aşka geldi. Talay ile yeni pozlarını yayınlayan ünlü isim, bu sefer gönderisini yorumlara kapattı.
21.09.2023 Magazin
Işın Karaca ve sevgilisi teknede aşka geldi
Işın Karaca ve sevgilisi teknede aşka geldi Işın Karaca kendisi gibi müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu’yla Bodrum’da tatile çıktı. Ünlü çift denizde aşka geldi.
23.08.2023 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu Güzel oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer'den ayrıldıktan sonra Umut Evirgen ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Ünlü çiftten aşk pozları geldi.
16.08.2023 Magazin
Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...”
Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...” Oyuncu Alina Boz, Sezen Aysu’nun oğlu Mithat Can Özer'le 4 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye başlamıştı. Alina Boz, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.
15.08.2023 Magazin
Hande Erçel'den dikkat çeken bileklik detayı!
Hande Erçel'den dikkat çeken bileklik detayı! Oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı'nın aşkı dolu dizgin sürüyor. Uzun süredir birlikte tatil yapan ünlü çift, aşka geldi. İkili, romantik pozlarını sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaştı. Erçel, son olarak tekneden paylaştığı pozlarda bilekliğinde görülen bir detay ile dikkat çekti.
2.08.2023 Magazin
Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşka geldi!
Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşka geldi! Oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı'nın aşkı dolu dizgin sürüyor. Uzun süredir birlikte tatil yapan ünlü çift, aşka geldi. İkili, romantik pozlarını sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaştı.
1.08.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi!
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi! 'Veda Mektubu' dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay’la tatile çıktı. Önceki gün Bozburun’da teknelerinin üzerinde görüntülenen oyuncu aşka geldi. Oyuncu, esprileriyle sevgilisinin yanı sıra teknede hazır bulunan arkadaş grubuna da kahkahalar attırdı.
31.07.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çift tatilden romantik karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.07.2023 Magazin
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin (23) ile işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun (30) aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum Yalıkavak'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili, romantik görüntüler sergiledi.
29.07.2023 Magazin
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi! Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Çeşme tatillerinde objektiflere takıldı. Keyiflerinin yerinde oldukları gözlenen ikili, bir ara sarılıp yakınlaşarak kısa süreli romantizm yaşadı.
28.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisiyle Bodrum'da
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisiyle Bodrum'da Menajer Tolga Akış'la evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandıran Zeynep Bastık, gönlünü kaptırdığı Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatilinde aşka geldi. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, sevgilisinin boynuna sarıldı.
18.07.2023 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli sahnede aşka geldi! Bir anda öptü
Sıla ve İlker Kaleli sahnede aşka geldi! Bir anda öptü Konser maratonuna devam eden ve dün akşam İstanbul'da sahneye çıkan Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin bestelediği "Metelik" şarkısını söyledi. Sıla, şarkı bitiminde seyircinin isteği üzerine sahneye çıkan sevgilisini dudağından öperek mutluluğunu dile getirdi.
12.07.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023 Magazin
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti sezonu açtı! Aşk tatili
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti sezonu açtı! Aşk tatili Pınar Deniz, 'Yargı' dizisinin sezon finaline girmesiyle yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Güzel oyuncunun, meslektaşı Kaan Yıldırım'la aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum'da tatil yapan mutlu çift, konakladıkları otelin plajında aşka geldi.
15.06.2023 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal iskelede aşka geldi!
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal iskelede aşka geldi! İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal iki yıl önce nikah masasına oturmuştu. Hâlâ ilk günkü gibi romantizm dolu bir aşk yaşayan çift yaz sezonunu Bodrum’da açtı.
12.06.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu eşi Başak Dizer'i öperken verdiği bir pozu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin bu fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
30.05.2023 Magazin
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı!
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı! İngiliz oyuncu ve manken Iris Law, Cannes Film Festivali'nde tül elbisesi ile kırmızı halıda poz verirken tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2023 Magazin
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi!
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi! Uzun yıllar Victoria's Secret modeli olarak görev yaptıktan sonra gözyaşları içinde podyuma veda eden Adriana Lima, geçtiğimiz ağustos ayında oğlu Cyan'ın doğumuyla üçüncü kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Yavaş yavaş eski formuna kavuşan Brezilyalı eski model, sevgilisi Andre Lemmers'la Cannes Film Festivali'ne konuk oldu.
19.05.2023 Magazin
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor!
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor! Yalı Çapkını 33 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit Seyran'ı iki kez öpüyor. Halis Ağa Orhan'a, "Oğlunun mezarına toprak atarken mi öğrenceksin babalığı" diyerek Fuat'ın ölümünün işaretini verdi. Tarık ise takipte... "Ferit'le Seyran sağolsun gerisine iş kazası" diyerek dizide bir kişinin vedasını doğruladı.
18.05.2023 Televizyon
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı...
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı... 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi.
10.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşka Geldi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşka geldi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.