Arma

Arma

Son dakika arma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arma gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 arma haberi bulunmuştur. Tüm arma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Hakan Yandaş: Bu armaya saygımdan sustum!
Mert Hakan Yandaş: Bu armaya saygımdan sustum! Fenerbahçe'nin Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettiği maçtan sonra Mert Hakan Yandaş konuştu.
18.02.2024 Şampiy10
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Ukrayna Bayrağı Anlamı Nedir? Ukrayna Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Ukrayna Bayrağı Anlamı Nedir? Ukrayna Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Ukrayna, Doğu Avrupa'da bulunan bir ülkedir. Dünyadaki en büyük 46. ülke olan Ukrayna Avrupa'daki en geniş ikinci ülke olma özelliğine sahiptir.
15.09.2023 Eğitim
Meksika Bayrağı Anlamı Nedir? Meksika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Meksika Bayrağı Anlamı Nedir? Meksika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Meksika ülkesinin Büyük Okyanus'a kıyısı vardır. Ülke, Amerika kıtasında yer alır ve resmi adı ise Meksika Bileşik Devletleri olarak bilinir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan Meksika ise, 16 Eylül 1810 yılında kendi bağımsızlığını ilan etti. Yüzölçümü, 1.972.550 kilometre kare olarak bilinen Meksika araştırılan ve merak edilen ülkeler arasında yer alır.
12.09.2023 Eğitim
Danimarka Bayrağı Anlamı Nedir? Danimarka Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Danimarka Bayrağı Anlamı Nedir? Danimarka Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avrupa'nın en kuzeyinde bulunan ülkelere 'İskandinav ülkeleri'' adı verilir. İzlanda, Danimarka, İsveç, Finlandiya ve Norveç, İskandinavya ülkeleri içinde yer alır. 400'den çok adadan oluşan Danimarka'nın tek sınır komşusu ise, güney bölgesinde bulunan Almanya'dır. Ülkenin başkenti ise Kopenhag, en kalabalık şehirleri ise Roskilde, Ribe, Aalborg, Randers ve Odense olarak bilinir. En beğenilen ülkeler içinde yer alan Danimarka’nın bayrağı, renkleri bakımından Türk bayrağını andırır.
5.09.2023 Eğitim
Brezilya Bayrağı Anlamı Nedir? Brezilya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Brezilya Bayrağı Anlamı Nedir? Brezilya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Brezilya bayrağı, Brezilya milletinin diğer ülkelere karşı temsilinin en nihai sembolü olmaktadır. Brezilya bayrağı yeşil bir dikdörtgen, ortada sarı bir elmas, elmasın içinde göksel mavi bir küre ve düzen ve ilerleme ibaresinin yer aldığı beyaz bir şeritten meydana gelir. Brezilya bayrağında halen ülkenin 26 eyaletini ve Federal Bölgesini temsil eden 27 yıldız bulunmaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Dijital dolandırıcılıklara dikkat! Cumhurbaşkanlığı armasını kullanıp kart bilgilerini kopyalıyorlar
Dijital dolandırıcılıklara dikkat! Cumhurbaşkanlığı armasını kullanıp kart bilgilerini kopyalıyorlar Sadece bağlı kurum ve kuruluşlarca kullanılması yasal olan Cumhurbaşkanlığı arması, piyasadaki birçok ürüne işleniyor, dijital dolandırıcılıkta da kullanılıyor. Arma ile birlikte kredi kartı yıllık aidatları ya da TRT payı iade ediliyor gibi iddialarla vatandaşların bilgileri çalınıyor.
16.08.2023 Gündem
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde... Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Beşiktaş
Ermenistan Devlet Başbakanı Paşinyan'dan Ağrı Dağı tepkisi: Bu bizi yok edin demek
Ermenistan Devlet Başbakanı Paşinyan'dan Ağrı Dağı tepkisi: Bu bizi yok edin demek Ermenistan başbakanı Nikol Paşinyan, parlamentoda muhalefetten bir milletvekili ile devlet sembolleriyle ilgili bir tartışma yaşadı. Ermenistan Devlet armasında Ağrı Dağı'nın yer almasına tepki gösteren Paşinyan, 'Bizim armamızın üzerinde tasvir edilen nedir? Üzerinde Ermenistan'ın dört hanedanının arması, Ağrı Dağı üzerinde Nuh'un gemisi. Armaya bakınca benim aklıma soru geliyor, onun bizimle ne ilgisi var' dedi ve 'Bu bizi yok edin anlamına geliyor' ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Dünya
Bakan Kasapoğlu: Birilerinin maksatlı provokasyonlara giriştiği görülmektedir
Bakan Kasapoğlu: Birilerinin maksatlı provokasyonlara giriştiği görülmektedir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig maçlarında tribünlerde gerçekleştirilen protestolara ilişkin, "Spor sahaları siyaset alanları değildir." dedi.
27.02.2023 Şampiy10
N'Koudou'nun formasında neden arma olmadığı belli oldu!
N'Koudou'nun formasında neden arma olmadığı belli oldu! Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivas deplasmanından çıkamayan ve 'Yiğidolara' 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta Kamerunlu futbolcu N'Koudo'nun formasında neden arma olmadığı ortaya çıktı.
5.02.2023 Beşiktaş
Devlerin transfer listesindeki Efe Sarıkaya ilk röportajını Misli TV’ye verdi
Devlerin transfer listesindeki Efe Sarıkaya ilk röportajını Misli TV’ye verdi TFF 1. Lig temsilcilerinden Altay’ın 17 yaşındaki sol stoperi Efe Sarıkaya, profesyonel futbol kariyerindeki ilk röportajını Misli TV’ye verdi.
