Aşırı Sağcılar

Aşırı Sağcılar

Son dakika aşırı sağcılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşırı sağcılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşırı sağcılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşırı Sağcılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşırı sağcılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 aşırı sağcılar haberi bulunmuştur. Tüm aşırı sağcılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Blinken, Filistin-İsrail ihtilafı ile ilgili konuştu: İki devletli çözüm umutlarını baltalayan her türlü eyleme karşı çıkmaya devam edeceğiz
Blinken, Filistin-İsrail ihtilafı ile ilgili konuştu: İki devletli çözüm umutlarını baltalayan her türlü eyleme karşı çıkmaya devam edeceğiz ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail yanlısı insan hakları örgütü J Street'in yıllık konferansında yaptığı konuşmada, İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da yasa dışı Yahudi yerleşimlerine ve ilhaka karşı çıkacaklarını belirterek, “İki devletli çözüm umutlarını baltalayan her türlü eyleme kesin olarak karşı çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
4.12.2022 Dünya
Avrupa ülkesinde OHAL! 'Özgürlük Konvoyu' Paris'ten Brüksel'e ilerliyor
Avrupa ülkesinde OHAL! 'Özgürlük Konvoyu' Paris'ten Brüksel'e ilerliyor Covid önlemlerini protesto eden yüzlerce araçlık konvoy Paris'ten Brüksel'e ilerliyor. Belçikalı yetkililer geniş güvenlik önlemleri aldı. Konvoyun Brüksel'e girilmesine izin verilmeyeceği açıklandı.
13.02.2022 Dünya
Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir? Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Aydan Özoğuz’a linç kampanyası!
Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir? Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Aydan Özoğuz’a linç kampanyası! Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Türk kadın vekil Aydan Özoğuz’a karşı sosyal medyada linç kampanyası başlattı. Irkçı parti AfD yanlıları, Twitter hesaplarında adı meclis başkanlığı için gündeme gelen Sosyal Demokrat Parti (SPD) milletvekili Aydan Özoğuz’a hakaretler ve tehditler yağdırdı. Söz konusu gelişmenin ardından Aydan Özoğuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir?
19.10.2021 Gündem
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
Londra'da savaş alanına döndü! Çatışma  çıktı...
Londra'da savaş alanına döndü! Çatışma çıktı... İngiltere'nin başkenti Londra'da heykelleri korumak iddiasıyla protesto düzenleyen aşırı sağcılar ile ırkçılık karşıtı göstericiler arasında yer yer çatışmalar yaşanırken, polis olayları kontrol altına almakta zorlandı.
13.06.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak'
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.
6.02.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika EYT açıklaması!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika EYT açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası konuştu. Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan bekliyordu. EYT'liler ile ilgili soruya Çelik, "Netice itibarıyla bahsedilen tedbirleri almanın ya da bahsedilen politikaları uygulamanın ülkeye bir maliyeti vardır ve bu maliyet ülkenin altından kalkabileceği bir maliyet değildir.Cumhurbaşkanımız bunun altını çizmiştir ve son sözü söylemiştir" dedi. Doğu Akdeniz ile ilgili de konuşan Çelik, Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarlarından ve KKTC'nin hak ve menfaatlerinden zerre kadar taviz verilmeyeceğini açıkladı.
18.11.2019 Siyaset
'Trump, Netanyahu'yu sattı'
'Trump, Netanyahu'yu sattı' ABD Başkanı Donald Trump İsrail seçimleri ile ilgili "Netanyahu İsrail'deki seçimlerde hezimet yaşadı. Filistin topraklarını ilhak etme vaatleri de Netanyahu'yu kurtarmadı" açıklaması yaptı.
19.09.2019 Dünya
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, göçmen karşıtı aşırı sağcı partiler ve Yeşillerin oylarında artış, merkez partilerin oylarında düşüş oldu.
26.05.2019 Dünya
"PKK, Almanya'yı eylem yeri olarak kullanmasın"
"PKK, Almanya'yı eylem yeri olarak kullanmasın" Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, özellikle PKK gibi yabancı terör örgütlerinin Almanya'yı eylem yeri olarak kullanmaması için devletin elinden geleni yapacağını söyledi.
14.05.2019 Dünya
Belçika’da Türk öğrenciler ile polis kavga etti!
Belçika’da Türk öğrenciler ile polis kavga etti! Belçika’nın Lokeren kentinde Türk gençler ile polis arasında kavga çıktı. Çıkan yumruklu kavgada 2 genç ve 2 polis yaralanırken, geçlerden biri defalarca polis köpeği tarafından ısırıldı. Kavganın ardından aşırı sağcı Belçikalılar, Belediye Meclisi oturumunu bastı.
26.02.2019 Dünya
İngiltere kaosa doğru ilerliyor
İngiltere kaosa doğru ilerliyor Yaklaşık 3 yıl önce AB'den ayrılma kararı alan İngiltere'de bu süreç ülkeyi kaosun eşiğine getirdi.
