Asgari Ücret Komisyonu

Asgari Ücret Komisyonu

Son dakika asgari ücret komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari ücret komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari ücret komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücret Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücret komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 845 asgari ücret komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücret komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Son 5 aylık TÜİK verilerine göre TÜFE, yüzde 33,66 olarak gerçekleşmiştir. Enflasyon farkı ile birlikte 2024 Ocak ayında memur maaşlarının yüzde 50 civarında artacağı tahmin edilmektedir” dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
İşsizlik maaşı ne kadar, işsizlik maaşına zam geldi mi? En düşük işsizlik maaşı kaç TL, işsizlik maaşı alırken asgari ücret artarsa işsizlik maaşı da artar mı? Yeni işsizlik maaşı
İşsizlik maaşı ne kadar, işsizlik maaşına zam geldi mi? En düşük işsizlik maaşı kaç TL, işsizlik maaşı alırken asgari ücret artarsa işsizlik maaşı da artar mı? Yeni işsizlik maaşı Asgarî Ücret Komisyonu, 2023'ün ikinci yarısında geçerli olacak yeni asgarî ücretin 11.402 TL olduğunu açıkladı. Asgari ücretin açıklanmasıyla etkilediği kalemlerden biri olan işsizlik maaşının ne kadar olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, işsizlik maaşı ne kadar oldu?
21.06.2023 Çalışma Hayatı
Asgari Ücret Komisyonu üçüncü kez toplanıyor
Asgari Ücret Komisyonu üçüncü kez toplanıyor Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam oranını belirleme çalışmaları kapsamında saat 11.00’de toplanacak.
20.06.2023 Ekonomi
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi! İşte asgari ücret zammında olası rakamlar
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi! İşte asgari ücret zammında olası rakamlar Asgari Ücret Komisyonu'nun ikinci toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, asgari ücret zammıyla ilgili flaş açıklamalarda bulunarak tarihi açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücretin açıklanacağı gün belirlenmedi, çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. Öte yandan asgari ücret zammında masadaki rakamlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
19.06.2023 Ekonomi
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı Türkiye'den Fransa'ya giden bir kargo gemisine gizlenen bir grup göçmenin geminin kontrolünü ele geçirmesi üzerine İtalya donanması kurtarma operasyonu düzenledi. İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, operasyonun sona erdiğini ve kaçakların hepsinin yakalandığını duyururken, operasyonun görüntüleri de ortaya çıktı.
10.06.2023 Dünya
Asgari ücret tespit komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2023, asgari ücret komisyonu toplantı tarihi belli oldu mu?
Asgari ücret tespit komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2023, asgari ücret komisyonu toplantı tarihi belli oldu mu? Asgari ücret tespit komisyonu toplantısı ne zaman, asgari ücret ne zaman açıklanacak? Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücretin belirleneceği toplantının tarihi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğindeki toplantıya, işçi kesimini temsilen TÜRK-İŞ, işveren kesimini temsilen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) heyeti katılacak.
10.06.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette en düşük ve en yüksek zam oranı ortaya çıktı! 12 bin 334 lira...
Asgari ücrette en düşük ve en yüksek zam oranı ortaya çıktı! 12 bin 334 lira... Asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama geldi. Mayıs ayı enflasyon oranının ortaya çıkmasıyla birlikte asgari ücrete gelebilecek zam oranları netleşme başladı. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, asgari ücrete gelebilecek taban ve tavan zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte asgari ücret ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
7.06.2023 Ekonomi
Asgari ücrete ek zam var mı? Temmuzda asgari ücrete ara zam yapılacak mı? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay açıkladı!
Asgari ücrete ek zam var mı? Temmuzda asgari ücrete ara zam yapılacak mı? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay açıkladı! Asgari ücrete ek zam talebi gündemdeki yerini koruyor. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay söz konusu talebe ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Asgari ücrete ek zam var mı 2023? Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması! Tarih verdi
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması! Tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir programda gündeme dair merak edilenleri yanıtladı. Bakan Bilgin "Belirlediğimiz asgari ücret rakamı, Cumhuriyet tarihinin rekoru. Peşin muhalefet yapmak isteyenler kendilerine gerekçe üretmekte zorlanabilir. Biz doğru yaptığımızı biliyoruz" dedi. Bakan Bilgin ayrıca EYT'ye dair yaptığı açıklamada "Bir yaş aralığı olması ihtimal dahilindedir. Henüz netleşmedi. İmkanlar nispetinde en kapsayıcısı olacak. Kamu çalışanlarımız için yaptığımız çok önemli bir şey var. Talep edilirken çok konuşuluyordu ama çözülünce pek konuşulmuyor. O da şu, sözleşmeli personellerimizi kadroya geçirdik. Yarın Meclis'e gidiyor." ifadelerini kullandı.
