Aşırı Sağcı

Aşırı Sağcı

Son dakika aşırı sağcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşırı sağcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşırı sağcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşırı Sağcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşırı sağcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.669 aşırı sağcı haberi bulunmuştur. Tüm aşırı sağcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama Ortadoğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. İHA saldırıları sonrası İran medyası, İsrail'e ilk balistik füzelerin de fırlatıldığını açıkladı. IDF, İran'ın gece boyunca İsrail'e ateşlediği 300 kadar füzenin yüzde 99'u durdurulduğunu duyurdu. İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, İran'a 'ezici saldırı' çağrısında bulunurken, Gözler 15:00'daki savaş kabinesine çevrildi. Adı açıklanmayan yetkililer İsrail'in kararını bu toplantıdan sonra vereceğini duyurdu. Öte yandan bölgesel savaş riskinin artacağı beklentisi piyasaları hareketlendirdi.
14.04.2024 Dünya
Polonya’da Hanuka mumlarını söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı
Polonya’da Hanuka mumlarını söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı Polonya parlamentosu, geçen ay Yahudi Hanuka bayramını kutlamak için parlamentoda yakılan mumları yangın söndürme tüpüyle söndüren aşırı sağcı milletvekili Grzegorz Braun’un dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy kullandı. Braun’un dokunulmazlığı 402 'evet' oyuyla kaldırıldı.
18.01.2024 Dünya
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında İsrail polisi Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyen Müslümanlara peş peşe biber gazı ve TOMA ile saldırdı. CNN TÜRK ekibi bölgede yaşananları canlı yayında aktardı.
22.12.2023 Gündem
İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakan Paludan hakkında yakalama kararı
İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakan Paludan hakkında yakalama kararı Ankara 8'inci Sulh Ceza Hakimliği'nce, İsveç’in başkenti Stockholm'de Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Danimarkalı Sıkı Yön Partisi Genel Başkanı Rasmus Paludan hakkında yakalama kararı verildi.
20.07.2023 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
İsveç'in skandal 'Kuran yakma eylemi' kararına Türkiye'den peş peşe tepki
İsveç'in skandal 'Kuran yakma eylemi' kararına Türkiye'den peş peşe tepki İsveç bir skandala daha imza attı. Başkent Stokholm'de bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim yakma eylemi yapılmasına izin verildi. Karara Türkiye'de bakan ve siyasilerden peş peşe tepki geldi.
28.06.2023 Gündem
İsveç'te Kurban Bayramı'nda skandal! Kur'an-ı Kerim yakma eylemine izin
İsveç'te Kurban Bayramı'nda skandal! Kur'an-ı Kerim yakma eylemine izin Erdoğan'ın maketinin asılması ve Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasını izleyen Stockholm yönetimi, bugün yeni bir provokasyona imza attı.
28.06.2023 Dünya
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İbrahim Kalın eşlik etti.
4.06.2023 Gündem
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi Hollanda Özgürlük Partisi başkanı, ırkçı siyasetçi Geert Wilders, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonrası yine Türkleri hedef aldı.
30.05.2023 Dünya
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bir gün terör örgütünün sözcüsü gibi konuşuyorlar, ertesi gün aşırı sağcı oluyorlar, sonraki gün dindar kesilmeye karar veriyorlar, daha sonra laikliğin tek bekçisi kesiliyorlar. Böyle bir siyaset, bu milletin vicdanında, hissiyatında, fikriyatında yer bulamaz. İsterdik ki, bu seçim süreci ilkeli, temiz bir rekabet içinde ilerlesin" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak
Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da manşet! Almanya'dan Kılıçdaroğlu itirafı: Zaferden uzak 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını gelişmeleri dakika dakika okurlarına aktarırken Alman basınından itiraf gibi bir haber geldi.
19.05.2023 Dünya
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Kur'an-ı Kerim'i yakmıştı! Rasmus Paludan bir skandala daha
Kur'an-ı Kerim'i yakmıştı! Rasmus Paludan bir skandala daha İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim yakmasıyla tepki çeken Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan bir skandala daha imza attı.
