Arka Sokaklar Kanal  D

Arka Sokaklar Kanal D

Son dakika arka sokaklar kanal d haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arka sokaklar kanal d ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arka sokaklar kanal d haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar Kanal D

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arka sokaklar kanal d gelişmeleri de dahil olmak üzere 575 arka sokaklar kanal d haberi bulunmuştur. Tüm arka sokaklar kanal d haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D'nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Ocak akşamı yayınlanan 613’üncü bölümü ile reyting yarışının zirvesinde yer aldı.
5.02.2022 Televizyon
Cumanın galibi Arka Sokaklar
Cumanın galibi Arka Sokaklar Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan “Arka Sokaklar” 599’uncu bölümü ile ekrana geldi.
16.10.2021 Televizyon
Cumanın galibi Arka Sokaklar!
Cumanın galibi Arka Sokaklar! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
5.06.2021 Televizyon
Kanal D nisan ayına damga vurdu!
Kanal D nisan ayına damga vurdu! Kurulduğu günden bu yana gerek dizileri gerekse programlarıyla adından sıkça söz ettiren Kanal D, nisan ayında da rakip kanalları geride bırakarak izleyicinin büyük beğenisini kazandı.
2.05.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar' reytingin zirvesinde
'Arka Sokaklar' reytingin zirvesinde Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar', Kanal D'de 2 Mart Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi.
3.04.2021 Televizyon
Arka Sokaklar 521. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 521. bölüm fragmanı Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümünde neler olacak?
12.06.2019 Televizyon
İşte Arka Sokaklar'ın ekrana dönüş tarihi
İşte Arka Sokaklar'ın ekrana dönüş tarihi 11 sezondur soluksuz devam eden Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicinin heyecanla beklediği dizi 15 Eylül'de ekranlara dönüyor.
9.09.2017 Televizyon
Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Hakan’ın annesinin hayati tehlikesi devam ediyor. Acaba Hakan’ın annesi hayata döndürülebilecek mi? Ekip bu olayla ilgili suçluyu bulmaya çalışıyor. Arka Sokaklar dizisinin 441. Bölümünde de heyecan devam edecek. Dizinin yeni bölümü ve fragmanı hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
'Arka Sokaklar' ekibi Hatay'da! Duygusal anlar yaşadı
'Arka Sokaklar' ekibi Hatay'da! Duygusal anlar yaşadı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın 6 Şubat depreminin birinci yıldönümüne özel çekilen bölümü bu akşam ekrana gelecek. Bu bölüm için Hatay’da enkazların arasında çekim yapan oyuncular, halen tanık oldukları yıkımın etkisinde: “Unutmadık, unutturmayacağız.”
9.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder İlk fragmanıyla olay yaratan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle gündeme oturdu. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, sosyal medyada çok konuşuldu.
29.12.2023 Magazin
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi?
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.
18.10.2023 Magazin
Hakan da haklı, Aylin de! Arka Sokaklar'da iki dakikalık sahne herkesi ağlattı!
Hakan da haklı, Aylin de! Arka Sokaklar'da iki dakikalık sahne herkesi ağlattı! Arka Sokaklar 645. bölümle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Çoban, Özlem Çınar ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı dizinin 13 Ekim akşamı ekrana gelen yeni bölümünde Aylin ve Hakan arasındaki duygusal sahne damga vurdu.
13.10.2023 Televizyon
Özgür Ozan’ın Hüsnü Çoban anısı güldürdü! Hayranlarından gelen en ilginç tepki…
Özgür Ozan’ın Hüsnü Çoban anısı güldürdü! Hayranlarından gelen en ilginç tepki… Kanal D’nin 18 yıldır ekrana gelen fenomen dizisi “Arka Sokaklar”da Hüsnü Çoban’a hayat veren Özgür Ozan, izleyicinin artık onu karakteriyle özdeşleştirdiğini söylerken hayranlarının verdiği ilginç tepki ise güldürdü.
13.10.2023 Magazin
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın yeniden yayın hayatına başlaması ile ilgili: “Şimdi gördüm geri dönmüşsünüz. En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba...’’ şeklinde tweet atarak ekibi çaya davet etmişti. Atılan bu tweet dizi ekibi tarafından cevapsız bırakılmamış ve sosyal medyada büyük ses getirerek beğeni toplamıştı.
24.09.2023 Magazin
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz ‘Arka Sokaklar’ dizisinin oyuncularından Perihan Ünlücan, ev sahiplerine isyan etti. Üç yılda üç ev değiştiren oyuncu, “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz” açıklamasında bulundu.
12.09.2023 Magazin
‘Arka Sokaklar' efsanesi ekranlara geri döndü! Rıza Baba öldü mü?
‘Arka Sokaklar' efsanesi ekranlara geri döndü! Rıza Baba öldü mü? 'Arka Sokaklar' ekranlara 639. Bölümüyle geri döndü. Son yayınlanan bölümde yine nefes kesen anlar yaşandı. Yeni sezonun ilk bölümünde ise akıllara Rıza baba öldü mü? sorusu takılı kaldı. Arka Sokaklar, cuma akşamları yayınlanmaya devam edecek.
2.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Arka Sokaklar Kanal D ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arka sokaklar kanal d haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.