25.12.2022 Ekonomi
Son dakika asgari ücret ve EYT açıklaması!
Son dakika asgari ücret ve EYT açıklaması! EYT ve asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ve asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. "Asgari, ücrette salı günü uzlaşmanın sağlanacağına inanıyorum." diyen Bilgin, EYT ile ilgili de son durumu paylaştı ve "Çalışmaları yaptık, kredi konusunu Nureddin Bey ile çözdük." ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret komisyonu kaç kez toplanır, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı tarihi ne?
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret komisyonu kaç kez toplanır, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı tarihi ne? Asgari ücrette ilk toplantı 7 Aralık’ta gerçekleştirildi, bugün Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını yaptı. Asgari ücret, brüt 6 bin 471 lira, vergiler ve kesintiler düştüğünde net 5 bin 500 lira 35 kuruş olarak uygulanıyor. Peki, Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret komisyonu kaç kez toplanır, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı tarihi ne?
14.12.2022 Gündem
Asgari ücret ne zaman açıklanacak? 2023 Asgari ücret teklifi ne kadar? Asgari ücret toplantısı saat kaçta? (14 Aralık 2022)
Asgari ücret ne zaman açıklanacak? 2023 Asgari ücret teklifi ne kadar? Asgari ücret toplantısı saat kaçta? (14 Aralık 2022) Milyonlarca çalışan bekliyor! 2023 asgari ücreti için gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarına çevrildi. 2. kez bir araya gelecek komisyon, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde toplanacak. Peki, Asgari ücret toplantısı saat kaçta? Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Kaç toplantı olacak? 2023 Asgari ücret teklifi ne kadar? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Asgari Ücret Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret görüşmelerinde ikinci toplantı ne zaman? İşte bir sonraki asgari ücret toplantı tarihi!
Asgari Ücret Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret görüşmelerinde ikinci toplantı ne zaman? İşte bir sonraki asgari ücret toplantı tarihi! 2023 asgari ücret belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantı yapıldı. Toplantı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda hükümet, işçi ve işveren temsilcileri ile gerçekleştirildi. İlk toplantıda Bakanlığı, asgari ücret anketi açıklandı. Kamuoyunun yanında, işçi ve işverenlerin asgari ücret beklentileri temsilcilerle paylaşıldı. Milyonların beklediği asgari ücret zammı ile ilgili gözler bir sonraki yani ikinci toplantıya çevrildi. Peki, Asgari Ücret Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret toplantı tarihleri belli mi? Asgari ücret görüşmelerinde ikinci toplantı ne zaman? İşte bir sonraki asgari ücret toplantı tarihi!
7.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret tespit komisyonunun takvimi belli oldu
Asgari ücret tespit komisyonunun takvimi belli oldu Türk-İş Başkanı Ergün Atalay "Asgari ücret tespit komisyonunun takvimi belli oldu. İlk toplantı 7 Aralık saat 14:00'da, ikinci toplantı 14 Aralık saat 14:00'da yapılacak." dedi.
1.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret nasıl belirleniyor? Asgari ücret zammı ne kadar olacak?
Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret nasıl belirleniyor? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Aralık ayının ilk gününde milyonların gözü kulağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantısında olacak. Asgari ücrette zammın belirleneceği toplantının ilkini gerçekleştirecek komisyonda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ ve TİSK başkanları bir araya gelecek. Çalışanların merakla beklediği toplantının saati merak ediliyor. Peki, Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret ne zaman belli olacak? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte detaylar…
1.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay TBMM'deki bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "İşçi ve işveren kesiminin oy birliği ile kararlaştırılan 'Asgari Ücret Komisyonu', 2023 yılı asgari ücretini belirlemek üzere çalışmalarına Aralık ayında başlayacaktır." dedi.
25.11.2022 Ekonomi
2023 asgari ücret tahminleri! Asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı ne zaman belli olacak?
2023 asgari ücret tahminleri! Asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? 2023 asgari ücret ne kadar olacak, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ilk toplantısı ne zaman? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yeni asgari ücret rakamı için 'enflasyon karşısında koruyacak' açıklamaları yaparken yeni asgari ücret için öne çıkan rakamlar sorgulanıyor. Öte yandan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih de netleşti. Peki 2023 asgari ücret ne kadar olacak, Asgari Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Yeni asgari ücret zammı ile ilgili merak edilenler…
15.11.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin tarih verip duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin tarih verip duyurdu Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Başta işçiler olmak üzere memur, emekli ve özel sektör çalışanı milyonlarca kişi zam oranını merak ediyor, kritik açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, “Ekim Kasım Aralık bu enflasyon rakamlarını göreceğiz. Komisyon bunu değerlendirecek ve karar verecek “ dedi. Öte yandan uzmanlar da tahminlerini açıkladı. İşte asgari ücret ile ilgili son gelişmeler...
