Gazete Vatan Logo

Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret komisyonu kaç kez toplanır, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı tarihi ne?

Asgari ücrette ilk toplantı 7 Aralık’ta gerçekleştirildi, bugün Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını yaptı. Asgari ücret, brüt 6 bin 471 lira, vergiler ve kesintiler düştüğünde net 5 bin 500 lira 35 kuruş olarak uygulanıyor. Peki, Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret komisyonu kaç kez toplanır, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı tarihi ne?

Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret komisyonu kaç kez toplanır, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı tarihi ne?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde, Çalışma Genel Müdürü Sadettin Akyıl başkanlığında toplanan komisyonda, işveren heyetine TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, işçi heyetine TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak başkanlık yaptı. Basına kapalı yapılan toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü. Peki, Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret komisyonu kaç kez toplanır?

Asgari ücret 3. toplantı ne zaman?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ilki, 7 Aralık'ta toplantı. İkinci toplantı da 14 Aralık’ta yapıldı. 3. toplantının ne zaman olacağı henüz belli olmadı.

Asgari Ücret Komisyonu kaç kez toplanır?

Asagari Ücret Tespit Komisyonu, yılın son ayında, toplam 4 toplantı gerçekleştiriyor. Bu 4 toplantının sonucunda işçi, işveren ve hükümet kesiminin ortak kararı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuluyor.

Erdoğan da yeni zamlı asgari ücreti kamuoyuna açıklıyor.