11.01.2023 TFF 1.Lig
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve Adana'nın Kurtuluşu 100. Yıl sözleri! Adana nasıl kurtuldu, Adana’nın kurtuluş tarihi
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve Adana'nın Kurtuluşu 100. Yıl sözleri! Adana nasıl kurtuldu, Adana’nın kurtuluş tarihi 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu ile ilgili sözler ve Adana’nın Kurtuluşu 100. Yıl mesajları günün anlam ve önemine istinaden sorgulanıyor. Adana'nın Kurtuluşunun 100. yıl dönümü bugün kutlanıyor. Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak, Adana'nın Kurtuluş tarihini öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, şiirler, görseller ile Adana’nın Kuruluşu nasıl oldu, ne zaman? sorularına yanıt arıyor. İşte Adana’nın Kuruluşu mesajları ve sözleri…
5.01.2023 Gündem
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, son günlerde Jorge Jesus iddiaları hakkında 'Hocamızın Mayıs ayına kadar sözleşmesi var' ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Fenerbahçe
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Giresunspor’un deneyimli kaptanı Onurcan Piri, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
17.12.2022 Giresun Spor
'Hem armadan bahset hem kenardaki çocuğu it'
'Hem armadan bahset hem kenardaki çocuğu it' Galatasaray - Beşiktaş derbisinde top toplayıcı çocuğu iterek taç atışı kullanan Tayfur Bingöl'e Nihat Kahveci'den tepki geldi.
7.11.2022 Beşiktaş
Tayfur Bingöl çıldırdı: Gel ayağımdan topu al diyor
Tayfur Bingöl çıldırdı: Gel ayağımdan topu al diyor Galatasaray mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Muleka ve Tayfur Bingöl "Fırsatları gole çeviremedik" açıklamasında bulundu.
5.11.2022 Beşiktaş
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
İstanbul Mercan'dan Ukrayna'ya! Ukraynalı gönüllüler için özel arma...
İstanbul Mercan'dan Ukrayna'ya! Ukraynalı gönüllüler için özel arma... Rus ordusunun topraklarına girmesiyle 24 Şubat'ta başlayan savaşta Ukraynalı gönüllüler, ‘kamuflaj’ malzemelerini İstanbul Mercan’dan alıyor. Ukraynalılar, minibüslerle geldikleri Mercan’dan yelek, eldiven, bere, pantolon gibi her türlü kamuflaj malzemesini alıp, cepheye dönüyor.
24.06.2022 Dünya
Nepal’de 22 kişiyi taşıyan uçak kayboldu
Nepal’de 22 kişiyi taşıyan uçak kayboldu Nepal’de içinde 22 kişinin bulunduğu uçağın kaybolduğu açıklandı. Kayıp uçağın izini sürmek için bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı.
29.05.2022 Dünya
Düğünlerle ilgili flaş takı kararı! Yasaklandı! Bir ilde gençlere güzel haber
Düğünlerle ilgili flaş takı kararı! Yasaklandı! Bir ilde gençlere güzel haber Bursa'nın Kozbudaklar köyünde ihtiyar heyetinin aldığı karar uyarınca bundan böyle düğünlerde ve nişanda gelin adaylarına küpe, yüzük, saat ve 4 adet 20 gram bilezik haricinde başka takı takılmayacak.
6.05.2022 Yaşam
Suudi Arabistan'dan flaş karar: 'Bayrak, arma ve milli marş' değişikliği tasarısı onaylandı
Suudi Arabistan'dan flaş karar: 'Bayrak, arma ve milli marş' değişikliği tasarısı onaylandı Suudi Arabistan'da "danışma konseyi" niteliğindeki Şura Meclisi, ülkenin 1973 yılında kraliyet tarafından yayımlanan kararnameyle kabul edilen “bayrak, arma ve milli marş” sisteminde güncel değişikliğe gidilmesi yönünde karara vardı.
1.02.2022 Dünya
5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu ile ilgili sözler! Adana'nın Kurtuluşu nasıl oldu, bugün kaçıncı yılı? Adana'nın Kurtuluş tarihi!
5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu ile ilgili sözler! Adana'nın Kurtuluşu nasıl oldu, bugün kaçıncı yılı? Adana'nın Kurtuluş tarihi! Adana'nın Kurtuluşunun 99. yıl dönümü bugün kutlanıyor. Bu nedenle 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, şiirler, görseller arama motorları aracılığıyla aranıyor. Adana'nın kurtuluşu ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmak isteyenler ile Adana'nın Kurtuluş tarihi hakkındaki bilgileri merak edenler Adana’nın Kuruluşu nasıl oldu, ne zaman? sorularına yanıt arıyor. İşte Adana’nın Kuruluş tarihi ve 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu ile ilgili sözler…
5.01.2022 Gündem
Otokar zırhlı araçları yeni görevler için hazır
Otokar zırhlı araçları yeni görevler için hazır Türkiye'nin zırhlı araç üreticilerinden Otokar, geliştirdiği askeri araçlarla yurt içinde ve dışında yeni görevler bekliyor.
19.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Akar'dan flaş Ermenistan açıklaması
Bakan Akar'dan flaş Ermenistan açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Azerbaycan'a karşı yapılan tehditleri bize karşı yapılmış olarak algılıyoruz. Bizim temennimiz Ermenistan'ın ateşkese uyması, herhangi bir yanlışlık yapmaması ve bölgede ateşkesin kalıcı hale gelmesi, istikrarın sağlanmasıdır" dedi.
15.09.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Arma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.