11.10.2022 Ekonomi
Asgari ücretli ve daha yüksek maaşlı çalışan milyonları ilgilendiriyor! Maaşlarla ilgi flaş karar
Asgari ücretli ve daha yüksek maaşlı çalışan milyonları ilgilendiriyor! Maaşlarla ilgi flaş karar Asgari ücrete yılın başında son 15 yılın en yüksek artışı yapıldı. 6 yıl sonra asgari ücret komisyonu temmuz ayında olağanüstü bir toplantıyla toplanarak asgari ücrete bir zam daha yaptı. Tüm bu artışların üstüne işverenlerin beklediği devlet destekleri de gelmeyince işçi maaşlarının ve bu maaşlara bağlı maliyetlerin düşürülmesi için değişik yollar aranmaya başladı. Peki işveren işçinin maaşını düşürebilir mi? Sosyal haklarını elinden alabilir mi? Ücretsiz izine çıkartabilir mi? Çalışma saatlerini düşürebilir mi? İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır yanıt verdi…
18.08.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete bir zam sinyali daha! AK Parti'den son dakika açıklaması, tarihi duyurdu
Asgari ücrete bir zam sinyali daha! AK Parti'den son dakika açıklaması, tarihi duyurdu Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması. Yeni zam sinyalini verdi. Asgari Ücret Komisyonu'nun toplantılarının ardından asgari ücret Temmuz zammı için mutabakat sağlandı, yeni rakamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamıştı. Erdoğan asgari ücrete yüzde 30 oranında zam yapıldığını ve net asgari ücretin 5500 lira olduğunu duyurmuştu. Yapılan bu zammın ara zam olduğunu ve esas zammın Aralık ayında kararlaştırılacağını belirten Erdoğan, asgari ücretteki artışla birlikte memurlara da gelir vergisinden dolayı 300 lira artış olacağını söylemişti. Yeni asgari ücret yaklaşık 7 milyondan fazla çalışanı doğrudan etkilemesinin yanında, yasal mevzuattaki birçok düzenlemede ölçü olarak kabul edilmesi bakımından da her vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada asgari ücrete yapılan ek zammı değerlendirdi. Yapılan bu zammın ilave bir zam olduğunun altını çizen Turan, esas düzenlemenin yine yıl başında yapılacağını ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...
Asgari ücret zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret müjdesini verdi! İşte asgari ücret 2022 temmuz zammı ve brüt - net maaşlar...
Asgari ücret zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret müjdesini verdi! İşte asgari ücret 2022 temmuz zammı ve brüt - net maaşlar... Asgari ücret zammı son dakika açıklandı. Müjdeli haber geldi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrete temmuz zammı yüzde 30 olarak gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücret zammını son dakika açıklamasının ardından vatandaşlar yoğun şekilde, 'Asgari ücret zammı 2022 ne kadar oldu?' sorusunun yanıtı merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, "Yeni bir asgari ücret rakamı belirledik. Asgari ücrete temmuzdan geçerli olmak üzere yüzde 30 ara artış yapıyoruz Yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira olacaktır" dedi. Öte yandan Asgari ücreti 5 bin 500 TL'ye çıkaran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmekte olan torba teklife eklendi. İşte son dakika haberinin detayları...
Asgari ücret açıklandı mı? Cumhurbaşkanı yeni zamlı asgari ücreti açıkladı mı, kaç TL oldu?
Asgari ücret açıklandı mı? Cumhurbaşkanı yeni zamlı asgari ücreti açıkladı mı, kaç TL oldu? Asgari ücrete ek zamda sona gelindi. İki kez toplanan Asgari Ücret Komisyonu son kararını verdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı açıklayacak. Erdoğan bugün saat 17.09’da Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde canlı yayına çıktı. Peki, Asgari ücret açıklandı mı? Yeni zamlı asgari ücret kaç TL oldu?
1.07.2022 Çalışma Hayatı
Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı?
Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı? 2022 asgari ücret 16 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 4'üncü ve son toplantısının ardından Erdoğan, saat 15.00´te 2022 yılında geçerli olacak olan asgari ücretin 4.250 TL olduğunu söyledi. Apartman görevlisi maaşı ise yüzde 14 SGK (595 TL) ve yüzde 1 (42.5 TL) işsizlik kesintisi yapıldığında net olarak 3 bin 612 liraya denk geldi. Asgari ücrete yapılacak ek zam sonrası apartman görevlisi maaşlarına yönelik aramalar da arttı. Peki, Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı?

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücret Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücret komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.