18.01.2019 Dünya
Hollanda'da burka krizi! Hükümet ile belediyeler anlaşamıyor
Hollanda'da burka krizi! Hükümet ile belediyeler anlaşamıyor Hollanda'da hükümet ile büyükşehirlerin belediyeleri, ülkede eğitim ve sağlık sektörü, toplu taşıma araçları ve devlet dairelerinde yürürlüğe girecek "burka yasağı" yasasını uygulamakta anlaşmazlık yaşıyor.
27.11.2018 Dünya
Einstein'ın kız kardeşine yazdığı mektuba 40 bin dolar
Einstein'ın kız kardeşine yazdığı mektuba 40 bin dolar İnsanlık tarihini değiştiren ünlü bilim insanının Hitler iktidara gelmeden kız kardeşine yazdığı satırlar, İsrail'deki müzayedede alıcı buldu.
14.11.2018 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karar Erdoğan - Trump görüşmesinde alındı
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karar Erdoğan - Trump görüşmesinde alındı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada ABD'nin yaptırımı kaldırma kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak; "Cumhurbaşkanımızla, Başkan Trump arasındaki telefon görüşmesinde karara bağlanmıştır. Bundan sonrasındaki normalleşme için önemli bir aşama." diye konuştu.
2.11.2018 Siyaset
Almanya’da yine göçmen isyanı
Almanya’da yine göçmen isyanı Almanya’nın Saksonya-Anhalt eyaletindeki Köthen kentinde polis, 22 yaşındaki bir Alman gencin sokakta çıkan bir kavgada hayatını kaybetmesi sonrası iki Afgan göçmeni cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Olayın ardından Neo-Nazi gruplar sokağa çıktı
10.09.2018 Dünya
Polis neo-Nazilere bilgi sızdırdı
Polis neo-Nazilere bilgi sızdırdı Almanya’da göçmen karşıtı gösterilere neden olan Chemnitz kentindeki cinayetin ardından polisin, Iraklı zanlının tutuklama emrini aşırı sağcı gruplara sızdırdığı ortaya çıktı
30.08.2018 Dünya
Almanya'nın Chemnitz kentindeki olaylar: Tehdit oluşturuyor
Almanya'nın Chemnitz kentindeki olaylar: Tehdit oluşturuyor Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, aşırı sağın sadece başka kökenden olanlar için değil, toplumun birlikteliği için de tehdit oluşturduğunu belirtti. Maas, Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bir Alman'ın öldürülmesinin ardından pazar günü aşırı sağcıların göçmen ve mültecilere saldırmasıyla ilgili başkent Berlin'de açıklama yaptı.
28.08.2018 Dünya
Almanya’da aşırı sağcılardan göçmen ve mültecilere saldırı
Almanya’da aşırı sağcılardan göçmen ve mültecilere saldırı Chemnitz ketinde bir Almanın öldürülmesinin ardından toplanan aşırı sağcılar, göçmen ve mültecilere saldırdı.
27.08.2018 Dünya
Türk bakan başörtüsü yasağı istedi, katolikler karşı çıktı
Türk bakan başörtüsü yasağı istedi, katolikler karşı çıktı Belçika’da Devlet Bakanı Zühal Demir okullarda genel başörtüsü yasağı istedi. Katolik Eğitim Kurumları Yönetimi, böyle bir yasağın hükümetin işi olmadığını bildirdi
26.08.2018 Dünya
Hollanda'da cami önünde domuz çevirmeye izin!
Hollanda'da cami önünde domuz çevirmeye izin! Aşırı sağcılar, iftar saatinde Rotterdam'da Diyanet'e bağlı Laleli Camii önünde mangal partisi düzenleyecek. Türk ve Müslüman örgütleri, aynı saatlerde cami çevresine çiçek bırakma eylemine imza atacak.
5.06.2018 Dünya
'Türklerin ayrımcılığa uğraması utanç verici'
'Türklerin ayrımcılığa uğraması utanç verici' Almanya Dışişleri Bakanı Maas, "Uzun süredir Almanya'da yaşayan Türklerin büyük bir kısmının günümüzde bile ayrımcılığa uğramaları utanç vericidir." dedi.
29.05.2018 Dünya
Almanya'daki Solingen faciasının 25. yılında Merkel o Türk'le buluştu
Almanya'daki Solingen faciasının 25. yılında Merkel o Türk'le buluştu Solingen faciası, 29 Mayıs 1993 tarihinde Almanya'nın Solingen şehrinde, Genç ailesinin evinin kundaklanması sonucu gurbetçi 5 Türk'ün hayatının kaybetmesi olayı 25. yılında Almanya'da anıldı.
29.05.2018 Dünya
Kazananı olmayan seçim
Kazananı olmayan seçim İtalya’da aşırı sağcılar ve popülistler sandıkta önemli başarılar elde etti, eski Başbakan Berlusconi küllerinden doğdu, ancak hiçbir parti ya da ittifak, tek başına hükümeti kuracak çoğunluğa ulaşamadı
5.03.2018 Dünya
Neo-Naziler Sofya sokaklarında
Neo-Naziler Sofya sokaklarında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yerel yönetimin ve sivil toplum kuruluşlarının tüm itirazlarına karşın aşırı sağcılar, Nazi destekçisi ‘Bulgar Alayları Birliği’nin lideri General Lukov’u anma yürüyüşü gerçekleştirdi
18.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aşırı Sağcılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşırı sağcılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.