21.03.2023 Dünya
Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan çocuklara iğrenç tuzak! Cinsel içerikli sohbetleri ortaya çıktı
Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan çocuklara iğrenç tuzak! Cinsel içerikli sohbetleri ortaya çıktı Provokatör Rasmus Paludan'ın skandal ses kayıtları ortaya çıktı. İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim yakmasıyla tepki çeken Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan'ın sosyal medyada çocuklarla yaptığı cinsel içerikli sohbetlerin ses kayıtları ortaya çıktı.
3.02.2023 Dünya
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup ABD lideri Biden'a gönderilen skandal mektubu manşetten veren Yunan medyası, Alman yayın organı Deutsche Welle'deki bir yazıyı alıntıladı: "Yunanistan Türkiye'nin en güçlü politik ve askeri hasmı..."
3.02.2023 Dünya
Finlandiya ve İsveç, NATO'ya aynı anda katılmaya kararlı
Finlandiya ve İsveç, NATO'ya aynı anda katılmaya kararlı Finlandiya Başbakanı Sanna Marin ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, düzenledikleri ortak basın toplantısında, Finlandiya ve İsveç'in aynı anda NATO'ya katılmaya kararlı olduklarını ifade etti.
2.02.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri İsveç'te soğuk duş etkisi yarattı: Boşuna uğraşma İsveç!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri İsveç'te soğuk duş etkisi yarattı: Boşuna uğraşma İsveç! Finlandiya ile birlikte NATO'ya girmek için Türkiye ile üçlü mutabakat imzalayan İsveç'te peş peşe yaşanan skandallar ülkenin bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor. Terör örgütünün skandal gösterileri ve Rasmus Paludan'ın rezalet eylemi İsveçli siyasileri birbirine düşürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin son açıklamaları, İsveç basınında büyük yankı uyandırdı.
1.02.2023 Dünya
İsveç'in NATO Başmüzakerecisi Stenström: Finlandiya'nın aksine, PKK'ya İsveç'ten sağlanan finansman daha büyük
İsveç'in NATO Başmüzakerecisi Stenström: Finlandiya'nın aksine, PKK'ya İsveç'ten sağlanan finansman daha büyük İsveç'in NATO üyeliği konusunda başmüzakereci olan Oscar Stenström, terör örgütü PKKya İsveç'ten sağlanan finansmanın Finlandiya'nın aksine daha büyük olduğunu açıkladı.
29.01.2023 Dünya
İsveç: İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasındaki muhtırayı uygulamaya devam ediyor
İsveç: İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasındaki muhtırayı uygulamaya devam ediyor İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström'un basın sekreteri Anna Erhardt, Billström'un ülkesinin NATO'ya üyelik süreci ile ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtilerek, "NATO süreci duraklamadı. Hükümet, İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasındaki muhtırayı uygulamaya devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.
28.01.2023 Dünya
Finlandiya'dan flaş Türkiye hamlesi! Silah ambargosu kaldırıldı
Finlandiya'dan flaş Türkiye hamlesi! Silah ambargosu kaldırıldı Finlandiya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2019’dan bu yana Türkiye’ye uygulanan “askeri teçhizat ihracatı ambargosunu" kaldırıldığı duyurularak, Türkiye’ye silah satışı için lisans verildiği duyuruldu.
25.01.2023 Gündem
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu. Provokatör Rasmus Paludan'ın iğrenç eyleminin masraflarını karşılayan Chang Frick provokasyonun detaylarını açıkladı. İsveç basını ikili arasındaki mesajlaşmaları sayfalarına taşıdı.
25.01.2023 Dünya
Türkiye-İsveç-Finlandiya'nın NATO görüşmeleri iptal edildi
Türkiye-İsveç-Finlandiya'nın NATO görüşmeleri iptal edildi Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz bir şekilde iptal edildi.
24.01.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşırı Sağcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşırı sağcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.