Arkas

Arkas

Son dakika Arkas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arkas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arkas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arkas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arkas gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 arkas haberi bulunmuştur. Tüm arkas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır?
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır? SAP bir yazılım programı olarak kurumsal iş hayatında kullanılmaktadır. Yeni nesil yazılım programları arasında yer almaktadır. SAP kullanılan sektöre göre değişiklik gösterebilen modüler bir programdır.
1.02.2024 Gündem
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında?
Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında? İzmir'in ünlü iş insanlarından Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Merve Sakallı İzmir'in Torbalı ilçesinde yer alan Arkas Bağları'nda evlendi. 3. kez evlenen ünlü iş insanının düğününe başta aile üyeleri olmak üzere iş dünyasının ve cemiyetin önemli simaları da katıldı.  Peki, Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.06.2022 Magazin
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
12.02.2022 İddaa
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak İzmir'de 3 ortaokul öğrencisi tarafından geliştirilen ve TEKNOFEST 2021 finalinde "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi" dalında birinci olmayı başaran "Acil Yardım Çağrısı" isimli cihaz projelerini daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
4. İzmir Gastrofest ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasını işliyor
4. İzmir Gastrofest ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasını işliyor İzmir’in ilk gastronomi festivali İzmir GastroFest, dördüncü yılında ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasıyla 24 Ekim’de Tarihi Havagazı Fabrikasında yeme-içme severleri ünlü şefler, yemek yazarları ve kanaat önderleriyle buluşturuyor.
15.10.2021 Arşiv
Fenerbahçe seride durumu eşitledi!
Fenerbahçe seride durumu eşitledi! Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi play-off 1-4'üncülük etabı yarı final ikinci karşılaşmasında Arkas Spor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe HDI Sigorta seride 1-1 eşitliği yakaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Staja gidiyorum' diyerek evden çıkan Sudenaz, 23 gün sonra bulundu
'Staja gidiyorum' diyerek evden çıkan Sudenaz, 23 gün sonra bulundu İzmir'in Narlıdere ilçesindeki evlerinden 'Staja gidiyorum' diye çıktıktan sonra kaybolan Sudenaz S.(17), 23 gün sonra erkek arkadaşı Uğur Aydoğan (23) ile Afyonkarahisar'da kiraladıkları dairede bulundu. Genç kızın izini banka dekontundan bulan polis ekipleri, Sudenaz S.'yi ailesine teslim etti.
8.02.2021 Gündem
İETT Genel Müdürlüğü'ne Alper Bilgili atandı
İETT Genel Müdürlüğü'ne Alper Bilgili atandı İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 9 ay önce İETT Genel Müdürlüğü'ne vekaleten getirdiği Hamdi Alper Kolukısa'yı görevden alarak yerine Aras Kargo, Mars Lojistik ve Ekol Lojistik firmalarında genel müdürlük yapan Alper Bilgili'yi atadı.
11.06.2020 Gündem
Genç avukat cinayetinde dehşete düşüren ayrıntılar
Genç avukat cinayetinde dehşete düşüren ayrıntılar Diyarbakır Barosu avukatlarından Armanç Arkaş'ın (28) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Abdurrahman Doğan hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Abdurrahman Doğan, ifadesinde maktulun tabancayı kavrayarak almaya çalıştığı sırada silahın ateş aldığını belirtirken, güvenlik kamera kayıtlarından boğuşma olmadığını iddianameye yazan savcı, silahta da avukat Arkaş'ın parmak izi bulunmadığı için sanığın silahı temizlediğine dikkat çekti.
30.10.2019 Gündem
Kavga sırasında silahla yaralanan avukat yaşamını yitirdi
Kavga sırasında silahla yaralanan avukat yaşamını yitirdi Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde çıkan kavgada silahla yaralanan avukat hayatını kaybetti.
22.06.2019 Gündem
Efeler Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe!
Efeler Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Voleybol Efeler Ligi play-off final serisinin beşinci maçında Arkas Spor'u 3-0 yenen Fenerbahçe, 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu.
4.05.2019 Fenerbahçe
THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Yeni evimizdeyiz, yuvamızdayız...
THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Yeni evimizdeyiz, yuvamızdayız... THY'nin ilk 'IST' kodlu uçağı, İstanbul Havalimanı'ndan saat 14.25'te Ankara'ya hareket etti. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı yaptığı açıklamada "Havadan intikali tamamlamış olduk, karadan intikali de 20.00'ye kadar bitireceğiz. Taşınma için 45 saatlik bir süre planlamıştık. Yeni evimizdeyiz, yuvamızdayız. Bize bu yuvayı hediye edenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
6.04.2019 Ekonomi
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Fenerbahçe, set vermedi
Fenerbahçe, set vermedi Voleybolda AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Fenerbahçe, Jeopark Kula Belediyespor'u 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Arkas Spor, Rusya'da kaybetti
Arkas Spor, Rusya'da kaybetti Voleybolda Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. haftasında Arkas Spor, Rusya deplasmanında Dinamo Moskova'ya 3-0 yenildi.
10.11.2021 Voleybol
Voleybol Şampiyonlar Ligi maçları D-Smart'ta!
Voleybol Şampiyonlar Ligi maçları D-Smart'ta! Türkiye'nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, CEV Şampiyonlar Ligi maçlarını voleybolseverler ile buluşturuyor.
10.11.2021 Voleybol
G.Saray üst üste beşinci maçını kazandı
G.Saray üst üste beşinci maçını kazandı Voleybolda Efeler Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe'ye Arkas şoku: 0-3
Fenerbahçe'ye Arkas şoku: 0-3 Efeler Ligi'nin 5.haftasında Fenerbahçe, evinde Arkas Spor'a 3-0 mağlup oldu.
11.11.2018 Fenerbahçe
Ziraat Bankası son sette kazandı
Ziraat Bankası son sette kazandı Voleybol Efeler Ligi 4. hafta mücadelesinde Ziraat Bankası, deplasmanda Arkas Spor'u 3-2 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipler belli oldu
CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipler belli oldu 2019 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek ekiplerden, kadınlarda Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe ve VakıfBank, erkeklerde ise Arkas Spor ve Halkbank'ın rakipleri, bugün Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleşen Avrupa Voleybol Galası'ndaki kura çekimiyle belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
William Duff, Galatasaray'da!
William Duff, Galatasaray'da! Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Kanadalı milli oyuncu Justin William Duff'ı transfer ettiğini açıkladıç
10.11.2021 Voleybol
Nikola Jovovic Ziraat Bankası'nda
Nikola Jovovic Ziraat Bankası'nda Voleybol Efeler Ligi takımlarından Ziraat Bankası, Sırp pasör Nikola Jovovic'i kadrosuna kattı.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Arkas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arkas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.