Arzu Sabancı

Arzu Sabancı

Son dakika Arzu Sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arzu Sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arzu Sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arzu Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arzu sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 arzu sabancı haberi bulunmuştur. Tüm arzu sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt verdi! Oyunculuğa devam edecek mi?
Hande Erçel 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt verdi! Oyunculuğa devam edecek mi? Hande Erçel, önceki gün Levent'deki görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmediği iddialarıyla ilgili de konuştu.
20.03.2024 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
31.12.2023 Magazin
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Hacı - Nazlı Sabancı çiftinin kızları Arzu Alara Sabancı dünyaya geldi. Babaanne Arzu Sabancı, bebeğe kendi isminin verilmesi sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
18.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı Bebeğini kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı, Instagram hesabından yeni pozlar paylaştı. Sosyetik güzelin takipçilerinin yorum yağmuruna tuttuğu karnı burnunda pozlarına bir yorum da eşi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan geldi.
25.05.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER) düzenlenen, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"na destek çağrısı yaptı.
22.05.2021 Ekonomi
Aslıhan Karalar: Sadece arkadaşız
Aslıhan Karalar: Sadece arkadaşız Aslıhan Karalar, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Hakan Sabancı’yla arkadaş olduklarını söyledi.
15.01.2019 Magazin
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi!
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi! Özge Ulusoy ile işadamı Faruk Çolakoğlu’nun 1 aylık ilişkisi, belgelendi. Geçtiğimiz hafta sonu Barcelona’da aşk tatiline çıkan ikilinin baş başa yemek yerken çekilen fotoğrafı dün ortaya çıktı.
19.12.2018 Magazin
Ne mutlu bize
Ne mutlu bize Bedelli askerlikten faydalanan ve 21 günlük zorunlu görev için Kütahya’ya giden Hakan Sabancı’nın dün yemin töreni vardı.
26.10.2018 Magazin
Alışverişte anneme danışırız
Alışverişte anneme danışırız Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Arzu Sabancı, oğulları Hacı ve Hakan Sabancı ile Alem dergisine kapak oldu.
9.10.2018 Magazin
Oğullarımdan ilham aldım
Oğullarımdan ilham aldım ARZU Sabancı ve Koton iş birliğinin ilk erkek koleksiyon tanıtımı iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
4.10.2018 Magazin
Konserde pişti!
Konserde pişti! Geçtiğimiz aylarda aşk yaşadıkarı konuşulan Hakan Sabancı ile Aslıhan Karalar, Shakira konserinde pişti oldu. İkili, yan yana localarda eğlendi.
12.07.2018 Magazin
Davette yaz şıklığı
Davette yaz şıklığı Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak’, bir araya gelerek kurduğu SırMasa markasını Arkeoloji Müzesi’nde görücüye çıkarttı.
12.06.2018 Magazin
Ajda Pekkan’ın tablosu 50 bin TL
Ajda Pekkan’ın tablosu 50 bin TL ‘Kelebek Hastalığı’ tedavisi gören çocuklar yararına ‘Bir Resim Yap’ adında özel bir gece düzenlendi. Yardım gecesi kapsamında Ajda Pekkan’ın yaptığı tabloyu Sadettin Saran 50 bin TL’ye satın aldı
24.02.2018 Magazin
Süleyman Soylu'nun çizdiği resim 500 bin TL'ye satıldı
Süleyman Soylu'nun çizdiği resim 500 bin TL'ye satıldı Kelebek hastası çocuklar için farkındalık yaratmak amacıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun çizdiği resim 500 bin liraya satıldı.
23.02.2018 Gündem
Işıl ışıl koleksiyon
Işıl ışıl koleksiyon Işıl Reçber, kendi hazırladığı parfüm koleksiyonunu Harvey Nichols Kanyon’da gerçekleşen davet ile parfüm tutkunlarının beğenisine sundu
17.01.2018 Magazin
Hacı Sabancı, otel odasında Özge'yi bırakmış!
Hacı Sabancı, otel odasında Özge'yi bırakmış! Özge Ulusoy'un, annesine ağza alınmayacak küfürler ettiği mesajları görünce ayrılık kararı alan Hacı Sabancı, otel odasında sevgilisini bırakıp İstanbul'a dönmüş.
7.11.2017 Magazin
Kalitesiz sıfatı ilgisiz kalır!
Kalitesiz sıfatı ilgisiz kalır! Hacı Sabancı’nın eski sevgilisi Özge Ulusoy’dan annesi hakkındaki mesajları yüzünden ayrıldığı ortaya çıktı. Sabancı, Ulusoy için çok ağır ifadeler kullandı.
6.11.2017 Magazin
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır'
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır' Hacı Sabancı, eski sevgilisi Özge Ulusoy hakkında çok ağır konuştu. Sabancı, ''Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır.' dedi.
6.11.2017 Magazin
Utandı!
Utandı! İdil Fırat, önceki gün Akmerkez’de gerçekleşen bir söyleşideydi.
19.10.2017 Magazin
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı!
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı! Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hadise, geçtiğimiz yıl bir süre birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile şansını yeniden deneyecek.
18.10.2017 Magazin
Kendi stilini de yansıttı
Kendi stilini de yansıttı Arzu Sabancı’nın Koton için hazırladığı ikinci koleksiyonu Arzu Sabancı for Koton’un özel alışveriş etkinliğinde moda ve cemiyet dünyasının önemli isimleri bir araya geldi, davetliler beğendikleri tasarımları gardıroplarına ekledi
17.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arzu Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arzu sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.